Hamilelikte cinsel isteksizlik:/

Kızlar, cinsel anlamda hamileliğin başından beri aşırı mı aşırı isteksizim. Normalde böyle değildim. Bikaç defa sevişme konusunda bedenimi bi hayli zorladım ama işkence gibi geldi. Artık sevişmenin “s” sini bile duymak istemiyorum:/ Hormonlardan biliyorum ama bu konuda bir çare bulan var mı aranızda? Doktor tavsiyesi, yiyecek, içecek vs..falan olur.

1 hafta önce bebeğim doğdu , bende de aynı şekilde hamileliğim boyunca isteksizlik vardı , şimdi zAten lohusayım oh diyorum :D nereye kadar kaçacağız bakalım 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

Kızlar, cinsel anlamda hamileliğin başından beri aşırı mı aşırı isteksizim. Normalde böyle değildim. Bikaç defa sevişme konusunda bedenimi bi hayli zorladım ama işkence gibi geldi. Artık sevişmenin “s” sini bile duymak istemiyorum:/ Hormonlardan biliyorum ama bu konuda bir çare bulan var mı aranızda? Doktor tavsiyesi, yiyecek, içecek vs..falan olur.
Bence azalması da artması da normal . Eğer azaldiysa artık istemiyorum diyip kesmeyin ama azaltin.

Yok adam olsun da olsun diyor sadece :d
Tamam olsun diyo ve siz istemiyosunuz olay bu galiba ben farklı anladım kb. Erkeklerin de hamilelikte hormonlari tavan da geziyor bence . Konuşun güzelce ben istemiyorm herşey rahatsız ediyor beni rahat değilim zaten deyin bari sayı olarak azaltir belki gün olarak yani 🙈

Aşırı isteksizlik nasıl bir şey hiç bilmiyorum, yaşamadım.

Hamilesin, her şeyi kullanamazsın da ama eşin isteğini uyandırma konusunda yeterince hünerli mi acaba?
Neden bilmem bir erkek gerçek anlamda çabalasa bu sorunlar çözülür gibi geliyor bana.

Ne bileyim vücudunu rahatlatıcı masajlar falan yapsa mesela..

Antra, tantra masajı falan diyorlar :oops:

Bu arada 2. bebeğin hayırlı olsun.. :)

Enteresan. Kişiden kişiye değişiyor sanırım da istemiyorsanız istemiyorsunuzdur yani. Zorlayacak birsey yok ortada...:) İnsan istemediği bir şeyi neden yapmak ister ki😊 belki de eşin seksi hareketler yapmıyordur 😁😁😁

Hamilesin, her şeyi kullanamazsın da ama eşin isteğini uyandırma konusunda yeterince hünerli mi acaba?
Neden bilmem bir erkek gerçek anlamda çabalasa bu sorunlar çözülür gibi geliyor bana.

Tamamen hormonlarla alakalı bir olay olduğu için adam takla atsa hiç birşey istemiyorsun yaşıyorum şuan konu sahibini anlıyorum o yüzden. Burnun hassas oluyor saçma şeylerden rahatsız olmaya başlıyorsun miden her an bulanacak konumda filan 🥺

😂😂😂😂😂
Abaza değildir ya sonuçta ihtiyaç erkekler için. Ama anlayışlı olması lazım tabii
Çok kızdığım için öyle dedim:/
Beni çok arzuladığı için o hallerdeymiş, yanıma bile yaklaşınca kötü oluyormuş. Diline hakim olamıyor mübarek herif. Benim de çene kaldıracak 1 mg boş alan yok kafamda:/
Adamın ezeli hasreti var, biz çok badireler atlattık, senelerce evliyken ayrı kaldık iş durumundan. Şimdi hamilelikte de bana hasret kalacağı düşüncesiyle bu moda girmiş. Tatlıya bağladık gibi, umarım tekrarı olmaz.

Hamılelıgımde ıstek ust sınırdaydı dogum yaptımm foss.. Söndüm resmen altı ay aybası olmadım ve esımın yanıma yaklasmasını asla ıstemıyordum sımdı bebegım dokuz aylık bende yenı yenı normale donmeye basladım. Ve hala emzırıyorum. Ama esının anlayıslı olması lazım bu erkek mılletı neden bu kadar dusuncesız kı sankı zaten herseyı bız kadınlar cekiyoruz.

Bikac arkadas istemiyorsan da esini mutlu etmek icin yap demis de, bir de şöyle bakalim, hamile olan benim, o istese de beni mutlu etmek icin yapmasın, olmaz mi?
Cinsel.istegi arttirmaya gelince, kimisi okudugu bir erotik oykuden, kimisi filmden, kimisi romantik bir ortamdan tahrik olur, hepsini denediginiz halde olmuyorsa hic kasmayin, hormonlarla ilgilidir, bir gun geri gelince yaparsiniz.

