- Konu Sahibi papatyaozge
-
teşekkür ederim canım..biliyorum bebek doğunca daha zor bu sefer fırsat bulamadığımız için yapamıycaz ama en azından önümzde koca bir top durmayacak..mesela bulaşık yıkamak bana işkence bu göbekle lavabonun önünde yan durmak belimi ağrıtıyor.yere bişey düşse eğilip almak çok zor geliyor.çocukların tuvaleti geliyor altlarını yıkamak ellerini yıkamak silmek her şey o kadar zor geliyor ki..bebek doğunca işim iki misli artacak ama Allah güç verir inşallaharkadaşlar evi kırklamak için bebeğin doğmasını beklemek büyük bir yanılgı ve de muhtemelen hayalkırıklığı olacaktır uyarayım.tabi bebekten bebeğe değişir ama genelde onlar uyanıkken iş miş pek yapılamiyor uyurken de -ki genelde öyle her zaman uzuuun uzun olmuyor gündüz uykusu- hangi işi yapacağını şaşırıyor insan.bir de elektrik süpürgesinin sesi filan sorun oluyor..uzun lafın kısası konuyu açan arkadaşım bence şöyle bir "ya Allah bismillah" de başla gerisi gelir.Bir de 100 lira iyi para vermişsin, aslında güvendiğin birinden yani temizlik anlayışı sana uygun birinden tavsiye üzerine kadın bulsan bütün bu dertlerin biterdi. Haftada 1 alıyordum ben ohh çok rahattım şimdi kadınım bıraktı işi, bu ara evdeyim kendim hallediyorum ama yakında işe başlayınca mutlaka birini ayarlayacağım.Temizlik nankör iş yap yap en başa dön..yani imkanın varsa yardımcı en güzel çözüm.
İkizleri olan arkadaş, aslında asıl yardımcı sana lazım.Allah kolaylık versin.
sevgiler..
merhaba arkadaslar;
26 haftalık hamileyım çalışmıyorum ama bu aralar yanı son 1 aydır bana bir tembellık geldi anlatamam..bıraksalar elımı hiçbişeye sürmicem öyle heryer birbirnde kalacak...kalksam bi iş yapsam diğerine sıra gelınce bırakıyorum..böyle bi sıkılma,ne istediğmi bilememe ne bilim melankoli bir kadın oldum çıktım:)
sizce bu normalmı hormonlardanmı yoksa benm hormonlara yüklemek işimemi geliyor....sizde öyle oluyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?