hamilelikte cinsel ilşki

maşşallah iyisiniz valla ben hamile kaldığımdan beri cinsel ilşkkidensoğudum ama eşim öyle değil beni sıkmıyor zaten koca karnınla nasıl oluyor bir kaç kere denedik yok olmuyo çok zor dayansınlar ne olacakki bebek için değer

bence eşi de kendiside istekliyse niye yapmasınlarki.. bende çok ciddi bi sağlık problemi olmadıkça kesinlikle eşlerin hamilelik bahanesiyle aralarına set çekmelerine birbirlerinden uzaklaşmalarına karşıyım.. adam 9 ay boyunca ekmeği karneyle mi alcak araya soğukluk girdimi düzelmesi zormuş gibi geliyo bana Allah korusun..Allahın izniylede bebeğe hiçbişi olmaz o "ol" dedikten sonra istersen doğuma giderken yap

mas.kizlar bu ne enerjiiii

bende hamileyim ama hergun yapilmasi biraz tehlikeli olabilir..en azindan onun haftalara ve ya gunlere bolebilirsiniz hos karsinizdaki insanda o kadar anlayissiz olamaz cunku sonucta bir bebegin hayatida onemli..

hic yapmayin demiyorum ama araliklarla yapin...

ama son aylarda kimi doktorlar dogum gecikince cinsel ilskiyi onerdikleri oluyor...

Son düzenleme:
canım herkez bir değildir aldatan insan belli olur ben kocama güveniyorum siz hergün yapıyorsunuz diye kocan aldatmıycakmı sanıyosun yapıcak olan her şekilde yapar bakış açını değiştir bence bizimki geçici bir durum

39+3 dee sezeyanla dogum yaptim.32.haftaya kadar duzenli cinsel iliskimiz oldu.masallah cok sorunsuz ve guzel giden bir hamileligimde vardi.hic sorunum olmadi.zaten sonrasinda agrilardan,ara ara gelen sancilardan siz istemiyorsunuz.

valla ben doğumun bi gn öncesine kadar da yaptım aynı tempoda

aynı ben bende doguma bi gün vardı ilişkiye girdik ama ikinci bebegimde biraz agrılıydı ilişkilerim ama kociş azgın dana gibi oldugu için hiç ara vermedik...ama herkezinki böyle hergün yapınca bişi olmaz diyemeiz tabiii...

gerçekten tuhafıma aidiyor ben hamileyim derdim bana yeter bide estemiyorum diye eşim gidip beni aldatacak zevki için hiç umrumda değil valla eğer sırf ben hamile olduğum için bana katlanmıyorsa gidip başkasıyla ilişkiye girecek canı cehenneme zaten aldatmak isteyen aldatır hamillelik bahane o zaman suç beniiim oluyor rama herkes bir değil mesela ben soğudum bide ağrım oluyor bebeğimide düşünüyorum bişey olacak diye istemiyorum küsersede küssün sonra doğumdan sonra çok ararrr

masallah konu sahibi arkadasa hergün iliskiyi nasil kaldirir bünye bide dogum gelmis artik yani
yasak olmadi halde esim hic israr etmedi benim cok sükür haftada 1 yetiyor bende kaldiramam hergün canim
zaten normalde yorgunum ALLAH tan esim anlayisli bu konularda

adamın içinde olsun aldatmak hergün değil her saat adamın tepesinde olsanda aldatır ne yani hergün ilişkiye girenler aldatılmıyomuymuş bunun istatisliğimi varmış ya hanımlar herşeyi niye oraya bağlıyosunuz aldatan 1 günlük karısını bile aldatıyo

acımasızlıkla alaksı yokki canım oda bir ihtiyac hem cok kilo almadım karnımda öle rahatsız edecek büyüklkte degil:) 1 gün yapmayınca bile cok özlüyoruz birbirimizi :)

ne bbu istek sizde ya çüş falan oldum yanisizin hamileyken hergünse diğer günleri düşünemiyorum bile

Evli filan değilim bu konuda hakkında da pek bir bilgim yok ama sizinki sanırım daha yeni evli olup birbirinize doyamadan hemen çocuk yapmanızdan kaynaklanıyor gibi.:26:

Aldatmaya niyeti olan tabi ki her şart altında yapar. Ama, kadın eşini sık, sık reddediyorsa ve adam bunun nedeninin haklı bir şey olmadığını düşünüyorsa ihanet etme ihtimali artar bence. İlişki sıklığı değil de reddetme, isteksizce razı olma sıklığı bana ihanetleri körükleyebilir gibi geliyor.

