Kizlar 2 aylik hamileyim esimin kokusuna normalde bayilirdim koklayarak uyurdum onu ama suan cok zorlaniyorum oyle agir geliyo ki kokusu dayanamiyorum. Onceden kokun gitmesin dus alma drrdim simdi bi kac kere dedm dus al diye morali bozuluyo onada soleyemiyorum. 9 ay bole mi surer yoksa gecer mi cok uzuluyorum
ilk üç ay normal kokulara hassasiyet bende evdeki yumuşatıcının kokusuna dayanamazdım. Gerçi benim ki kolay değiştirdim geçti. Eşine bu durumu şöyle anlaşyışla karşılar muhtemelen.geçici Bi durum..
ilk üç ay normal kokulara hassasiyet bende evdeki yumuşatıcının kokusuna dayanamazdım. Gerçi benim ki kolay değiştirdim geçti. Eşine bu durumu şöyle anlaşyışla karşılar muhtemelen.geçici Bi durum..
İlk uç ay aynı bende senin gibiydim canım.iki hamileliğimde de eşim dahil herşeyden tiksinmiştim.evim korkuyordu eve girmek istemiyordum.diş macunu,bulaşık makinası, renkli çamaşırlar, yumuşatıcı...ama uç ayın sonunda geçti çok şükür. Biliyorum zor ama dayan biraz geçecek.
Canım benim 4 ay sürdü bu. Eşimin kokusu ağır mı ağır çok kötü geliyordu burnuma yemek kokusunda baygınlık geçiriyordum çok maruz kalınca yumuşatıcı kullanmayı bıraktım kokusuz deterjanlar aldım. Şimdi 6 aylık hamileyim o çok ağır kokusu geçti eşimin ama eskisi gbi de değil bana göre. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hrpimiize.
bende 25 haftalık gebeyim..eşim sigara içmesine rağmen bana kokmuyor..ama çalıştığım için sürekli vatandaşlarla muhatap oluyoruz.insanlar çok kokuyor bana, özellikle sigara içenler..kendi kendime sinir oluyorum
Kizlar 2 aylik hamileyim esimin kokusuna normalde bayilirdim koklayarak uyurdum onu ama suan cok zorlaniyorum oyle agir geliyo ki kokusu dayanamiyorum. Onceden kokun gitmesin dus alma drrdim simdi bi kac kere dedm dus al diye morali bozuluyo onada soleyemiyorum. 9 ay bole mi surer yoksa gecer mi cok uzuluyorum
bende 25 haftalık gebeyim..eşim sigara içmesine rağmen bana kokmuyor..ama çalıştığım için sürekli vatandaşlarla muhatap oluyoruz.insanlar çok kokuyor bana, özellikle sigara içenler..kendi kendime sinir oluyorum
Ayyy ne kadar kokarsa koksun ben kocamdan ayri yatamam heralde :) arkami donuyorm o sariliyo napalim dayanicaz. Ama bence ole yapma uzaklasirsinda esinden aynen oda senden uzaklasir dikkat et canm
ayy yok canım yaa. aman bu konuda maşallah o zaman bana ; herşey koktu tiksindim ama eşimin kokusundan tiksinmedim zaten kendisi terlese bile kötü kokmaz. Rabbim yardımcın olsun senin de canım. inşallah geçici bi süre bu, sen sabret eşin de anlayış göstericektir :)
Ablam da aynı problemi yaşamıştı, ilk 3 ay aşırı koku hassasiyeti yaşadı. Parfüm, sabun, eşinin kokusu, ve daha aklıma gelmeyen bir çok kokudan iğreniyordu ama geçti çok şükür sonradan.
ilk hamileliğimde hiiç böyle bi sıkıntı yaşamadım ki normalde bile insanların kokusundan hemen rahatsız olan biriyimdir. ama bu hamileliğimde dayanılmaz şekilde kokuyor herşey neredeyse kış geldi hala bütün camlar yatana kadar açık.. eşimin kokusundan rahatsız olmuyorum ama sarımsaklı bişeyler yediğinde yanından geçerken bile fenalaşıyorum.. söyleyince de bozuluyor.. hele oğlum sabah sucuk emişler babasıyla yanıma gelip konuşunca ne yapacağımı şaşırıyorum mide de hassas hemen geçse şu dönem...