Öyle deme yardımcıdan önce de bi temizlemek gerekiyor inan ki, çünkü bazen öyle kötü oluyor ki ev dağınıklık açısından. Hazır elimiz değmişken yapalım artık diyoruzHic hamile kalmadım ama normal halimle bile dert etmiyorum toz falan benden değerli degil netice de tutarsınız bi temizlikci mis gibi olur.Ne kendinizi yorun ne eşinizi 3 günlük dünyada bu dert edilir mi allahaşkına.Boşverin
Bilmem ben yardımcıdan evvel hiç evi temizlemedim dağınık degilimdir genel olarak belki ondan.Hamile hanımlar da eslerine şöyle bi etrafı toplatıp cagirabilirler imkanı olanlar elbette.Özellikle son aylarda temizlik yapan hamile görünce cocugunun kendi canının hic mi kıymeti yok diye düşünüyorum ben şahsenÖyle deme yardımcıdan önce de bi temizlemek gerekiyor inan ki, çünkü bazen öyle kötü oluyor ki ev dağınıklık açısından. Hazır elimiz değmişken yapalım artık diyoruz
Uzulmem. Hamileligimde hicbir iş yapmadim. Sadece bir kereye mahsus olmak uzere yemek yaptim. Patlican musakka yapmıştım. Eşim defalarca teşekkür etti. Yeniden hamile kalsam yine hic bir iş yapmam. Bu benim görüşüm....baskasi farkli düşünür saygı duyarım.Normalde temizliği çok seviyorum ama karnım iyice büyüdü evi eskisi gibi düzene koyamıyorum süpürme silme işi eşimde ben diğerlerini hallediyorum temizlikçi işi de içime sinmiyor siz hamileyken üzülür müsünüz böyle şeylere
Ben düz yolda yürüyemiyorum bir de 9 aylık hamileyken cam silenler oluyor. Bilmiyorum heralde temizliği yaşam tarzı haline getirmişler. Ben hamilelikten önce de süpürge çok nadir yapardım yüzünden yüzünden o da. Ayrıntılı süpürme işi olacaksa isterse bir ay yapmasın eşim umrumda olmaz ne zaman rahatsız olursa o zaman yapar derim dokunmamBilmem ben yardımcıdan evvel hiç evi temizlemedim dağınık degilimdir genel olarak belki ondan.Hamile hanımlar da eslerine şöyle bi etrafı toplatıp cagirabilirler imkanı olanlar elbette.Özellikle son aylarda temizlik yapan hamile görünce cocugunun kendi canının hic mi kıymeti yok diye düşünüyorum ben şahsen
Eşin tam ıslatıp ıslatıp dövmelikBen 8 aylik hamileyim hala butun islerimi kendim yapmak zorunda kaliyorumSupurge yer silme utu hersey bende esim bazen sofrayi kurup toplamamda yardim ediyor sadece supurge tut dedigimde her defasinda kavga cikiyor yok ne gerek var iki haftada bir supursen yeter deli ediyor beni bende kendim yapiyorum her seferinde. Yardimci tutacak gucumuzde yok bu aralar malesef. Mecbur kalinca insan yapiyor iste boyle gunlerde daha iyi anliyor insan kimin ne oldugunu. Annem bana yurume mesafesinde oldugu halde bir kere bile birseye el atmamistir kizim birseye ihtiyacin varmi dememistir. Esimde gecen gun kaynanamla konusurken strawberry yi getireyimmi oraya sana bayram temizliginde yardim etsin demezmi. Cinnet gecirecektim neredeyse. Bazen diyorum hic birinin surati gorunmesin bana o kadar sinir oluyorumki bu anlayissizliga ama yapacak birsey yok iste.
Eşinde kusura bakma ama gerçekten çok düşüncesizmiş ya gitsin kendisi yapsın bayram temizliğiniBen 8 aylik hamileyim hala butun islerimi kendim yapmak zorunda kaliyorumSupurge yer silme utu hersey bende esim bazen sofrayi kurup toplamamda yardim ediyor sadece supurge tut dedigimde her defasinda kavga cikiyor yok ne gerek var iki haftada bir supursen yeter deli ediyor beni bende kendim yapiyorum her seferinde. Yardimci tutacak gucumuzde yok bu aralar malesef. Mecbur kalinca insan yapiyor iste boyle gunlerde daha iyi anliyor insan kimin ne oldugunu. Annem bana yurume mesafesinde oldugu halde bir kere bile birseye el atmamistir kizim birseye ihtiyacin varmi dememistir. Esimde gecen gun kaynanamla konusurken strawberry yi getireyimmi oraya sana bayram temizliginde yardim etsin demezmi. Cinnet gecirecektim neredeyse. Bazen diyorum hic birinin surati gorunmesin bana o kadar sinir oluyorumki bu anlayissizliga ama yapacak birsey yok iste.
sende yapma madem bırak evi b.k götürsün yemekte yapma! o sadece senin çocuğun değilki mecbur yardımcı olacak! düşüncesiz insanlara hiç tahammülüm yok ama unutmaki sen yapmaya devam ettiğin sürecede senin tyorulduğunu düşünen olmayacaktır!!! belkide doğum yapmışsındır bu tarihte çoktan ama bebeğin küçük olduğundan sözlerim hala geçerli :)Ben 8 aylik hamileyim hala butun islerimi kendim yapmak zorunda kaliyorumSupurge yer silme utu hersey bende esim bazen sofrayi kurup toplamamda yardim ediyor sadece supurge tut dedigimde her defasinda kavga cikiyor yok ne gerek var iki haftada bir supursen yeter deli ediyor beni bende kendim yapiyorum her seferinde. Yardimci tutacak gucumuzde yok bu aralar malesef. Mecbur kalinca insan yapiyor iste boyle gunlerde daha iyi anliyor insan kimin ne oldugunu. Annem bana yurume mesafesinde oldugu halde bir kere bile birseye el atmamistir kizim birseye ihtiyacin varmi dememistir. Esimde gecen gun kaynanamla konusurken strawberry yi getireyimmi oraya sana bayram temizliginde yardim etsin demezmi. Cinnet gecirecektim neredeyse. Bazen diyorum hic birinin surati gorunmesin bana o kadar sinir oluyorumki bu anlayissizliga ama yapacak birsey yok iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?