- 23 Ağustos 2016
- 291
- 177
- 18
Eee süper o zaman :)Ben hemşireyim kendi çalıştığım hastanede gidiyorum nöbetten çıkarken giricem muayeneye
Canım bende 6+6 hamileyim bende de halsizlik oluyo özellikle sabahları bulantım ve baş ağrım oluyo bulantıyı bastırmak için uyanır uyanmaz elma mandalin yiyorum içim ferahlasın diyeBende 6+4 gebeyyim çok halsizim sabah ayağı kalktığımda bacaklarım titriyor çok halsizim çok napmaliyim acba yemek bile yemek istemiyorum mide bulantısı da var
Vallahi canım benim ben de yani öyle bir acıkıyorum ki sana anlatamam ama böyle bir mide bulantısı oluyor sanki kusacakmış gibi değil böyle o mide bulantısı geldiği zaman her düşündüğüm şeyden Böyle midem bulanıyor Ne düşünürsem düşündüm yani normalde de hoşuma giden bir işi olsa bile midem bulanıyor yiye Hani yemek isteğim gidiyor gittim doktora şekerin sınırda çıktı aç karnına gittim o gün şeker testi yaptırdı yüzük çıktı Doktor birçok şeyi yasak etti zaten ben ilk kızında da hamilelikte kilo aldım Normalde 8281 kiloydum hep öyle dengede sabit kiloda kalıyordum ne düşüyordum çalışıyorum hani yemeye çalışıyordum mesela zayıflayayım diye zayıflayamıyorum ama kilo da almıyordum ama ama işte şimdi dediğim gibi 6 + 5 lik oldum şu anda nereden baksan 3-4 kilo rahat almışsındır Doktor birçok şeyi şeker çıktığından dolayı yasak etti çok şey yiyemiyorum işte bana mide bulantı ilacı falan yazdı da doktorum Sağlık ocağındaki aile hekimi mümkün olduğunca çok kullanma dedi hani şey başka ilaç öyle yani Ama inan öyle bir halsizlik var ki böyle ayağa Kalktığım zaman bacaklarım tutmuyor o derece bir halsizlik var normalde günde 3 normal 3 Ara öğün 7'di ama ben yiyemiyorum yani sadece tek öğün yiyorum o da sabah kahvaltı yapıyorum öğlen yiyemiyorum Bir de akşam yiyorum yani arada da meyve dediğin gibi mandalina elma falan öyle şekeri az olan şeyleri doktorun de diye diyorum ama geçen gün mandalina yemekten mandalina biri ekşi Ben eksi çok severim dişlerim kamaştıCanım bende 6+6 hamileyim bende de halsizlik oluyo özellikle sabahları bulantım ve baş ağrım oluyo bulantıyı bastırmak için uyanır uyanmaz elma mandalin yiyorum içim ferahlasın diye
Yaaaa bu kadar olur bende diyorum acaba psikolojik mi. Sabahları şunu hazırlasam mı diyorum hayal ediyorum midem bulanıyo yemek istesem de yiyemiyorum. Önce hayal ediyorum artık sonra midemi bulandırmadığına emin olup öyle hazırlıyorum. Böyle şey mi olur diyodum ama demek ki yalnız değilmişim. Benim daha ilk hamileliğim karnım ağrısa akıntım gelse tuvalete koşuyorum noldu diye. Bişey yiyememek hemen doymak çok zor şeymiş ki ben normalde çok iştahlı birisiyim. Yine sağlıkla doğsunlar çekicez artık sanırım bi süreVallahi canım benim ben de yani öyle bir acıkıyorum ki sana anlatamam ama böyle bir mide bulantısı oluyor sanki kusacakmış gibi değil böyle o mide bulantısı geldiği zaman her düşündüğüm şeyden Böyle midem bulanıyor Ne düşünürsem düşündüm yani normalde de hoşuma giden bir işi olsa bile midem bulanıyor yiye Hani yemek isteğim gidiyor gittim doktora şekerin sınırda çıktı aç karnına gittim o gün şeker testi yaptırdı yüzük çıktı Doktor birçok şeyi yasak etti zaten ben ilk kızında da hamilelikte kilo aldım Normalde 8281 kiloydum hep öyle dengede sabit kiloda kalıyordum ne düşüyordum çalışıyorum hani yemeye çalışıyordum mesela zayıflayayım diye zayıflayamıyorum ama kilo da almıyordum ama ama işte şimdi dediğim gibi 6 + 5 lik oldum şu anda nereden baksan 3-4 kilo rahat almışsındır Doktor birçok şeyi şeker çıktığından dolayı yasak etti çok şey yiyemiyorum işte bana mide bulantı ilacı falan yazdı da doktorum Sağlık ocağındaki aile hekimi mümkün olduğunca çok kullanma dedi hani şey başka ilaç öyle yani Ama inan öyle bir halsizlik var ki böyle ayağa Kalktığım zaman bacaklarım tutmuyor o derece bir halsizlik var normalde günde 3 normal 3 Ara öğün 7'di ama ben yiyemiyorum yani sadece tek öğün yiyorum o da sabah kahvaltı yapıyorum öğlen yiyemiyorum Bir de akşam yiyorum yani arada da meyve dediğin gibi mandalina elma falan öyle şekeri az olan şeyleri doktorun de diye diyorum ama geçen gün mandalina yemekten mandalina biri ekşi Ben eksi çok severim dişlerim kamaştıYa ben ilk gebeliğimde 3 aylığa kadar hiç hissetmedim bile kızımın olduğunu 3 aydan sonra o da ne kadar sonra yani böyle karnını belli çıkmış yani Belli oluyordu Karnım acıktı hamile oldu Ondan sonra hani halsizliğe halsizlik başladı bende ama ya da böyle değildi ya Bunu da şimdi şimdiden başladı halsizlik Vallahi bilmiyorum çok zor geçiyor yani
