- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Hamileligimde bi dişim hassaslasti hatta kırıldı çubuk gibi bişey kaldı geriye. 9 ay boyunca 3 kez ağrısını çektim ilaç almadım hiç. Dişçiye de gitmedim. 3 gündür bu ağrı yine tekrarladı dün gittim artık ve kanal yaptı. Çok iltihap olduğunu söyledi. Sonra geçici dolguyla kapattı ama bi problem var o kalan diş sallaniyormus tedavi ise yaramayabilir dışı çekebiliriz dedi. Dün uyuşukluk geçince çok kötü bi ağrım oldu
Minoset Plus kullanıyorum bide augmentin yazdı. Minoset çok zorlanmsdikca kullanmamaya çalışıyorum dün 2 kez kullandım. Öbür ilacı da bi sabah bi akşam. Bi de emzirme dönemindeyim bi sıkıntı olmaz dedi ama insan tedirgin oluyo. Sorum şu kanal tedavisinde bu ağrılar normal mi bide alt dış olduğu için o bölgede çenem de agriyo ve çok çok azcık şişti. Ne diyosunz
Minoset Plus kullanıyorum bide augmentin yazdı. Minoset çok zorlanmsdikca kullanmamaya çalışıyorum dün 2 kez kullandım. Öbür ilacı da bi sabah bi akşam. Bi de emzirme dönemindeyim bi sıkıntı olmaz dedi ama insan tedirgin oluyo. Sorum şu kanal tedavisinde bu ağrılar normal mi bide alt dış olduğu için o bölgede çenem de agriyo ve çok çok azcık şişti. Ne diyosunz