Hamilelikte cok halsizlik yasayanlar

canim doktorunla bi görüs belki tiroid olabilir bende hamilelikde cikdi ve bidaha da gitmedi malesef yada demir ve vitamin d takviyesine ihtiyac duyabilirsin

Hamile kalınca belirti yaşayan var mı yani pozitif olduğunu bilmeden önce? Çünkü bende çok halsizim ama hiçbir iş yapmadım.

Birz yuruyus yapiyim diyorim hemen yoruluyorm disari cikamiyorm bayilck gibi oluyorm kafam hep sersem gibi

Ben cok açımm yaa ona bagliyorum halsizligimi ne güzelmis yemek yiyebilmek..bir hafta öncesine kadar cok iyiydi istahim , aniden gittii yerimden kalkamiyorum vallaa

Bende ilk kez bugün doyduğumu anladım. Her gecen gün mide bulantısı halsizlik iştahsızlık geçmesi gerekirken artıyor sanki

Bende ilk kez bugün doyduğumu anladım. Her gecen gün mide bulantısı halsizlik iştahsızlık geçmesi gerekirken artıyor sanki
Ilkinde 7-16. Haftalar arasi kustum. Icinde yemek bile pismeyen firina gozum takilsa kusuyordum afedersiniz...simdi 6 da basladi belirtiler, kusmamak icin direniyorum resmen ama umudum yok

Cok sükür bende iyiyim bulantim kusmam yok ama halsizim zorla.yapiyorum islerimi bir de acayip kilo aliyorum 57 kiloyla hamile kaldım su an 61 kiloyum daha 3.5 ayligim doguma kadar ne yapicam

Cok sükür bende iyiyim bulantim kusmam yok ama halsizim zorla.yapiyorum islerimi bir de acayip kilo aliyorum 57 kiloyla hamile kaldım su an 61 kiloyum daha 3.5 ayligim doguma kadar ne yapicam

Ben ilk 4 ay 4 kilo vermeme 20.haftadan sonra yemeye baslamama ragmen 15 kg aldim. Biraz dikkat etmeniz gerekiyor bence. Karbonhidrat alimini kismanizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…