Hamilelikte cinsellik.

Popliteal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
51
65
88
31
Gunaaaydinlar. Cok merak ettigim bir soru var 5+6 gunluk gebeyim. Cinsel iliskiye giriyormuydunuz. Esim cok istiyor. Ben tedirgin oluyorum. Kalp atisini duyalim en azindsn biraz bekleyelim diyorum.
Birde ilk 3 ay ve son 2 ay risk derler.
Bu arada hemsireyim. Ama inan tecrubelerden yararlanmak istiyorsunuz. Kendi sokugunuzu dikemiyoruz. Dr danistimizda iliskiye girebilrsniz demisti. Ama hala tedirginim sizcr ne yapmaliyim. Siz ne yaptiniz. Yardimci olun lutfen.

Benim kalp atışını duyana kadar tamamen yasaklamıştı ilişkiyi doktorum. Kalp atışını duyduktan sonra da sedece haftasonlarınserbest bıraktı. 2buçuk aylık falan olunca da tamamen serbest bıraktı. Bence siz yine de fazla yüklenmeyin. Tedbir tedbirdir.

Benim kalp atışını duyana kadar tamamen yasaklamıştı ilişkiyi doktorum. Kalp atışını duyduktan sonra da sedece haftasonlarınserbest bıraktı. 2buçuk aylık falan olunca da tamamen serbest bıraktı. Bence siz yine de fazla yüklenmeyin. Tedbir tedbirdir.
Bende oyle dusunuyorum. Hamileligin 4 5 6. Aylari prenses aylar derler. Ozaman yapalim diyorum.

Doktorum bize 3 ay yasak dedi. 9 ay olsa 9 ay sabırla yine bekleriz, yeter ki bebişimize bir şey olmasın. En ufak bir kanama insanın aklını başından alıyor. Eşinizle konuşup sonra üzüleceğiniz bir şey yapmayın :super:

Doktorum bize 3 ay yasak dedi. 9 ay olsa 9 ay sabırla yine bekleriz, yeter ki bebişimize bir şey olmasın. En ufak bir kanama insanın aklını başından alıyor. Eşinizle konuşup sonra üzüleceğiniz bir şey yapmayın :super:
İnanin esim oyle bi insan degil. Dokunmaz bile. Ama doktor sikinti yok iliskiye girebilirsiniz dedikten sonra benim hayir demem biraz degisik oluyor. Beni istemiyormusun tavirlarina giriyor.

Biz kalp atisini duyana kadar kendimiz yasakladik kalp atisini duyduktan sonra haftada 1 dedi doktor başta haftada 1 oldu ama sonra doktora sormadik ama haftada 2 ye çıkıyoruz dusuk tehlikesi yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü belli bir zaman sonra afedersin hormonlarla kavga edemezsin ;) kalp atisini duyana kadar bekle sonra haftada bir dene sorun olmazsa bizim gibi arttir derim yine de sen bilirsin çünkü o da bir ihtiyaç

İnanin esim oyle bi insan degil. Dokunmaz bile. Ama doktor sikinti yok iliskiye girebilirsiniz dedikten sonra benim hayir demem biraz degisik oluyor. Beni istemiyormusun tavirlarina giriyor.
İstemiyor tavrına girmek de hoş olmuyor :(
Hamilelikten hamileliğe fark var; doktorunuz tehlike yok dediyse abartmadan yapın madem. Sonuçta istedikten sonra ne kadar bastırabilir ki insan :oops:

Kizlar bende sun kalp atisini duydum bir problem yok dedi drm iliskiye acik bakiyorum artik hafta 1 yada 2 defa ama aklima su takildi kondom kullanmalimiyim spermler dusuge sebep olabiliyomus die okudum siz korunuyomusunuz

Doktorum bana ilk haftalarda da yasaklamadı ama pozisyonlar yasakladı arkadaşlar. Rahmin öne geldiği ve rahme baskı yapabilecek pozisyonlara kesinlikle girmeyin. Dilerseniz internetten de araştırabilirsiniz öncesinde ben burada çok açık yazmayayım. Onun haricinde bu şekilde dikkat ettikten sonra hiç sorunsuz son aylara kadar ilişki yaşayabilirsiniz demişti doktorum. Birde doktorum göğüslere ilk aylarda dahi dokunmayı tamamen yasakladı hem sarkmaması hemde uyarılmaması o biraz önemli bir konu.

Doktorum bana hiç yasaklamadı ama ilk 3 ay zerre canım istemedi. Libidom yerlerde sürünüyordu. Yapmadım o yüzden. Daha yeni kendine geldi sayılır.

Ayy ne kadar ilginç doktorlar varmış :) her şeyi açık açık söylemiş :) göğüs olayı mantıklı gelmekle birlikte ilginçte geldi bana :) zaten hassas olduğu için dokunulduğunda rahatsız ediyor ilk zamanlar. Haftada bir iki olayıda fazla abartı geldi hele haftasonları olayı resmen doktor karar vermş ilişkiye :) öyle bişey mi var ya ya haftasonu benm canm istemiyosa veya eşimin? Pek mantıklı bulmadım. Çokta şaşırdım :) ben ilk zaman korunmasız ilişkide çok sancı çektim o yüzden doktorunda tavsiyesiyle kalp atışı duyana kadar ara vermek oldu. Kalp atışı duyduktan ve bi sorun olmadığını öğrendikten snra eskiden nasılsa öyle devam ettik. Ne ben kastım ne eşim. Çok şükür meleğimiz gayet sağlıklı. Eğer kanama, tutunanama, düşük gibi riskler yoksa bence bu kadar kasmayın. Size de günah eşinize de. Ve bundna önce bi düşüğüm var o kadar dikkat etmiştim her şeye ama düştü. Bunda neredeyse normalde neler yapıyosam hepsini yaptım çok şükür sağlıklıyız ikimizde. Sakınan göre çöp batarmış diyorum sadece :)

Back
X