hamilelikte hangi sıkıntıları yaşadınız kızlar.....

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
316
49
İzmir
kızlar ben 37 yaşındayım ilk gebeliğim ikizlere ilk 2 ay çok bişey hissetmedim ama ondan sonra halsizlik tansiyon düşmesi derken işi bıraktıracak şikayetlerim oldu .şimdi 16 haftalık hamileyim şimdide iç sıkıntısı sebepsiz ağlama tansiyon hala düşük resmen panik atak gibi oldum dışarı yanlız çıkamıyorum sıkıntılarım beni korkutuyor bebişlerim doğuncada devam ederse ben onlara nasıl bakarım diye sizlerdende yaşadıklarınızı anlatmanızı istiyorum...

gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıklı gine kucağınıza almak nasip olur.ben sizin yaşadıklarınızı ilk 3 ay yaşadım.tek dışarı cıkamazdım cünkü baygınlık hissi yaşıyorrdum ağrım oluyordu.evde hapis kalmıştım.evdede mutfağa giremezdim midem bulanır kokular okadar kötü kokardı ki artık burnum kapalı gezerdim evde.bu tansiyonunuz düşüyorsa doktorunuz bu konuda bişey önermedi mi size.4 ay olduktan sonra artık bunlar gecti tek tük en ufak şeylere ağlar oluyorum okadar,bu dönemi atlatmanıza inşallah az kalmıştır genellikle 18 haftadan sonra yok olur yada azalır.hamileliğin en güzel ayları 4 5 6 aylarıymış

Öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun.Allah kucağınıza da aldırsın.Ben en rahat hamileliklerden birini yaşıyorum.Sıkıntılarım oldu yinede.İlk 3 ay balık ve sigara kokusundan ağlardım.Nefesimi tutma noktasına gelirdim yolda biri içerken yanımdan geçtiğinde.Hala da çok rahatsız olurum.Sonrasında iyi bi anne olamam,onu koruyamam korkusu başladı.Cinsiyetini öğrenmek dahi istemedim.Dün öğrendim daha.Zaten çok duygusaldım hepten ipler koptu bende.Herşeye,hergün ağlar oldum.Alınganlıklarım arttı.Bunlar hala devam ediyor.Sabah erken (5-6 gibi) uyanmada hiç problemim olmadı ama akşam 9 dedimi oturduğum yerde uyuyabiliyorum.İştahımda abartılacak bi artış olmadı.Bu da bana yaradı sadece 3 kg aldım daha.20-25 gün kadar isilik,bahar alerjisi sıkıntısıyla boğuştum.Çok şükür drumla onu da atlattım.Albüm rahatsızlığı olmasın diye tuzu kıstım,bu seferde düşük tansiyonum 4-5leri bulur oldu.Onu dengelemek için çabalıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

doktoruma sordum tansiyon düşüklüğüne yapacak pek bişey olmadığını söyledi ani hareket etmemem gerektiğini söyledi yüksek olmasından ii olduğundan bahsetti . annelik zormuş daha doğmadan hissettirdiler allah bozmasın:))

İlk 6 ay çok güzeldi.Mide bulantım çok olmadı.Sadece biraz halsizlik ve midede tuhaf bir his vardı. 7. aydan sonra aldığım kiloların da etkisiyle bel ve kuyruk sokumu ağrılarım başladı.Kuyruk sokumum zaten sorunluydu havuzda düştüğüm için.Biraz ayakta kalsam sol tarafımdan vuruyor ağrı.Gece dönmekte zorlanıyorum,dönerken ikiye ayrılacakmışım gibi oluyor.Şu anda sol ayağımın üzerine zor basıyorum.Gereğinden fazla kilo aldım.Kendim ettim kendim buldum.

güldürdün beni çok yaşa kendimiz ettik kendimiz bulduk demi.... sen yat kalk dua et en azından bitirmek üzeresin sıkıntılarını benim daha önümde koca bir yaz var allah yardımcımız olsun...

güldürdün beni çok yaşa kendimiz ettik kendimiz bulduk demi.... sen yat kalk dua et en azından bitirmek üzeresin sıkıntılarını benim daha önümde koca bir yaz var allah yardımcımız olsun...

Amin
Ne yap et mutlaka yürümeye çalış.Ağzım yandı bir kere,tövbe bu kadar yemem bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…