Hamilelikte cinsel isteksizlik:/

Eş için nasıl yapsın bu karşılıklı istenecek bir şey.. Erkek azıcık kendini frenleyecek. Kadının özel durumu var sonuçta
Ben de bunu diyorum hep. İnsan ne demeye bedenini zorlamalı, kendini, bebeğini strese sokmalı. Sanki ben tek başıma yaptım çocuğu, tek başıma istedim zorla. Hormonal ve geçici bir durum neticede. Sanki cinsellik kadının erkeğe sunması gereken bir hizmet ve az dişini sıkıp bakıversin icabına..

Israr etmesi çok aşırı saçma
Normalde istemesen de yap demem zaten köle değiliz ben de karşıyım erkeği çok düşünmeye ama hamilelik uzun süreç insan eşini düşünüyor tabi
Mesela ben de yapıyorım iki üç dakika tamam işte
Zaten hırpalar gibi yapacak değil yaa
Salla gitsin

Eş için nasıl yapsın bu karşılıklı istenecek bir şey.. Erkek azıcık kendini frenleyecek. Kadının özel durumu var sonuçta
Tabiiki de karşılıklı istenmesi gerek hele de böyle durumda ama tartışmanın ne boyuta geldiğini kendisi yazmış. Eşi ondan farklı boyutlarda fanteziler beklemeyecektir heralde.

Eşine de Allah akıl versin, anlayış versin. :sinirli:Ben eşim için ara ara istiyormuş gibi yapıyorum. Ara ara kendini yormadan eşinin isteğini yapsan mesela haftada 1. Zaten egzantirik manevralar yapabilen var mı bilmem ama hamileyken ağır vücud, büyük karınla her hareketi yapamıyorsun. Kendine bir pozisyon belirlesen. Ya da hamilelikte cinsellikle ilgili yazıları birlikte okuyun belki fayda verir, anlayışı gelişir. Bunu yapmadıysanız önce sen araştır hangi sayfaları okumanız gerektiğine karar verirsin :KK48:
Yazı gönderme olayını deneyeyim teşekkürler. Onun haricinde bedenimi asla zorlamıycam, karısının hassas dönemine ve bebeğine abazalaşan herif isterse alev alsın dibimde :sinirli:

Neden? Kadın hamile olsa da seks kölesi sanki hey allahım ya
Ya ne alakası var Allah aşkına, ben köle olduğum için değil eşimi sevdiğim için onu mutlu etmeye çalışırım. Her şeye illaki bi muhalefet olmaya bayılıyorsunuz. Kadının özek durumu var eşi tabiki anlayış göstermeli ama boşanma boyutuna getirmeye de gerek yok. Ben fikrimi yazdım isteyen yapar isteyen yapmaz. Ben istemediğim dönemde eşim için yaptığımdan böyle bir yorumda bulunmuş olabilirim.

Sanki bütün cefayı belli etmeden biz çekmeliyiz. Ne kadar sinir bozucu:/
Sağol tontriko
moralini bozmak gibi olmasin..ama herkes babasida bakiyor filan desede cocugu icin, asla bizim gibi bakamazlar. Cocuk leb demeden leblebiyi anliyoruz yeri geliyor, ruhumuzla yapiyoruz yaptigimizi. Allahim bizlere kolaylik versin canim, sende sagol😘

Bu konuyu bu yorumlarla birkaç yüzyıl önceki kadınlar okusa ne hissederdi acaba?:KK64:
Esin için yapabilirsin!
Bu tavrınla sonra eşinin başka kadınlara gitmesini normallestirirsin !
Zaten tek kadınla yetinen sapıktır diye bir söz söylemişti bir zati muhterem

Ya ne alakası var Allah aşkına, ben köle olduğum için değil eşimi sevdiğim için onu mutlu etmeye çalışırım. Her şeye illaki bi muhalefet olmaya bayılıyorsunuz. Kadının özek durumu var eşi tabiki anlayış göstermeli ama boşanma boyutuna getirmeye de gerek yok. Ben fikrimi yazdım isteyen yapar isteyen yapmaz. Ben istemediğim dönemde eşim için yaptığımdan böyle bir yorumda bulunmuş olabilirim.
Valla kizda canim Istemesine ragmen oyle zamanlar gecirdimki yatalak gibiydim: ( o anlarda herif dusse seyinin derdine evet buyuk olay olur. Mutlu etmeye calismak baska ama neden karsidakinde anlayis yok? Aynisi kadin icinde gecerli.. erkek hastayken ve istemezken kadinda anlayis gostermeli.. yani karsilikli bu is.. ki hamilelik bazen gercekten cok degistiriyor insani.. beni onemsemiyorsa bende onu onemsemem sahsen.