Erken doğum tehlikesi yoksa sorun yok diye biliyorum. Benim doktorum özellikle 36. haftadan sonra doğumu kolaylaştırması sebebiyle haftada 3 kez önerdi.

valla bu belki seni rahatsız etmez bebeğinede bi zarar vermez ama hergün yapmanın kadına ne kadar zarar verdiğini biliyorum doğumdan sonra ne yapacaksın peki hemen devammı edeceksin bence snein vucudununda dinlenmesi lazım biraz ara vermen bu duruma alışmanız lazım bebeğinizden önemlimi cinsel ilişki hamileyken bile hergün istiyor duramıyosa kocan doğumdan sonra ilk zamanlarda nasıl durucak 40 ın çıkmadan başlarsınız maratona o zaman sen ilişkiye giremedin diye aldatacakmı seni ne kadar saçma evlilikte herşey cinsellik demekmi yaa yani çocuk doğduktan sonra yok ağladı yok uyandı yok karnı acıktı vaktiniz olmıcak diyemi hergün yapıyosunuz anlamadım ben şahsen hiçbişeyde olmasa bile bişey olur korkusuyla 7. aydan sonra kestik ilişkiyi ve dr umda yapmamamı önerdi genede siz bilirsiniz ama genede hamileliğin en tehlikeli ay ilk 3 ayı ve son 3 ayıdır

valla ben doğumun bi gn öncesine kadar da yaptım aynı tempoda

ilk hamileliğimde hiç isteksizlik uymadım her günde yapmadık ama doğumdan bi gün önce bile yaptık

şimdide hamileyim ilk başlarda isteksizlik oldu ama eşimde ne zamn derse tmm dedim hiç geri çevirmedim bi risk olmadığı sürece ne varkii

bence ayda 1-2 az gibi geliyo bana bizimkimi tuhaf yoksa onlarmı şimdide 2 yada3 günde falan bikere oluyor

çok saçma bir düşünce her gün yatan kimse aldatılmıyor mu sanki..çok yanlış düşünüyorsunuz hemde her gün yapan erkek daha çabuk bıkar eşinden sıkıcı olmaya başlar,heycanın azalır,ara sıra olduğunda erkekde daha heycan yapar,benim kuzenimde sık yatardı,ama eşi yinede onu istemiyor,buyurun buna ne dersiniz şu anda ayrı yaşıyorlar,boşanacaklar eşinin gözü dışarda...bir erkeği her gün yatıyımda gözü dışarı bakmasın düşüncesini beyninizden atın birkere.....bir erkeğin kanında varsa isterseniz saat başı yapın o işi fayda etmez...yine yapar yine yapar....şimdi yani hanımnı aldatan erkekler az mı yapıyorlar o işi bu yüzden mi aldatıyorlar...o nun için düşüncenizi çok cahilce buluyorum....siz kendinizi sanki karşı tarafın oyuncağı gibi istesenizde istemesinizde yatıyorsunuz....sırf aldatmasın diye...bu kadarınıa pes diyorum yani....

Cok uzucu tabi ama bence kuzeninizin esi hamilelikten oncede aldatiyordur esini..potansiyel varmis.

valla kızlar yazılanların hepsini okudum.zevkler ve renkler tartışılmaz ne diyim:)))) bizim bebeğimiz tüp bebek kıymetli bebek yani tabi herkezin bebeği kıymetli ama ben 5 sene sonra buldum bebeğimi.başlarda haftada 1 şimdilerde haftada 2-3 kez falan birlikte oluyoruz.eşimde bende bebeğe bir zarar gelmesinden çok korkuyoruz.ama bırakın hamileliği normal zamanda bile hafta 3-4 kez önerir bu işin uzmanları.ayrıca hamilelikte bebeğin enfeksiyon kapma riski çok yüksek onun için prezervatif kullanılmalı.birde hergün yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.adet dönemlerinizdedemi birlikte oldunuz bebekten önce?

aldatma konusuna gelince ben hamileyim diye beni aldatacaksa ben öyle adamın alnını karışlarım ben onun bebeğini taşıyorum karnımda.yapacak adam her halde yapar senin hamile olmanı falan beklemez.ayrıca bu iş iki taraftan birinin hadi gel yapalım demesiyle olmaz karşılıklı istek önemli eşim sorar belki o an ağrım var hiç hayır demiycem diye o şekilde birlikte olamam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…