bırak birazcık değsin hergün hergün can mı dayanır
canım işte ikimizde dayanamıyoruz daha 6kilo aldım karnım gec cıktı dr bişey demiyor catlak adam insan bi uyarırya ben dogumdan sonra 40 günü düşenmiyorum
size bir fıkra anlatmak istiyorum
KAddının doğum sancıları tutuyor ve doğuma gidiyorlar bebek çıkmak bilmyior baırıyor çıkmam Alah çıkmam baba çağırın babam gelsin. getiriyorlar babayı bıdık parmağıyla babasının anlına vuruyor nasıl iimi diye hehe bence sizin bebişte anyı şeyi yapaiblir.d
olur olur valla güldürdün beni çok yaşa emi:)
Allahım bir damlada benim eşime yarabbim.adam yaklaşmaya korkuyo
son ay da tehlikeli diye biliyorum ben,tabii en iyisi dr danışmak.biz de başlarda tek tük idi son 2 aydır tamamen bitti,baya bi böyle de gider gibi:)tercih meselesi tabii,şahsen ben hiç is
temiyorum bi de gebelikte libido tavan yapar demişlerdi de merakla bekledik göremedik malesef:))
her gün mü ,haftada 3 kez mıı..
biz de ayda 1 hadi olsun olsun 2..
maşallah diyorum
utandım valla
kızlar yorumları okudumda cinsellıgı biten bile var merk ettım nasıl oluyor :) bende ara vermek isterdim aslında vucudum fazla sevmıyor cinsellıgı öperim koklarım cunku öpmeyı onun kokusunu cok severım ama gel gelelim benım koca girişir olaya nasıl ara verdirdiniz ya bende yapsam sunu
kızlar bizde yüzeysel sevişme tarzı şeyler oluyor bir kere yaptık onda da kahvrengi kanama geldi ertesi gün
işk bebeğimide kaybettim zaten 9 ay yapmıcaz napalım ve çok kasık ağrım var zaten hiç bitmiyo
eşin ne diyor ilşki için peki ?rahatsız olmuyormu
valla ben doğumun bi gn öncesine kadar da yaptım aynı tempoda
bizde problem var galiba normal gelio valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?