- Konu Sahibi papatyaozge
-
selam arkadaşlar bende kendimi bu konuda yalnız hissediyodum acaba tembellik yapıyorumda hamileliğemi veriyorum diye 20. haftamı doldurmak üzereyim ve üzerimde bir ton yük varmış gibi öğlene kadar yataktan kalkamıyorum sonrasında oturduğum yerden kalkmak istemiyo canım o kadar halsizim ki hiç geçmeyecek sanıyorum haftada 1 gün evi silip süpürmeye çalışıyorum evimde büyük bi başladımmı akşama kadar bitmiyo çok yoruluyorum hergün yemek yapmaya bile zorlanıyorum napıcam ben böyle
sana destek olacak biri varsa iyi bende yok walla..kendim bakiyorum basimin caresine..
bendede yok maalesef ailemden 1 saat uzaktayım eşimin akrabaları var ama onlaradanda hayır yok yan binada dayısı oturyo ama yengesi bi telefon bile etmez öldünmü kaldınmı diye anlayacağın yalnızım
aliyorum seni. akrabalardan bisey bekleme zaten..yakin bir arkadas olsane guzel olur. ben iyi bir arkadasin eksikligini cekiyorum.. iyi bir arkadas ev isinede yardim eder etmese bile yaninda olsa bile yinede rahatlarsin yükün hafifler.
o da yok maalesef 14 aydır evliyim başka bi şehire geldim burayı sevemedim alışmaya bile çalışmıyorum içimden gelmiyo bütün gün evdeyim dediğin gibi bi arkadaş olsa derdini paylaşsan oturup konuşsan bile yeter ama yok bide hamilelik psikolojisi çok kötü anlayacağın
ailenden bir saat uzaktasin onu kacirmissim.. ne sanslisin.. arada gelirler ne guzel iste.. bana annem anca dogumda gelecek. ama 2 ay kalacak inslalah
bende baska ülkedeyim 2 sene oldu..bende ev hanimiyim.. zor isimiz.. kizimi bekliyorum artik.. en iyi arkadas o olacak.
ailemde öyle hep gelemiyo şimdilik ben gidiyorum sık sık ama çocuk olunca o da zor olacak yinede aynı şehirde olmak gibi değil hep sıkıntılıydım bide hamilelik psikolojisi hepten mahvetti beni dediğin gibi bi arkadaş olsa yeter ama o da yok
başka ülkede olmak muhakkak daha zordur ama yalnızlık hep aynı bu arada benimde kızım olacak inşallah
bende bu dertten muzdarip oldugum icine esime cok sariyorum nabim
bende bu dertten muzdarip oldugum icine esime cok sariyorum nabim
benim dogumuma az kaldi ben 30 haftalik su an.. adini belirledinizmi?? bizimki belli :)
bende aynısını yapıyorum ama o da bi yere kadar hep adama olmuyo
ya sorun bendemi anlamadım aynı mesajım bi kaç kez gidiyor
nabalim. o kadar olacak.. yemekte sorun oluyo her zaman canim yemek yapmak istemiyor disardan yiyoruz genelde. nabimm halim olmuyor genelde.
Aaayyy kizlaar esi hamile diye is yaptirmayan kocalari nasil kiskaniyorum bi bilseniiizzz :105:
Esim bana birakin acimayi, evi temizlemiyorum cok pasakliyim diye kiziyor
Basim donuyor, belim agriyor, basim agriyor, bazende migde bulantilari var.
Surekli yatmakla geciyor hamileligim.
Bi arada cok yatiyorum, nasil alisirsam oyle gidermis diye kiziyordu,
Oyle dedikten sonrada disariya cikip annesine sikayet etmis beni cok yatiyorum diye
Kaynanamda o zaten oyle olur 3 ay yatakta gecer demis, ondan sonrada kendi yatirmaya basladi beni.
Inat degilmi tum gun ayakta kalip temizlik yaptim.
Benim soylediklerimi anlamiyor, illaki annesinin soylemesi gerekiyor.
Yatmama artik pek karismasada hala temizlik yapmadigima kiziyor beni anlamiyor,
Kendimi iyi hissettikce yapiyorumda temizlik, saol herzaman derli toplu, bulasik kesinlikle kalmiyor, hergun yemegini yapiyorum,
her sabah erkenden kalkip kahvaltisini hazirliyorum ise ac ac gitmesin diye.
Tek yapmadigim banyo ve tuvaleti temizlemek odailaclarin kokusundan kotu oluyorum, ama 1 2 haftada bir onuda yapiyorum.
Ben daha ne yapim???
Kendinin bir gun basi ayridi yatti yerinden kalmadi.
Benim 1 aydir heryerim agriyor, ben neyapiyim?? Ama anlarmiii anlamazzzzz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?