hamilelikte çürüyen diş

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Hamileligimde bi dişim hassaslasti hatta kırıldı çubuk gibi bişey kaldı geriye. 9 ay boyunca 3 kez ağrısını çektim ilaç almadım hiç. Dişçiye de gitmedim. 3 gündür bu ağrı yine tekrarladı dün gittim artık ve kanal yaptı. Çok iltihap olduğunu söyledi. Sonra geçici dolguyla kapattı ama bi problem var o kalan diş sallaniyormus tedavi ise yaramayabilir dışı çekebiliriz dedi. Dün uyuşukluk geçince çok kötü bi ağrım oldu
Minoset Plus kullanıyorum bide augmentin yazdı. Minoset çok zorlanmsdikca kullanmamaya çalışıyorum dün 2 kez kullandım. Öbür ilacı da bi sabah bi akşam. Bi de emzirme dönemindeyim bi sıkıntı olmaz dedi ama insan tedirgin oluyo. Sorum şu kanal tedavisinde bu ağrılar normal mi bide alt dış olduğu için o bölgede çenem de agriyo ve çok çok azcık şişti. Ne diyosunz

Iltihap gecmeden bir islem yapilamiyor diye biliyorum cekilse rahatlarsiniz aslinda ama.
Kanal tedavisi hic yaptirmadim o yuzdem agri konusunda bir sey diyemiyorum.

Iltihap gecmeden bir islem yapilamiyor diye biliyorum cekilse rahatlarsiniz aslinda ama.
Kanal tedavisi hic yaptirmadim o yuzdem agri konusunda bir sey diyemiyorum.

Şey dedi işte çok iltihap var dedi baya akıttı ve hala biraz daha olduğunu bunun da ilaçla geçebileceğini söyledi geçici dolgu yaptı şimdi bi sonraki gidişimde dis hala sallanıyosa mecbur cekicek duzelmisse gerçek dolguya gecicek ve şey 4 kez iğne yaptı heryer uyuştu ama dişimin kendisi hala çok hassastı

selam canım, minoset ve agumentin hamilelikte de kullanılıyor sıkıntı olmaz diye biliyorum.. Benim de ağzımda sağlam yer kalmadı diyebilirim. 1-2 haftaya 3-5 tane dişe müdahale gerekecek :) Kanal tedavisinde uyuşukluk geçince müthiş ağrıların olmaması gerekiyor.. Kanal tedavisinde diş ölüyor, çünkü tüm sinirleri alıyor. İltihap olduğu için müdahale etmemiş olabilir mi? Ağzına ince çubuklar sokup sinirleri sökecek.. Yapmadıysa henüz ağrın normal.. Çünkü iltihap hala orda.

Selaaaam, işte aldı sinirleri iltihabı da temizledi ama hala iltihap varmış biraz onu da hapla kurutmaya calisicak sanırım. Ve sey demişti bu disi istesek de cekemezdik çünkü uyuşmuyor dedi hakikaten öyle dış hariç tüm etler dişler dilim falan uyusmustu bi tek o dışım hala dokununca agriyodu işlem esnasında da çok ağrım olmadı

Aynı dertten muzdaribim bende dişlerim mahvoldu çektirdim dayanamayıp ve baska bi dişim kırılmaya yaklaştı şimdi önüne de geçemiyorum yogurt süt ilaç içtiğim halde

ay çok geçmiş olsun diş ağrısı felaket gerçekten dayanılmaz oluyor.. benim hamilelikte 2 kök diş çürüdü, bir kök diş sallanıyor, 2 dolgu düştü muhtemelen kanal olacaklar ay çürüdüm resmen umarım senin de geçer yaa acısı berbat yani

Aynı dertten muzdaribim bende dişlerim mahvoldu çektirdim dayanamayıp ve baska bi dişim kırılmaya yaklaştı şimdi önüne de geçemiyorum yogurt süt ilaç içtiğim halde

Hicbirsey yaptıramamak da en kötüsü ilaç bile icemiyosun ki ben böyle bi ilaç varsa bile içmek istemeyip o acıyı cekiyodum geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…