Hamilelikte göbek düşmesi ve hamilelik öncesi göbek düşmesi

gllfrttrnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2025
1
0
1
19
Merhaba kızlar ben 2 kez düşük yaşadım ikinci düştüğümü 2 ay önce yaşadım önce midemin altında bir şey nabız gibi atmaya başladı ve o gün kanamam başladı eşim uzman çavuş ve şu an sınırda görev yaptığı için 3 ayda bir geliyor bebek planlıyor gene ama bu midemin altında nabız gibi atan şeyi göbek düşmesi dediler çektiriyorum yerine gelmiyor aynı yerde atıyor hep göbek düşmesi düşük yapar mı yada hamileliğe engel mi lütfen cevaplar mısınız acillll

Merhabalar o nabız gibi olan şeyi tam bilmiyorum ama kadın doğumda iyi bir muayene ettirtmelisiniz kendizi 2 düşük neden oluyor bunun asıl sebebini bulmalılar geçen yıl düşük yaptım bende bu yıl tekrar düşük olmaması için uğraşıyorum perinatoloji uzmanına görünün mutlaka devletteki benimle pek ilgilenmedi aynı şekilde arkadaşımada beyninde tümör var gibi bu bebeği aldır diye ısrar etmiş aralarında tartışma çıkmış şuan bebek doğdu ve sağlıklı rahim filmi çektirin mutlaka doktorun ultrasonla bakmasıyla görünmeyen şeyler olabiliyor benim rahim filmi çektirme şansım olmadı çünkü bilmiyordum kaç kere muayene için farklı doktora gitsemde düşebilir her gebede beklenir durumun normal dediler ama değilmiş özelde gittiğim doktor söyledi ki tedavisi iyi geldi gibi bekliyorum şuan inşallah sağlıkla doğar

Back