hamilelikte cinsel ilşki

acımasızlıkla alaksı yokki canım oda bir ihtiyac hem cok kilo almadım karnımda öle rahatsız edecek büyüklkte degil:) 1 gün yapmayınca bile cok özlüyoruz birbirimizi :)

biz 9 ay boyunca 1 elin parmağını saysan okadar yatmamışızdır:)) düşük tehlikesi var diye ilk 3 ay bişey yapmadık.son 3 ayda erken doğum olacak diye yapmadık.ortada kalan kısımdada eşim yaklaşamadı.elini sürse ay ay ay ay ağrım var sızım var dedim.bu yüzden 9 ay boyunca yatmadık sayılır:)))))))

cok kötü ya erkek bu ister sende reddedersen sogukluk olmasmı aranızda esimi imdiye kadar hiç reddetmedm etmemde o ne kadar itiyorsa bende o kadar istiyorum doguma kadarda hergün devam :::9

:)ay arkadasım güldürdün beni cok yasa dr bi problem olsa sölerdi bundan sonfada olmaz inş amin canım hepimizi evlatlarmıza onları bize bagışlasım rabbim

acımasızlıkla alaksı yokki canım oda bir ihtiyac hem cok kilo almadım karnımda öle rahatsız edecek büyüklkte degil:) 1 gün yapmayınca bile cok özlüyoruz birbirimizi :)

Allah bozmasin arkadasim ben daha hamile kalmadigim icin birsey diyemiycem ama zarari olmuyorsa yapabilirsiniz tabi doktora danismak lazim sonucta bebek sagligi daha onemli..
Ben 1 senelik evliyim haftada 3-4 kez yapiyoruz esimin isi olmazsa yorgun olmazsa hergun sayilabilir. Erkekler yorgun olunca canlari istemiyor bilemiyorum benim esim cok calisiyo ondan belkide.

cok kötü ya erkek bu ister sende reddedersen sogukluk olmasmı aranızda esimi imdiye kadar hiç reddetmedm etmemde o ne kadar itiyorsa bende o kadar istiyorum doguma kadarda hergün devam :::9
benim eşim hiç bi zaman gel demediki bana((.... hamileyken aman bişey olur dedi,sonrasında aman bebek uyanır dedi,şimdi halen düzelmedi aramız.biz ne zaman birbirimize alışıcaz bilmiyorumki((((((((((

tebrik ediyorum hanımlar sizi hamileyken bile bukadar enerji bulabiliyorsunuz biz 1 aydır bişey yapmıyoruz eşime sorduğum zamanda bebeğimize zarar veririz birde seni zorlamak istemiyorum diyo kocişim bizi düşünüyo sanırım doğumakadarda yapmayız kocişimin kızı ve karısı çok kıymetli

dr bişi demedi canım bi prfob.olsa sölerdi zaten
bundan sonrada olmaz inş
bende 10 aylık falan evliyim benim eşimde cok calışıyor yorgun gelior canım ama zben canını istetiyorum yorgunluk falan kalmıor :)inş allah sanada güzel saglıklı bi bebek nasip eder

benim eşim hiç bi zaman gel demediki bana((.... hamileyken aman bişey olur dedi,sonrasında aman bebek uyanır dedi,şimdi halen düzelmedi aramız.biz ne zaman birbirimize alışıcaz bilmiyorumki((((((((((

kıyamam ya nedne öle yapıorki insan esine yaklaşmazmı ilk evlendiignizdede bölemiydi peki

Siz doktorunuza bir sorun yine de. Bence de doktor bir sakınca görmezse neden devam edilmesin ki cinsel hayata. Bebeğe istisnai durumlar hariç(düşük tehlikesi falan) bir zararı yok zaten.