1 hafta önce bebeğim doğdu , bende de aynı şekilde hamileliğim boyunca isteksizlik vardı , şimdi zAten lohusayım oh diyorum :KK70: nereye kadar kaçacağız bakalım 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
Benim kesinlikle kaçmak gibi bir niyetim yok ama çözümü de yok sanırım.

Peki şöyle bakın,erkek kişisi de eşini mutlu etmek cinsellik istemesin bir süre,olur mu ? Olmaz,neden,çünkü o erkek.Kadın azıcık dişini sıksın değil mi ?

Şaka gibi,senelerce masturbasyon yapan erkeklerin evlendikten sonra yapmazsa ölecek hastalığına tutulması nedir yani ? Birkaç ay idare et be adam,ergenlikten beri her gün düzenli seks yapıyorlardı sanki hey Allah'ım ya.
Benim mesajımdan bunu nasıl çıkardınız orası ayrı bi konu tabi...

Ben de bunu diyorum hep. İnsan ne demeye bedenini zorlamalı, kendini, bebeğini strese sokmalı. Sanki ben tek başıma yaptım çocuğu, tek başıma istedim zorla. Hormonal ve geçici bir durum neticede. Sanki cinsellik kadının erkeğe sunması gereken bir hizmet ve az dişini sıkıp bakıversin icabına..
Yani ben zaten nasıl kendini zorlayacağını anlamadım. Daha açık konuşmak gerekirse bir kadın istemezse birleşme nasıl olur kendini sıkar çünkü. Bu durumda da istenmeyen sonuçlar doğabilir. Benim için tecavüzden farkı yok. Bir iki ay bekleyecek bir zahmet

Teşekkür ederim nomucum, bir arkadaş da yazmış. Hormonal ve çaresiz bir hastalık gibi :d
Bekleyip sabretmekten başka yapacak bişey yok.

:olamaz:

O sorun hormonlardan dolayı oluyor ve maalesef çözülmüyor bazen hamilelik boyunca sürüyor mesela bebeği doğup 4 aylık olana kadar o defteri kapatanlar var:olamaz::olamaz:

Bikac arkadas istemiyorsan da esini mutlu etmek icin yap demis de, bir de şöyle bakalim, hamile olan benim, o istese de beni mutlu etmek icin yapmasın, olmaz mi?
Cinsel.istegi arttirmaya gelince, kimisi okudugu bir erotik oykuden, kimisi filmden, kimisi romantik bir ortamdan tahrik olur, hepsini denediginiz halde olmuyorsa hic kasmayin, hormonlarla ilgilidir, bir gun geri gelince yaparsiniz.
sırf bedenime olan saygımdan dolayı canım istemeden denemede dahi bulunmama kararı aldım.
Teşekkür ederim.

Bizde neyseki doktor yasak dedi yoksa aklima dahi gelmiyor benim de 🤦‍♀️
Cinsel ilişki serbest dediğinde eşimin yüz ifadesi yok biz zaten yapmıyoruz öyle şeyler gibiydi. Bir de dikişlerimi aldırırken annem var eşim var doktor yine demez ki şu kadar zaman sonra ilişki serbest 😂

Diger konuda mesajimi alintilamissin ama konu kapanmis, cevap yazamadim. O isteksizlik ozellikle emzirme doneminde bende had safhadaydi. Esim cok anlayisli yaklasti. Bende hamileligin basinda aksine fazla istek oluyor, sonlarina dogru kayboluyor. Hormonlar yuzunden iste. Yapilacak birsey yok. Duzene girene kadar anlayis ve sabir gerekiyor.

Canım tontrikocum, hoşgeldin konuma.
Benim de kızda böyle bir durum olmamıştı, şimdi oğlana hamileyim. Cinsiyet farkından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ben de.
Benim için canın istemeyince bir anlamı yok, bedenime ve bebeğime stres, sıkıntı..ama eşim tam bir arızaya bağladı. Boşanma raddesine geldim artık. Çok büyük kavga ettik. Güya bundan sonra sen isteyene kadar bekleyeceğim dedi ama yanına otursam “sevişelim mi” diyor. Abaza mıdır nedir:/
Bi çaresini bulan varsa diye akıl danışayım dedim.
Valla bizde ayni sorunu yasadik ciddi problemler yasadik o dönem. Kokuyodu hadi dicek diye panik oluyodum :D hic bir saglik problemide yoktu. Ama ben ölümune isteksizdim. Hatta bi gece şakalasiyodu istemiyorum diyince beni yataktan itti. Sozde saka yapıyodu ama ben o kadar sinirlendimki bas ucumda cicek vardi basina firlattim. O arkamdan gelip laptobu parcaladi duvara attı vs. Hic ses etmedim 15 gun tek kelime etmedim en son sabaha karsi saat 3tu ağlayarak uyandirdi beni. Bizim icin yıkıcı bi sürecti.
Benim hormonlar ne kadar istemiyorsa onunkiler istiyordu. O da hakli bende. İtişe kakısa gecti o sürec.

Back
X