hamilelikte depresif hal hiç geçmez mi ?

affection

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
45
0
86
37
Ankara
Bu durum bana mı özel diye merak ediyorum açıkcası. Bebeğimi düşündükçe inanılmaz mutlu oluyorum fakat diğer taraftan etrafımdaki birçok kişi ve durum tahammül sınırlarımı zorluyor üstelik elle tutulur bir şey yokken. Nasıl engellerim ki bu her şeye gıcık olma halini ?

Bu durum bana mı özel diye merak ediyorum açıkcası. Bebeğimi düşündükçe inanılmaz mutlu oluyorum fakat diğer taraftan etrafımdaki birçok kişi ve durum tahammül sınırlarımı zorluyor üstelik elle tutulur bir şey yokken. Nasıl engellerim ki bu her şeye gıcık olma halini ?

Benım hamileliğim cok yeni ama bende cok sınırlıyım

Kacinci haftadasin cnm bilmiyorm ama ben ilk dort ayi agrasif olarak geciriyormmm cnmm

benim bu ikinci hamileligim ikisindede ilk dort ay sinirli agresif oluyordum sinirden bazen ates bastigida oluyodu nefes darligida ama 4 aydan sonra gecti ama 8 aylardada korku ve endise olarak geri basliyo sikintilar maalesef dogum yallastigi icin ben 4 ayla 8 aylar arasi cok rahat oluyorumm

Back
X