hemde ne problem ne kadarda sabırsızsınız eşin ve sen tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali.....ben böyle düşüncesiz erkekleride anlamıyorum...insan okadar büyük karınla nasıl acımasız olabiliyorlar....gerçi kadındada var insan nasıl bu halde zevk alıyorsunuz bunuda anlamış değilim..bari o yavrucağı duşünün sabırlı olun ikinizde biraz ara verin...korkmayın ölmezsiniz........
cok kötü ya erkek bu ister sende reddedersen sogukluk olmasmı aranızda esimi imdiye kadar hiç reddetmedm etmemde o ne kadar itiyorsa bende o kadar istiyorum doguma kadarda hergün devam :::9biz 9 ay boyunca 1 elin parmağını saysan okadar yatmamışızdır:)) düşük tehlikesi var diye ilk 3 ay bişey yapmadık.son 3 ayda erken doğum olacak diye yapmadık.ortada kalan kısımdada eşim yaklaşamadı.elini sürse ay ay ay ay ağrım var sızım var dedim.bu yüzden 9 ay boyunca yatmadık sayılır:)))))))
valla ben doğumun bi gn öncesine kadar da yaptım aynı tempoda
arkadaşım ne istekmiş bu böyle ilişki sırasında doğuracaksın allah korusun her şeyi tadında bırakmak lazım hem sizin sağlığınız ilişkiden daha önemli değilmi ilk 3 ay ve son 2 ay vermemişti doktor sizin ki salmış çayıra mevlam kayıra işallah sorunsuz tamamlarsınız allah bi nefeste kurtarsın allah analı babalı büyütsün
acımasızlıkla alaksı yokki canım oda bir ihtiyac hem cok kilo almadım karnımda öle rahatsız edecek büyüklkte degil:) 1 gün yapmayınca bile cok özlüyoruz birbirimizi :)
benim eşim hiç bi zaman gel demediki banacok kötü ya erkek bu ister sende reddedersen sogukluk olmasmı aranızda esimi imdiye kadar hiç reddetmedm etmemde o ne kadar itiyorsa bende o kadar istiyorum doguma kadarda hergün devam :::9
benim eşim hiç bi zaman gel demediki bana((.... hamileyken aman bişey olur dedi,sonrasında aman bebek uyanır dedi,şimdi halen düzelmedi aramız.biz ne zaman birbirimize alışıcaz bilmiyorumki ((((((((((
Allah bozmasin arkadasim ben daha hamile kalmadigim icin birsey diyemiycemama zarari olmuyorsa yapabilirsiniz tabi doktora danismak lazim sonucta bebek sagligi daha onemli..
Ben 1 senelik evliyim haftada 3-4 kez yapiyoruz esimin isi olmazsa yorgun olmazsa hergun sayilabilir.Erkekler yorgun olunca canlari istemiyor bilemiyorum benim esim cok calisiyo ondan belkide.
benim eşim hiç bi zaman gel demediki bana((.... hamileyken aman bişey olur dedi,sonrasında aman bebek uyanır dedi,şimdi halen düzelmedi aramız.biz ne zaman birbirimize alışıcaz bilmiyorumki ((((((((((
cok kötü ya erkek bu ister sende reddedersen sogukluk olmasmı aranızda esimi imdiye kadar hiç reddetmedm etmemde o ne kadar itiyorsa bende o kadar istiyorum doguma kadarda hergün devam :::9
tebrik ediyorum hanımlar sizi hamileyken bile bukadar enerji bulabiliyorsunuz biz 1 aydır bişey yapmıyoruz eşime sorduğum zamanda bebeğimize zarar veririz birde seni zorlamak istemiyorum diyo kocişim bizi düşünüyo sanırım doğumakadarda yapmayız kocişimin kızı ve karısı çok kıymetli
dr bişi demedi canım bi prfob.olsa sölerdi zaten
bundan sonrada olmaz inş
bende 10 aylık falan evliyim benim eşimde cok calışıyor yorgun gelior canım ama zben canını istetiyorum yorgunluk falan kalmıor :)inş allah sanada güzel saglıklı bi bebek nasip eder
Siz doktorunuza bir sorun yine de. Bence de doktor bir sakınca görmezse neden devam edilmesin ki cinsel hayata. Bebeğe istisnai durumlar hariç(düşük tehlikesi falan) bir zararı yok zaten.
İnsan kendine ve eşine gereksiz sınırlar koymamalı bu konuda hiç bir şekilde. Bana kalırsa problemi olanlar her gün değil, ayda 1-2 gibi sayıda ilişkiye girenler, hele ki yaşları daha 50-60 lara gelmemişse. Eğer kadın olarak bu iş size sıkıntı veriyorsa, bunu çözmenin yollarını aramalı insan. İstekli olan eşi reddetmek, zora koşmak, maalesef ileride başka sorunlar olarak karşınıza çıkabilir arkadaşlar, bence bu konuyu bir daha düşünün.
Tsk ederim canim. Bende oyle yapiyorum cani istemezse karsi koyamiyor cilvelerime
Kızlar bende çift rahim var ve dikkat etmezsem erken doğum ihtimalim var ondan bu kadar kasık ağrım oluyormuş bende
bebeğim zevkten her zaman daha önce olduğu için böyle çok seyrek yapma kararı aldık
Kızlar bende çift rahim var ve dikkat etmezsem erken doğum ihtimalim var ondan bu kadar kasık ağrım oluyormuş bende
bebeğim zevkten her zaman daha önce olduğu için böyle çok seyrek yapma kararı aldık
size bir fıkra anlatmak istiyorum
KAddının doğum sancıları tutuyor ve doğuma gidiyorlar bebek çıkmak bilmyior baırıyor çıkmam Alah çıkmam baba çağırın babam gelsin. getiriyorlar babayı bıdık parmağıyla babasının anlına vuruyor nasıl iimi diye hehe bence sizin bebişte anyı şeyi yapaiblir.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?