Ben istemediğim dönemde eşim için yaptığımdan böyle bir yorumda bulunmuş olabilirim.
Bu sizin görüşünüz. Normal olan ya da herkesin yapması gereken bir şey değil o yüzden öyle bir tavsiyede bulunurken iki kez düşünün çünkü konu özel.

İstemeye istemeye sırf eşi memnun etmek için ilişki yaşamak bana göre sadece eşi kaybetme korkusundan, aman dışarı yönelir korkusundan dolayı yapılan bir şey.
Yoksa o zevk aldı siz gram zevk almadınız ne olacak? Ama yok sonuçta dışarı yönelmedi zevk aldı ben de hamile hamile kadınlık vazifemi yerine getirdim....

Bu sizin görüşünüz. Normal olan ya da herkesin yapması gereken bir şey değil o yüzden öyle bir tavsiyede bulunurken iki kez düşünün çünkü konu özel.

İstemeye istemeye sırf eşi memnun etmek için ilişki yaşamak bana göre sadece eşi kaybetme korkusundan, aman dışarı yönelir korkusundan dolayı yapılan bir şey.
Yoksa o zevk aldı siz gram zevk almadınız ne olacak? Ama yok sonuçta dışarı yönelmedi zevk aldı ben de hamile hamile kadınlık vazifemi yerine getirdim....
Size göre ne olduğunu bilemem bana göre Onu mutlu etmektir. Herkesin hassasiyeti farklıdır, benim için durum bu ve fikrim de bu doğal olarak. Kimse eşi için zorla yapsın demiyorum. Benim eşim de bazen işten yorgun argın geliyor ama ben eğer talep edersem geri çevirmiyor bazen de oralı olmuyor anlamazlıktan geliyor yani tölare edilebilir edilmeye de bilir. Bu kişilere kalmış.

moralini bozmak gibi olmasin..ama herkes babasida bakiyor filan desede cocugu icin, asla bizim gibi bakamazlar. Cocuk leb demeden leblebiyi anliyoruz yeri geliyor, ruhumuzla yapiyoruz yaptigimizi. Allahim bizlere kolaylik versin canim, sende sagol😘
Biliyorum tontriko, benim eşim de benim iş saatlerimden dolayı kızımla baş başa kalıyor, çok da güzel herşeyiyle ilgileniyor ama hep kafasında anne ben olduğum için asıl yük bende olmalı düşüncesi var.

Peki şöyle bakın,erkek kişisi de eşini mutlu etmek cinsellik istemesin bir süre,olur mu ? Olmaz,neden,çünkü o erkek.Kadın azıcık dişini sıksın değil mi ?

Şaka gibi,senelerce masturbasyon yapan erkeklerin evlendikten sonra yapmazsa ölecek hastalığına tutulması nedir yani ? Birkaç ay idare et be adam,ergenlikten beri her gün düzenli seks yapıyorlardı sanki hey Allah'ım ya.

İlk çocuğunda bende de oldu, bebeğe birşey olacak korkusuyla doğuma kadar da devam etti.

Canın istemese de eşin için yapabilirsin bence, eğer çocuk için de bir zararı yoksa eşini reddetmen onu tabiiki de üzer. Büyük tartışmalara yol açıyorsa bence onun için katlan.
Tabi canım her şey erkekler için. Yeter ki onların canı sıkılmasın. Ne tuhaf bakış açısı. 🤔

Canım tontrikocum, hoşgeldin konuma.
Benim de kızda böyle bir durum olmamıştı, şimdi oğlana hamileyim. Cinsiyet farkından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ben de.
Benim için canın istemeyince bir anlamı yok, bedenime ve bebeğime stres, sıkıntı..ama eşim tam bir arızaya bağladı. Boşanma raddesine geldim artık. Çok büyük kavga ettik. Güya bundan sonra sen isteyene kadar bekleyeceğim dedi ama yanına otursam “sevişelim mi” diyor. Abaza mıdır nedir:/
Bi çaresini bulan varsa diye akıl danışayım dedim.
😂😂😂😂😂
Abaza değildir ya sonuçta ihtiyaç erkekler için. Ama anlayışlı olması lazım tabii

Back
X