canım herkez bir değildir aldatan insan belli olur ben kocama güveniyorum siz hergün yapıyorsunuz diye kocan aldatmıycakmı sanıyosun yapıcak olan her şekilde yapar bakış açını değiştir bence bizimki geçici bir durumkuzenimde hamileliginde esi ile birlikte olmamış daha dogrusu aptal esi oğluma ve sana kıyamam demiş yapmayalım hamileligi boyunca baska bi kadınla yatmış utanmaz üstelik lohusaykende sürdürmüş yatmayı benim saf kuzenimde beni cok seviyo diyip geziyordu erkek milleti boş bırakmaya ilgilenmemee gelmez dogasında var hepsinin erkek bu yapmadan durmaz heleki 9 ay. sonra kuzenim msjları yakalmış tlfnunda yatakta harikaydın die 3günlük bebegi ile baba evine döndü ve boşandılar bence insan esini mutlu etmeli sonucta evliyiz
valla ben doğumun bi gn öncesine kadar da yaptım aynı tempoda
evt evlendiigmizden beri aralık yok yani:) yeni evlyim gercci ekimde 1 yıl olcak
evt evlendiigmizden beri aralık yok yani:) yeni evlyim gercci ekimde 1 yıl olcak
acımasızlıkla alaksı yokki canım oda bir ihtiyac hem cok kilo almadım karnımda öle rahatsız edecek büyüklkte degil:) 1 gün yapmayınca bile cok özlüyoruz birbirimizi :)
adamın içinde olsun aldatmak hergün değil her saat adamın tepesinde olsanda aldatır ne yani hergün ilişkiye girenler aldatılmıyomuymuş bunun istatisliğimi varmış ya hanımlar herşeyi niye oraya bağlıyosunuz aldatan 1 günlük karısını bile aldatıyo
valla ben doğumun bi gn öncesine kadar da yaptım aynı tempoda
kuzenimde hamileliginde esi ile birlikte olmamış daha dogrusu aptal esi oğluma ve sana kıyamam demiş yapmayalım hamileligi boyunca baska bi kadınla yatmış utanmaz üstelik lohusaykende sürdürmüş yatmayı benim saf kuzenimde beni cok seviyo diyip geziyordu erkek milleti boş bırakmaya ilgilenmemee gelmez dogasında var hepsinin erkek bu yapmadan durmaz heleki 9 ay. sonra kuzenim msjları yakalmış tlfnunda yatakta harikaydın die 3günlük bebegi ile baba evine döndü ve boşandılar bence insan esini mutlu etmeli sonucta evliyiz
kuzenimde hamileliginde esi ile birlikte olmamış daha dogrusu aptal esi oğluma ve sana kıyamam demiş yapmayalım hamileligi boyunca baska bi kadınla yatmış utanmaz üstelik lohusaykende sürdürmüş yatmayı benim saf kuzenimde beni cok seviyo diyip geziyordu erkek milleti boş bırakmaya ilgilenmemee gelmez dogasında var hepsinin erkek bu yapmadan durmaz heleki 9 ay. sonra kuzenim msjları yakalmış tlfnunda yatakta harikaydın die 3günlük bebegi ile baba evine döndü ve boşandılar bence insan esini mutlu etmeli sonucta evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?