Tuzu azaltmanı öneririm ileride ödem olarak geri dönecektir
20, Haftaya kadar hic kilo almadım
Son 15 haftadırda on kg aldım malesef
Ekstra canımın cektigi hic bişey olmadı mide bulantım vs de yoktu ne versen yedim açıkcası
Ben ekşi ve tuzlu şeyler tüketiyorum belli bir yiyeceğim yok aşırı yediğim 12 hafta olmak üzere 1 kilo aldım.
Oranını azalt o zaman benim vucudumda en az 4kg ödem varmıs ve daha bir ayım varYa evet farkındayım. Normalde yemeklerde 0 tuz kullanan biriyim. Ama mide bulantımdan dolayı tuzlayıp yiyorum,o zaman beni acayip rahatlatıyor.
bir dönem limon yiyordum ama öyle böyle değil bıraksan bir oturuşta kilolarca yerdim ama kendimi frenliyordum onun dışında özel olarak yediğim bir şey olmadı. toplamda 5 kilo alarak tamamladım serüvenimi
Haklısınız azaltmaya başladım. Eskisi gibi Çok şükür mide bulantım yok. Yoksa bende ödemden baya korkuyorum zaten kiloluyumOranını azalt o zaman benim vucudumda en az 4kg ödem varmıs ve daha bir ayım var
Ki ben öyle tuzlayıp yemede yapmıyorum ama vücut tutuyor işte haftalar ilerledikçe
Ben de salatalığı midem için tüketiyorym. Hatta dün gece 3tane üst üste yedim de onunla uyuyabildim amA tuzlamıyorum.Ya evet farkındayım. Normalde yemeklerde 0 tuz kullanan biriyim. Ama mide bulantımdan dolayı tuzlayıp yiyorum,o zaman beni acayip rahatlatıyor.
Kiloluysan kilo kontrolude yaparak ilerle derimHaklısınız azaltmaya başladım. Eskisi gibi Çok şükür mide bulantım yok. Yoksa bende ödemden baya korkuyorum zaten kiloluyum
Dikkat ederim teşekkür ederim. İnş. Bende az kiloyla tamamlarım :)Kiloluysan kilo kontrolude yaparak ilerle derim
Mesela ne sana ne bebege faydası olan ekmek makarna sekerli ürünler gibi seyleri azalt
Ben zayıf hamile kaldım vucut ilk normal olması gereken kilosuna dönüyormus sonra üstüne eklemeye baslıyormus
Eylül annelerinde hamile kaldıgı kiloyla 35.haftasında hala aynı kiloda olan hanımlar var
Hadi insallah saglıklı gebelikler olsun :)Dikkat ederim teşekkür ederim. İnş. Bende az kiloyla tamamlarım :)
Kasar peyniriiii asiri duskundum. Ikizlerimi suan dogurdum tabi 22 gunlukler. 50den 80e cikarak tam 30 kilo alarak doguma girmistim. 22 gunde 18i gitmis bile 62 ye dusmusum ve buyuk bir hizla da veriyorum15 haftalık hamileyim, yediğim salatalığın haddi hesabı yok tuzlayıp tuzlayıp yiyorum sürekli :) ve 1.5 kilo aldım şimdiye kadar:) Sizler arkadaşlar? :)
Kasar peyniriiii asiri duskundum. Ikizlerimi suan dogurdum tabi 22 gunlukler. 50den 80e cikarak tam 30 kilo alarak doguma girmistim. 22 gunde 18i gitmis bile 62 ye dusmusum ve buyuk bir hizla da veriyorum
Hem ikiz hem tek bakiyo olmakAllah bağışlasın. İkiz olunca tabi kilo verme daha çok hızlanıyor sanırım:)
ben de kilolu hamile kalmıştım ilk 16-17 hafta 3 kilo verdim hiçbir şey yiyemiyordum her şeyden tiksinmiştim sonrasında iştahım çok açıldı sofradan kalkıyordum yarım saat sonra açlıktan ölüyormuş gibi hissediyordum o dönemde yemek yemek yerine bol bol su içtim biraz da dikkat ettim almadım kiloÇok az almışsınız, baya dikkat ettiniz galiba :) ben kilolu hamile kaldım maalesef. Oyüzden yediklerimin kalorilerini hesaplayarak yemeye çalışıyorum :)
Evet tatlı olduğu için meyveleri bile yiyemiyorum ekşi erik, yeşil elma yediğim şeyler bunlarSende benim gibi hiç tatlı yiyemiyorsun sanırım :) bir arada limonataya sarmıştım ama ondan tiksindim şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?