İnsan kendine ve eşine gereksiz sınırlar koymamalı bu konuda hiç bir şekilde. Bana kalırsa problemi olanlar her gün değil, ayda 1-2 gibi sayıda ilişkiye girenler, hele ki yaşları daha 50-60 lara gelmemişse. Eğer kadın olarak bu iş size sıkıntı veriyorsa, bunu çözmenin yollarını aramalı insan. İstekli olan eşi reddetmek, zora koşmak, maalesef ileride başka sorunlar olarak karşınıza çıkabilir arkadaşlar, bence bu konuyu bir daha düşünün.

kuzenimde hamileliginde esi ile birlikte olmamış daha dogrusu aptal esi oğluma ve sana kıyamam demiş yapmayalım hamileligi boyunca baska bi kadınla yatmış utanmaz üstelik lohusaykende sürdürmüş yatmayı benim saf kuzenimde beni cok seviyo diyip geziyordu erkek milleti boş bırakmaya ilgilenmemee gelmez dogasında var hepsinin erkek bu yapmadan durmaz heleki 9 ay. sonra kuzenim msjları yakalmış tlfnunda yatakta harikaydın die 3günlük bebegi ile baba evine döndü ve boşandılar bence insan esini mutlu etmeli sonucta evliyiz

Tsk ederim canim. Bende oyle yapiyorum cani istemezse karsi koyamiyor cilvelerime

Kızlar bende çift rahim var ve dikkat etmezsem erken doğum ihtimalim var ondan bu kadar kasık ağrım oluyormuş bende
bebeğim zevkten her zaman daha önce olduğu için böyle çok seyrek yapma kararı aldık

arkadasım sana katııyorum.sonrada erkekler aldatıyor aramız kötü heycan kalmadı mutsuzum ask bitti gbi seyler duyuyoruz heleki 50 60 yasından önce kk endilerine sınır koyan haftada 2 3 hamilelikte asla gibi iseyen esi reddetme isteklerini yapmama belli sınırlar cercevesinde ilşkiye girmek erkekleri sogutuyor sonrada esim suna baktı oluyor benceinsan esinin istekleemlirini önemsemeli 1 reddersin 2 reddersin 3üncüye yanına yaklaşmaz istemeyen biriylemi ugrasıcak evliligin il işkinin yürümesi için anlaşma saygı sevgi dürüstlük gibi cinselikte önemli insan esini heryönden mutlu etmeli san

Kızlar bende çift rahim var ve dikkat etmezsem erken doğum ihtimalim var ondan bu kadar kasık ağrım oluyormuş bende
bebeğim zevkten her zaman daha önce olduğu için böyle çok seyrek yapma kararı aldık

Özel bir durum olunca tabi ki öyle yapılacak, bunda hiç tartışma olamaz.

Ama insan, doktor sorun görmese bile, kendi kafasına göre böyle sınırlamalar koyarsa o zaman maalesef eşlerin ne yapacağı belli olmuyor. Yoksa sağlık için olan bir sınırlamada, bebeğin annesi de babası da doğal olarak zevki falan düşünmez. Size de sıhatli doğumlar dilerim.

Son düzenleme:

gecmiş olsun canım saglık problmi olunca ayrı ama keyfi sebeplerle sacma bahanelerle yapmamak erkekleri farklı yollara itiyor

Bu fıkrayı ilk duyduğumda çok gülmüştüm

Eşim bekarken üst komşuları acaip azgınlarmış,yüksek sesle bağıra çağıra diyo kadın karnı burnundaydı yine aynı sesler diyo

eşimin kardeşide matrak bi tiptir,çocuk doğduktan 4-5 sene sonra çocuğu çekmiş yanına"git babanın alnına vur de ki"şşşt kafama vuran sen miydin,nasılmış iyi miymiş"demiş.

Gül gül ölmüştük..

Benim arkadaşım da 9 ay boyunca 1 kere bile canım istemedi diyo,annelik içgüdüsü müdür,bebeğime bişey olur korkusundan mıdır nedir diyo 9 ay boyunca yanaşamadım kocama benim gibi azgın biri diyo

ay bende öyle olmam inşallah hamile kalırsam,hergün olmasa da benim şu an ki düzenim haftada 3-4
umarım bu düzen böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…