Demir ilaci vitamin de kullaniyorm tahlillerim de normal anlamdim biraz istahsizim ondn mi kicanim doktorunla bi görüs belki tiroid olabilir bende hamilelikde cikdi ve bidaha da gitmedi malesef yada demir ve vitamin d takviyesine ihtiyac duyabilirsin
O bende de var ya. Ama halsizlik var yalnız bu kadar erken belirti bi tuhaf geliyor hadi hayırlısıAdet olacakmis gibi kasiklrim agriyodu benim
Ilkinde 7-16. Haftalar arasi kustum. Icinde yemek bile pismeyen firina gozum takilsa kusuyordum afedersiniz...simdi 6 da basladi belirtiler, kusmamak icin direniyorum resmen ama umudum yokBende ilk kez bugün doyduğumu anladım. Her gecen gün mide bulantısı halsizlik iştahsızlık geçmesi gerekirken artıyor sanki
Kac haftaliksin?Benim bulanti kusmalarim oldu bn zayifldim ilk aylarda yeni yeni gecti ama hala istahsizm
Cok sükür bende iyiyim bulantim kusmam yok ama halsizim zorla.yapiyorum islerimi bir de acayip kilo aliyorum 57 kiloyla hamile kaldım su an 61 kiloyumdaha 3.5 ayligim doguma kadar ne yapicam
Ekmegi azaltmaya calisiyorum sanirim ekmekten aliyorum kiloyu yoksa top olucam :) dogumumda zor olur insallah almam dikkat edicm
Ben ilk 4 ay 4 kilo vermeme 20.haftadan sonra yemeye baslamama ragmen 15 kg aldim. Biraz dikkat etmeniz gerekiyor bence. Karbonhidrat alimini kismanizi tavsiye ederim
Ilk bebisin mi? Cinsiyeti belli mi?Ekmegi azaltmaya calisiyorum sanirim ekmekten aliyorum kiloyu yoksa top olucam :) dogumumda zor olur insallah almam dikkat edicm
Evet ilk bebisim olacak insallah erkge benziyor dedi doktor daha kesin degil :)Ilk bebisin mi? Cinsiyeti belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?