Hamilelikte ev işleri

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Normalde temizliği çok seviyorum ama karnım iyice büyüdü evi eskisi gibi düzene koyamıyorum süpürme silme işi eşimde ben diğerlerini hallediyorum temizlikçi işi de içime sinmiyor siz hamileyken üzülür müsünüz böyle şeylere

Ben de bunaluyordum evimi diledigim gibi temizliyemiyorum diye ama bebisi düşünün. Özellikle çamaşır suyu gibi kimyasallara hiç girmeyin.

Bende 7aylik hamileyim ve calisiyorum. Eve dondummu hic bisey yapasim yok yatiyorum butun aksam, su an evim berbat durumda, yarine temizlikci cagirdim o temizliyecek ama ben o gelmeden ustunden bi gecmem lazim rezil olmamamak icin cunku daginik ev , aksam oldu hala tik yok bende yatiyorum off offf aceba biseyin ucundan tutabilicekmiyim ? Aciktimda En iyisi bi yemek yapiyim kendime :)

Hic hamile kalmadım ama normal halimle bile dert etmiyorum toz falan benden değerli degil netice de tutarsınız bi temizlikci mis gibi olur.Ne kendinizi yorun ne eşinizi 3 günlük dünyada bu dert edilir mi allahaşkına.Boşverin

Şu an sizin için en önemli şey bebeğiniz ve kendi sağlığınız olmalı
Yavaş yavaş yapın yapamıyorsaniz yardımcı alın

Ben ilk hamileliğimde çok takmıştım
Ama ikinci gebeliğim ikizdi zaten çok zordu herşey
Temizlik de eşim yaptı

Öyle deme yardımcıdan önce de bi temizlemek gerekiyor inan ki, çünkü bazen öyle kötü oluyor ki ev dağınıklık açısından. Hazır elimiz değmişken yapalım artık diyoruz

Öyle deme yardımcıdan önce de bi temizlemek gerekiyor inan ki, çünkü bazen öyle kötü oluyor ki ev dağınıklık açısından. Hazır elimiz değmişken yapalım artık diyoruz
Bilmem ben yardımcıdan evvel hiç evi temizlemedim dağınık degilimdir genel olarak belki ondan.Hamile hanımlar da eslerine şöyle bi etrafı toplatıp cagirabilirler imkanı olanlar elbette.Özellikle son aylarda temizlik yapan hamile görünce cocugunun kendi canının hic mi kıymeti yok diye düşünüyorum ben şahsen

Ben 8 aylik hamileyim hala butun islerimi kendim yapmak zorunda kaliyorum Supurge yer silme utu hersey bende esim bazen sofrayi kurup toplamamda yardim ediyor sadece supurge tut dedigimde her defasinda kavga cikiyor yok ne gerek var iki haftada bir supursen yeter deli ediyor beni bende kendim yapiyorum her seferinde. Yardimci tutacak gucumuzde yok bu aralar malesef. Mecbur kalinca insan yapiyor iste boyle gunlerde daha iyi anliyor insan kimin ne oldugunu. Annem bana yurume mesafesinde oldugu halde bir kere bile birseye el atmamistir kizim birseye ihtiyacin varmi dememistir. Esimde gecen gun kaynanamla konusurken strawberry yi getireyimmi oraya sana bayram temizliginde yardim etsin demezmi. Cinnet gecirecektim neredeyse. Bazen diyorum hic birinin surati gorunmesin bana o kadar sinir oluyorumki bu anlayissizliga ama yapacak birsey yok iste.

Uzulmem. Hamileligimde hicbir iş yapmadim. Sadece bir kereye mahsus olmak uzere yemek yaptim. Patlican musakka yapmıştım. Eşim defalarca teşekkür etti. Yeniden hamile kalsam yine hic bir iş yapmam. Bu benim görüşüm....baskasi farkli düşünür saygı duyarım.

Ben düz yolda yürüyemiyorum bir de 9 aylık hamileyken cam silenler oluyor. Bilmiyorum heralde temizliği yaşam tarzı haline getirmişler. Ben hamilelikten önce de süpürge çok nadir yapardım yüzünden yüzünden o da. Ayrıntılı süpürme işi olacaksa isterse bir ay yapmasın eşim umrumda olmaz ne zaman rahatsız olursa o zaman yapar derim dokunmam ama bayan gelmeden önce eve mutlaka el atarım şöyle bir toz bile alırım huyum kurusun.

Eşin tam ıslatıp ıslatıp dövmelik

Bende korkuyorum. Daha yeni diye bir sey yapmaya.nerden başlasam. Kaç gibi kalksam bilemedim

3,5 aylık hamileyim kötü geçiriyorum bulantı kusmalarım çok fazla,sürekli yatasım geliyor.Düzen takıntım var ve şuan iş yapamadığım için çok mutsuzum,işin içinden çıkamıyorum bu beni depresyona sokuyor insanın elinde değil malesef,kimileri düzen sever temizlik sever,kimileri önemsemez.Önemsememeyi isterdim ama 29 yılım önemseyerek geçti,şimdi değişmiyor :)

Hamileliğimde 2 kere büyük temizlik yaptım sağolsun eşim yardımcı oldu. genel olarak temizliğimi kendim yapıyorum hiç sıkıntı da çekmedim.

Allah baska dert vermesin

Ne hamileyken ne degilken dunyada uzulecegim son seydir herhalde evin temizligi

Bende 30 haftalık hamileyim ev işleri temizlik yemek hepsini yapıyorum zorlanıyorum ama için rahat etmiyor bide 4yasında oğlum var.ilk baslarda bişey yapmıyodum kusmaktn yorgunluktan annemde takılıyodum ama şindi mecbur yapıyorum.daha bayramdan sonra boya badana işleri var doğum için Allahtan kapıları perdeleri eşim halletcek bide kış hazırlığı var tabi yemeklik için.Rabbim hepimşzin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimize kavusalım inşallah.

Ev işlerini hiç sevmem, hamilelikte de eşime bıraktım çokça, hiç vicdan yapmadım valla :))

Ama seviyorsanız siz kendinizi yormadan yavaş yavaş yapın. Sonuçta hasta olmadığınız sürece sıkıntı olmaz.

Eşinde kusura bakma ama gerçekten çok düşüncesizmiş ya gitsin kendisi yapsın bayram temizliğini

sende yapma madem bırak evi b.k götürsün yemekte yapma! o sadece senin çocuğun değilki mecbur yardımcı olacak! düşüncesiz insanlara hiç tahammülüm yok ama unutmaki sen yapmaya devam ettiğin sürecede senin tyorulduğunu düşünen olmayacaktır!!! belkide doğum yapmışsındır bu tarihte çoktan ama bebeğin küçük olduğundan sözlerim hala geçerli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…