Hamilelikte cok halsizlik yasayanlar

Ben cok açımm yaa ona bagliyorum halsizligimi ne güzelmis yemek yiyebilmek..bir hafta öncesine kadar cok iyiydi istahim , aniden gittii yerimden kalkamiyorum vallaa
Bende aynı durumdayım midem sürekli hassas kusma yok ama bulantı ve yanma var. Bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı gün Siz kalp atışını duydunuz mu

Ben de yarın gitsem mi diye düşündüm ama pazartesi gitmek daha mantıklı sanırım. İnşallah duyarız insan stres yapıyor.
Bir onceki gebeligimde 6+3 gunlukken duymustuk aslinda ama bu dr. Garanti olsun git gel yapma 7 bitsin oyle dedi. Keseyi de 5+1 de gorebildik. Daha oncesinde rahim bile kalinlasmamis dedi iki ayri dr. Sasirdilar gebe olduguma:)

Ilkinde 7-16. Haftalar arasi kustum. Icinde yemek bile pismeyen firina gozum takilsa kusuyordum afedersiniz...simdi 6 da basladi belirtiler, kusmamak icin direniyorum resmen ama umudum yok
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kilo vermişim eşim duysa yandım. Birde sizin ikinci yine tecrübeniz var bende oda yok.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kilo vermişim eşim duysa yandım. Birde sizin ikinci yine tecrübeniz var bende oda yok.
Ilkinde ben de baslarda 4 kilo verdim. Anca 20. Haftamda basladim yemeye ve son 4 ayda aldim 15 kilo. Fazlasiyla aciliyor istah merak etme. Insan asla yiyemem bir daha dedigi seyleri bile öyle bir götürüyorr kii

Ilkinde ben de baslarda 4 kilo verdim. Anca 20. Haftamda basladim yemeye ve son 4 ayda aldim 15 kilo. Fazlasiyla aciliyor istah merak etme. Insan asla yiyemem bir daha dedigi seyleri bile öyle bir götürüyorr kii

Ayy hadi inşallah ben şimdi hiç su içemiyorum zararı olur mu acaba

Bende 15 haftaligim 4 kilo verdim hala almadim halsizlik istahsizlik cok fazla. Şükür kusmam yok denecek kadar azaldi

Ayy hadi inşallah ben şimdi hiç su içemiyorum zararı olur mu acaba
Ilk uc ay depolarindan besleniyor bebisin. Korkma ona bisey olmaz ins. da yaz gunu susuz kalmak sana zarar verir, dehidrate olursun. Kendini iyi hissetmezsen damar yolundan sivi takviyesi al mutlaka.

Ilk uc ay depolarindan besleniyor bebisin. Korkma ona bisey olmaz ins. da yaz gunu susuz kalmak sana zarar verir, dehidrate olursun. Kendini iyi hissetmezsen damar yolundan sivi takviyesi al mutlaka.

Meyve yiyorum çorba içiyorum taze sıkılmış meyve suyu falan içiyorum ama sadece su içmiyorum midemi bulandırıyor. Heralde açığı kapatıyorumdur. Yani inşallah :)

Meyve yiyorum çorba içiyorum taze sıkılmış meyve suyu falan içiyorum ama sadece su içmiyorum midemi bulandırıyor. Heralde açığı kapatıyorumdur. Yani inşallah :)
Ooo iyiymis ya baya biseyler aliyorsun. Benim midede hicbise durmazdi da bir de is oluyordum resmen

Yok hic bisey istemiyor suan canim. Benim asermeler istah acilinca baslar. Hayatimda yemedigim kadar tatli yemistim bir oncekinde,ondan aldim o kadar kiloyu zaten.

Bir onceki gebeligimde 6+3 gunlukken duymustuk aslinda ama bu dr. Garanti olsun git gel yapma 7 bitsin oyle dedi. Keseyi de 5+1 de gorebildik. Daha oncesinde rahim bile kalinlasmamis dedi iki ayri dr. Sasirdilar gebe olduguma:)[/QUOT
Bir onceki gebeligimde 6+3 gunlukken duymustuk aslinda ama bu dr. Garanti olsun git gel yapma 7 bitsin oyle dedi. Keseyi de 5+1 de gorebildik. Daha oncesinde rahim bile kalinlasmamis dedi iki ayri dr. Sasirdilar gebe olduguma:)
benim ilk Bebişim pazartesi haber verelim birbirimize pıtpıtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…