Vallahi canım Şöyle ki benim dediğin gibi bak sabahları da oluyor Aynı dediğin gibi akşamları da oluyor ama gün içinde göçmen çok rast gelmedim böyle mide bulantısına ama akşamları yemeklerden sonra falan yani uyumaya yakın oluyor mesela dün aşırı derecede midem bulandı dayanamadım çıktım dışarıda balkonda bayağı bir oturdum hava aldım Ondan sonra tekrar gelip uyudumYaaaa bu kadar olur bende diyorum acaba psikolojik mi. Sabahları şunu hazırlasam mı diyorum hayal ediyorum midem bulanıyo yemek istesem de yiyemiyorum. Önce hayal ediyorum artık sonra midemi bulandırmadığına emin olup öyle hazırlıyorum. Böyle şey mi olur diyodum ama demek ki yalnız değilmişim. Benim daha ilk hamileliğim karnım ağrısa akıntım gelse tuvalete koşuyorum noldu diye. Bişey yiyememek hemen doymak çok zor şeymiş ki ben normalde çok iştahlı birisiyim. Yine sağlıkla doğsunlar çekicez artık sanırım bi sürebi de şey sorucam sizin de bulantılar saatli mi. Mesela benim sabah bulanıyo evet gün içinde genelde bi şey yok. Akşamları belli bi saatten sonra yine başlıyo bulanmaya
Yaaa biliyo musun benim gibi birisi var diye çok mutlu oldummmmmVallahi canım Şöyle ki benim dediğin gibi bak sabahları da oluyor Aynı dediğin gibi akşamları da oluyor ama gün içinde göçmen çok rast gelmedim böyle mide bulantısına ama akşamları yemeklerden sonra falan yani uyumaya yakın oluyor mesela dün aşırı derecede midem bulandı dayanamadım çıktım dışarıda balkonda bayağı bir oturdum hava aldım Ondan sonra tekrar gelip uyudum
Yaaa biliyo musun benim gibi birisi var diye çok mutlu oldummmmmçünkü kendimi anormal hissetmeye başlamıştım. Bi de pimpirik oldum sormaaa halime
Benim de eşim diyor da sen psikolojik olarak bunu yaşıyorsun Hani bu mide bulantısı halsizlik falan hep psikolojiden kendine Hani psikolojik baskı yapıyorsun diye Hani Doktor onu bunu yeme bana dedi benim şekerim yüksek çıktı diye bana diyor ki sen işte hep bundan diyor psikolojik Baskıdan diyor sen böyle hissediyorsunYaaa biliyo musun benim gibi birisi var diye çok mutlu oldummmmmçünkü kendimi anormal hissetmeye başlamıştım. Bi de pimpirik oldum sormaaa halime
Hahahah eşine kendim gibi birisini buldum demelisinnnn.Benim de eşim diyor da sen psikolojik olarak bunu yaşıyorsun Hani bu mide bulantısı halsizlik falan hep psikolojiden kendine Hani psikolojik baskı yapıyorsun diye Hani Doktor onu bunu yeme bana dedi benim şekerim yüksek çıktı diye bana diyor ki sen işte hep bundan diyor psikolojik Baskıdan diyor sen böyle hissediyorsun
Ayyy söyledim zaten hala psikolojik diyoHahahah eşine kendim gibi birisini buldum demelisinnnn.benim eşimde bana kızıyodu böyle saçma şey mi olur psikolojik kesinlikle diye
Hayırrrr ya psikolojik olamazzzzAyyy söyledim zaten hala psikolojik diyo
Ben psikolojik olmadığına eminim galibaaaaAyyy söyledim zaten hala psikolojik diyo
Günaydın Bende cnm yine sabah sabah herssyden midem bulanıyor vlha ne düşünürsem düşüneyim yani gebelikten önce geç kahvaltı yardım bazen piza işte dışarıdan söylerdim suan onu bile düşünmek tiksindirici geliyo npcam Bilmiyorum böyle birsey yiyememek te olmax kiBen psikolojik olmadığına eminim galibaaaa
Ben bu sabah güzel kahvaltı ettim uyuyabildiğim kadar uyudum daha sonra midem bulanmaya başladı ama. Biraz da kasık ağrım var yaaa.Günaydın Bende cnm yine sabah sabah herssyden midem bulanıyor vlha ne düşünürsem düşüneyim yani gebelikten önce geç kahvaltı yardım bazen piza işte dışarıdan söylerdim suan onu bile düşünmek tiksindirici geliyo npcam Bilmiyorum böyle birsey yiyememek te olmax ki
Anldm canım sanırım bu gebelik zor geçecek inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız tüm annelerBen bu sabah güzel kahvaltı ettim uyuyabildiğim kadar uyudum daha sonra midem bulanmaya başladı ama. Biraz da kasık ağrım var yaaa.
