Evet tatlı olduğu için meyveleri bile yiyemiyorum ekşi erik, yeşil elma yediğim şeyler bunlarAma ilk gebeliğimde 4 ay böyleydim 4ay bitti tatlıya sardım bukez de çok yedim 5 ayda 20 kilo aldım inşallah yüne öyle olmaz
16. haftama kadar hiç kilo almamıştım şimdi 26 haftalık oldu ve 10 haftada 6 kg aldım. Sonradan kilo artışı hızlanıyor daha kaç kg alcam merak ediyorum15 haftalık hamileyim, yediğim salatalığın haddi hesabı yok tuzlayıp tuzlayıp yiyorum sürekli :) ve 1.5 kilo aldım şimdiye kadar:) Sizler arkadaşlar? :)
35 kilo aldım herşeyi ama herşeyi yedim:)))))
[/QUOTE
Oy maşallaaa verebildiniz miii sonradan35 kilo aldım herşeyi ama herşeyi yedim:)))))
Verdim çok şükür ilk hamilegimdi tekrar eski kiloma normale döndüm sonra ikinci hamileliğim oldu onda da 15 kilo aldım bu sefer eski kiloma 10 kilo kaldı birinci hamilelikte aldığım daha kolay verdim ama şuan zorlanıyorum eski kiloma donmeyeOy maşallaaa verebildiniz miii sonradan
Ben de bu şekilde devam ediyorum bakalım nasıl olcamBen 25+2 günlük hamileyim şu ana kadar 9 kilo aldm beyaz ekmek ve paketli ürünler tüketmiyorum sadece kahvaltıda bir dilim ya da iki dilim tam buğday ekmeği yitorum öğle ve akşam yemeklerini ekmeksiz yiyorum tatlı ayda yılda bi denk gelirse yiyorum akşamları meyve ya da çerez tarzı şeyler yemiyorum ama yine de hızla kilo alıyorum
Çok iyi21+0 ım 1 kilo aldım
hyr cnm hiç kusmam olmadı.Hatta mide bulantım baş dönmem hiç ağrım da olmadı sanırım çok şanslı bir hamileyim.Hatta diyorum hamilelik hep böyleyse dürekli hamile olabilirim dieÇok iyiBen 4 kg aldım.kusmaların olmuş muydu
Ay ne kadar güzellll maşallah diyelimhyr cnm hiç kusmam olmadı.Hatta mide bulantım baş dönmem hiç ağrım da olmadı sanırım çok şanslı bir hamileyim.Hatta diyorum hamilelik hep böyleyse dürekli hamile olabilirim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?