Hamilelikte göğüslerde oluşan değişiklikleri hepimiz biliyoruz. Önceleri ağrır şişer, sonra bu şişlik ve ağrıma yerini siyahlaşmaya bırakır. Ben de şu an tam olarak 33+3 günlük hamileyim ve o en başlardaki şişme falan tamamen yok olmuş durumda. Sanki hamilelik yokmuş gibi göğüslerim yumuşak ve normal. Tek fark göğüslerimin hamilelik nedeni ile siyahlaşan uç kısımlarının o etrafı yani halka olan bölümleri şimdilere soyulmaya pul pul dökülmeye başladı. Alttan yine kahverengi normal rengi geliyor. Anlayamadım madem soyulup dökülecekti niye en başında siyahlaştı ki oralar? Ya oğlum doğduğunda emerken ağzına gelirse? hangi krem veya ürün kullanmalıyım? Bir de bu durum normal mi? şimdiden teşekkürler.
biirebir aynısını yaşadım hatta dedim ki dolu doluydu göğüzlerimin içi bu ne ya sündü sarktı neden böyle oldu atlet giyiyorum öyle bir dökülme oluyor ki pul pul dik ve dolu dolu olan göğüslerim sarktı yumuşacık oldu :)
valla ben krem sürmedim ya bi kere lansinohtan sürmüştüm sonra has zeytinyağı sürdüm ama kesildi gibi şimdi en azından eskisi kadar dökülmüyor
valla vücudumuzda olan hiçbirşey artık şaşırtmıyor beni :)
biirebir aynısını yaşadım hatta dedim ki dolu doluydu göğüzlerimin içi bu ne ya sündü sarktı neden böyle oldu atlet giyiyorum öyle bir dökülme oluyor ki pul pul dik ve dolu dolu olan göğüslerim sarktı yumuşacık oldu :)
valla ben krem sürmedim ya bi kere lansinohtan sürmüştüm sonra has zeytinyağı sürdüm ama kesildi gibi şimdi en azından eskisi kadar dökülmüyor
valla vücudumuzda olan hiçbirşey artık şaşırtmıyor beni :)
Cok tesekkur ederim cevabin icin..
Evet durumlarimiz ayni
Bana da lansinoh önerdiler fakat ben de icime sinmeyince dogal diye has zeytinyagi sürmeye basladim dünden beri..
İnsallah iyi gelir.. Evet hep atlete cikiyor döküntüler.. Garip bir durum fakat dediğin gibi
hiçbir şeye sasirmamak lazim artik