Risk varsa dr dediğini yap canım ben çok sakındım hemde risk yokken papaz bile oldum hiç pişman değilim :)Merhaba canlarim. Bugun doktor kontrolüne gittim bebişimin kalbi atıyomuş :)) doktora cinsel ilişkinin zarari var mi diye sordugumda bana 12-13.haftaya kadar riskli düşük tehlikesi oldugu icin, dedi. Sizin nasil gelisti daha 6.haftamdayim siz hic iliskide bulunmadiniz mi, yoksa cok az bi şekilde mi? Bir zararini gördünüz mü? Tecrübelerinizi paylasirmisiniz
3 ay bitene kadr yasaktı bana da .. normal çünkü ilk 3 ay çok önemli düşük tehlikesi yüksek oluyor girmemek lazımm.. şayet ben yapmadımm yapmamanı tavsiye ederimmMerhaba canlarim. Bugun doktor kontrolüne gittim bebişimin kalbi atıyomuş :)) doktora cinsel ilişkinin zarari var mi diye sordugumda bana 12-13.haftaya kadar riskli düşük tehlikesi oldugu icin, dedi. Sizin nasil gelisti daha 6.haftamdayim siz hic iliskide bulunmadiniz mi, yoksa cok az bi şekilde mi? Bir zararini gördünüz mü? Tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Ben ilk öğrendiğimde yumurtalığımda büyüme vardı. Büyüme devam eder mi tedavi gerektirir mi diye bir süre yasakladı doktor. 1-2 hafta bişeydi. Sonra büyümem devam etmediği için cinsellikte bi sınır koymadı. Devam edebilirsinizz dendi. Öyle şu haftalar tehlikeli diye hiç bişey duymadım. Sadece canım acıdı bi kaç kere. Olurmuş o da doğru pozisyonu bulmak gerekmişMerhaba canlarim. Bugun doktor kontrolüne gittim bebişimin kalbi atıyomuş :)) doktora cinsel ilişkinin zarari var mi diye sordugumda bana 12-13.haftaya kadar riskli düşük tehlikesi oldugu icin, dedi. Sizin nasil gelisti daha 6.haftamdayim siz hic iliskide bulunmadiniz mi, yoksa cok az bi şekilde mi? Bir zararini gördünüz mü? Tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Yani yasak demedi dr bende sormadim ama okudklarima ve bulantinlarima gore haftada 1 veya 2 seklinde devam ettm. Dogurana kadar da boyle devam etmeyi dusunuyorum. Hic olmadan da olmaz yani yazik adamcagiza. Ama dr'un kesin yapma dusuk tehliken var dediyse o baska canimMerhaba canlarim. Bugun doktor kontrolüne gittim bebişimin kalbi atıyomuş :)) doktora cinsel ilişkinin zarari var mi diye sordugumda bana 12-13.haftaya kadar riskli düşük tehlikesi oldugu icin, dedi. Sizin nasil gelisti daha 6.haftamdayim siz hic iliskide bulunmadiniz mi, yoksa cok az bi şekilde mi? Bir zararini gördünüz mü? Tecrübelerinizi paylasirmisiniz
İlk hamileliğim evlenir evlenemez oldu yani yeni evli olup ta duran var mı bilmiyorum çok sık ilişkiye girdik ve bununla ilgili hiç bir problem yaşamadım. Ama şimdi haftada bir ancak odandada birsuru agrim oluyor. Kendini iyi hissedip istedikten sonra bence birşey olmaz tabi kanama falan yoksaMerhaba canlarim. Bugun doktor kontrolüne gittim bebişimin kalbi atıyomuş :)) doktora cinsel ilişkinin zarari var mi diye sordugumda bana 12-13.haftaya kadar riskli düşük tehlikesi oldugu icin, dedi. Sizin nasil gelisti daha 6.haftamdayim siz hic iliskide bulunmadiniz mi, yoksa cok az bi şekilde mi? Bir zararini gördünüz mü? Tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Ters ve sert hareketler kendinizi zorlamadan haftada 1 kere olur oda sizin dusuk tehlikeniz yoksa tabiMerhaba canlarim. Bugun doktor kontrolüne gittim bebişimin kalbi atıyomuş :)) doktora cinsel ilişkinin zarari var mi diye sordugumda bana 12-13.haftaya kadar riskli düşük tehlikesi oldugu icin, dedi. Sizin nasil gelisti daha 6.haftamdayim siz hic iliskide bulunmadiniz mi, yoksa cok az bi şekilde mi? Bir zararini gördünüz mü? Tecrübelerinizi paylasirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?