Hamilelikte Geç döllenme yaşayanlar : (

Kendi doktoruma p.tesi gideyim diyorum bugün köydeyim yarın evime dönücem yakınlarımda devlet hastanesi var oraya gideyüm diyorum 10 günlükkende olsun kese gözüküyormuş
Daha hemen gözükmez canım en az beta hcg 1500 olması lazım o da vajinaldan. Karından 3000dan aşağı gözükmüyo. Erkenden gidip strese girme. Sen kan testini yaptır onaylat. Adet gününden itibaren 10 gün geçsin öyle git canım sana tavsiyem. Ben günümden 2 hafta sonra gittim keseyide bebeğide kelp atışlarınıda gördük 3ü bir arada oldu

Ayy inşallah vallahi çok stresliyim varmı yokmu diye eve gidince yarın idrarı yenilicem gerekirse hergün kan veririm

Benm devletteki dr um 14 ozeldeki 15 diyor

Canım benimde öyle oldu normalde sat 4 şubat ilk zamanlar doktor 17 şubat hesapladı hatta bazısında 20 şubat bile yazdığı olmuştu suan 22 hafta 6 günlük en son doktor 13 şubat olarak hesapladı yanı gene de sat tan 9 gün sonrası

Geç döllenmenin şöyle bir sıkıntısı da var . Normalde 40 hafta dolunca artık doktorlar telaş yapmaya başlıyor hele 41den sonra hala hiç bir belirtin yolda suniyi dayıyorlar . İlk çocuğumda öyle oldu . Suni sancı ile Doğum yaptım ve bana göre erken Doğum yaptırıldım . Bu hamileliğimin de geç döllenme olduğunu düşünüyorum

Neden öyle oluyor ki yani 2 hafta önce gitmiyoki hatta geriden gitmiş sayılıyo sat a göre yani 40 olması gerekirken bizimki daha 38-39 haftalık olmus olucak

Geç döllenmede korkacak bir şey yok. Benimde sat 14 şubat ama geç döllenme olduğu için doktorum 26 şubata güncelledi . Eğer tek doktora gitmiyorsan her doktora bunu hatırlatman gerekiyor.

Sorun olmuyor canım merak etme açık kapanıyor benim üç kızim ücüde geç döllenme
Merhaba birşey sormak istiyorum benm bugün sat a göre 8+2 hamileliğim hala bebeğimizin kalp atışını alamadık doktor geç döllenme olabilir dedi 1 hafta daha bekleyelim daha sonra sonlandırmakta fayda var dedi. Siz kaçıncı haftalarda almıştınız kalp atışını hatırlıyor musunuz?

Tam 8 haftalıktı ustunden 11 yıl geçti 8 haftalık olduģunu net hatırlıyorum ama 8+ mıydı onu hatırlayamıyorum inşallah sizde duyarsinız saglıkla kucağina alirsın

Benim sat 4 subatti 11 nisanda kalp atisini duyduk yani sata gore 8 hafta falandi ama usg ye gore 5 kusur hafta cok sukur suanda 30 haftalik hamileyim

Şnşallah haftaya alırsınız kalp atışını, adet tarihinizi doğru hatırlıyorsunuz değil mi

Benim sat 4 subatti 11 nisanda kalp atisini duyduk yani sata gore 8 hafta falandi ama usg ye gore 5 kusur hafta cok sukur suanda 30 haftalik hamileyim
Sizin hesapladığıma göre 9+3 te almışsınız kalp atışını sizde duymadınızda beklettiler mi yoksa geç mi gittiniz doktora çünlü benim şuan 8+5 bugğn pazartesi gideceğim doktora tam 9 oluyor o gün doktor duyamazsak sonlandıralım dedi

kizin olacak benden soylemesi hayirlisi olsun ama nubu kiz gosteriyor

Bence baska doktora da gidin mutkaka tek dkktorla kalmayin gec dollenme olmus olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…