hamilelikte cinsel ilşki

Bebek doğduktan sonra 40 gün ilişki yasak derler o zaman napacaksınız acaba? :26:
1 günde birbirinizi özlüyorsanız 40 günde sanırım arzular şelale modunda gezersiniz
Şaka bir yana hayırlısı olsun sizin için.

:)))))) dogumdan sonra bayaga uzak kalınıyor galiba. o zaman ne yapacak hergün olanlar
zaten doğum telaşı bebek heyecanı kanamanın bitmesi bebeğin ilkleri (ilk banyosu...aman aman gazı...aa gülüyor mu) bu telaşların geçmesi bizde iki ayı buldu iki ay sonra da vücut toparlanıyor ama hamileyken her gün ne bileyim biz haftada 1 bazen 15 günde bir birlikte olduk onda bile rahat değildim yani)

acımasızlıkla alaksı yokki canım oda bir ihtiyac hem cok kilo almadım karnımda öle rahatsız edecek büyüklkte degil:) 1 gün yapmayınca bile cok özlüyoruz birbirimizi :)
sen bayaaa abartmışsın bu işi. hayatının odak noktası cinsellik olmuş sanki (yani öyle hissediliyor uzaktan) biz de eşimle severek evlendik çok da rekli ve tempolu bi cinsel hayatımız var. haftada 4-5 çok da mutluyuz, ikimizde çok istekliyiz amaa hamileyken önceliğimiz o değildi canım önce bebek son derece dikkatli olunmalı bence ve ilk 3 ay son 2 ay çok seyrek olmalı. hem eşin korkmuyor mu hiç böyle her gün sana zarar vermezmi diye. eşim doğumdan sonra hiç zorlamadı sabretti. hep nazikti. şimdi de eski tempomuza döndük fazlasıyla. kusura bakma ama sen de biraz yapmacık geldin bana

Hamilelikte cinsel ilişki hamileliğin gidişatına ve doktorun görüşlerine bağlıdır. Bazı hamileliklerde özellikle hamileliğin son ayında cinsel ilişkiye girmek doğumu kolaylaştırır. Hatta benim ABD'deki bir arkadaşıma şart koşmuştu doktoru son bir ayında en azından haftada bir ilişkiye girmesini. Ama dediğim gibi bu hamileliğin gidişatına bağlı.

tabii öyle haklısın. ama cevap yazdığım arkadaş ne bileyim tuhaf. kilo almadım karnım küçük kocişimle çok istekliyiz her gün. bu tavırlar yapmacık geldi bana . hem hamileyken her gün "her gün" nedir?

Erken yaşta evlenmiş cinselliği odak noktası tapmış bi çift görüyorum karşımda abartışmısınız bebeğinize yazık

Neden bu kadar tepki veriliyor anlamadım kız biz yapıyoruz yapmayanlar anormaldir dememiş. üstelik bebekte de bi sıkıntı yok isteyen yapsın istemeyen yapmasın ben eleştirilecek bişey bulamadım doğrusu

Bence tepki verilmesinin nedeni ( ki benimki) uslup. Gereksiz aciklamalar yapmis cinsel hayatiyla alakali. Bence de isteyen yapar isteyen yapmaz ama dediim gibi bu yeni cici es modeli yapmacik geldi fikrimi belirttim o kadar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…