Aminnnnnn inşalllahhhhAnldm canım sanırım bu gebelik zor geçecek inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız tüm anneler❤
Haklısın canım İnsan doğal olarak öyle düşünüyorum hep böyle mi geçecek diye ben doktoruma konuşmadım ama bu pazartesi günü gideceğim bebeğin kalp atışını dinlemeye soracağım yani normal mi bu kadar halsizlik Ondan sonra işte bu mide bulantısı dedim doktorun bana mide bulantısı için 2 tane ilaç verdi ama sağlık ocağındaki Doktorum da mümkün olduğunca çok kullanmamaya çalış dedi hani bebek için ama soracağım yani bu Halsizlik için herhangi bir ilaç var mı Çünkü bazen öyle bir halsiz oluyorum ki ayağa Kalktığım zaman dizlerim titriyor ben ilk kızım da hiç 3 ay boyunca hiçbir şey hissetmedim bile bir de o zamana da yaşımda küçüktü şüphelendim yani Ama herhangi bir test yapmadım ne kan evde annen falan bana yap dedi hani belki bebek varsa ilaç kullanıyorsun falan sıkıntı olur dedim Annen nasıl yapacağım falan annem işte gitti bana gebelik testi aldı Ben çekiniyordum o zamanlar gebelik testleri almayaElifim2211 B bebeklerr arkadaşlar merhaba, 5+6günlük gözüküyorum bende şuan son adet tarihime göre, geçen hafta bişeyim yoktu bu hafta çok fena iştahsızlık mide bulantısı gibi bişeyler başladı, yemek yiyemiyorum yemek düşünmek bile istemiyorum, sizin yazdıklarınızı okudum siz de benzer durumlar yaşıyorsunuz sanırım, doktoruyla konuşan var mı normalmiymiş bu durum bu kadar erken? Gerçi kişiden kişiye çok değişiyomuş ama daha ilk haftalar olmasına rağmen normalde yaptığım şeyleri mide bulantısından tansiyon düşmesinden yapamamak çok sinirimi bozdu
ister istemez psikolojik olarak etkilenip bütün süreç böyle mi geçecek acaba diye karamsarlığa kapılıyo insan
Evt baya halsizlik bende de var, nefesim yetmiyo hareket ettikçe bide, oluyo demekki bende garipsedim ilken, normal demekki bazılarında oluyo herhaldeHaklısın canım İnsan doğal olarak öyle düşünüyorum hep böyle mi geçecek diye ben doktoruma konuşmadım ama bu pazartesi günü gideceğim bebeğin kalp atışını dinlemeye soracağım yani normal mi bu kadar halsizlik Ondan sonra işte bu mide bulantısı dedim doktorun bana mide bulantısı için 2 tane ilaç verdi ama sağlık ocağındaki Doktorum da mümkün olduğunca çok kullanmamaya çalış dedi hani bebek için ama soracağım yani bu Halsizlik için herhangi bir ilaç var mı Çünkü bazen öyle bir halsiz oluyorum ki ayağa Kalktığım zaman dizlerim titriyor ben ilk kızım da hiç 3 ay boyunca hiçbir şey hissetmedim bile bir de o zamana da yaşımda küçüktü şüphelendim yani Ama herhangi bir test yapmadım ne kan evde annen falan bana yap dedi hani belki bebek varsa ilaç kullanıyorsun falan sıkıntı olur dedim Annen nasıl yapacağım falan annem işte gitti bana gebelik testi aldı Ben çekiniyordum o zamanlar gebelik testleri almayayani Ondan sonra da gebeliğimi öğrendiğinden sonra da böyle yani karnım güzelce çıkıncaya kadar bende halsizlik yanlış değilsem 6 ayda mıydı 7 ayda mıydı yani o su o zamanlarda halsizliğim oluyordu ama yine böyle değildi bunda İlk haftalarda hemen bir buçuk aydır şu anda yine de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?