hamilelikte hangi yiyecekler zararlı??

Hamile kalmak için maydanozu duymuştum ama hamileyken yenmemesi gerektiğini yeni duydum.
Taze naneyide düşük yapıyor diye duydum.acaba maydanozu köfte içinde dolma içinde yenebilirmi?

Meyve suları (taze sıkılmış ya da kutuda) hamilelikte ani şeker yüklemesine sebep olduğu için zararlı. Tamam, vitamin açısından güzel bir kür olur belki ama kaş yapayım derken göz çıkarmayalım. Meyveleri posasıyla tüketmek gerekiyor, böylece 5-6 porsiyon meyvenin şekerini bir anda almamış olursunuz, bağırsaklar için çok gerekli olan posalar da çöpe gitmemiş olur. Gün içinde yavaş yavaş hedeflediğiniz miktarda meyveyi tüketirsiniz yine.

Son düzenleme:

Ben ara öğünümde 1 meyva oluyo mesela portakal 1 ortaboy portakalı sıkıyorum ne çıkarsa posasınıda katıp bardağa içiyorum.

benim canım salamı çok çekiyor valla ne yalan söyliyim bazen salamı pişirip yiyorum yani ne yapayım canım çok istiyor.. salamı da güvendiğimiz yerden alıyoruz kasap kendisi yapıyor salamı.. iyi pişmesine dikkat ediyorum ama yine de pişmediği kısımlar oluyodur belki..

öyle fazla da yemiyorum nefsimi köreltecek kadar 2-3 dilim kızartıp yiyorum Rabbim bebeğimi korusun inşalah bir zararı olmuyodur

Tarçını duydum bende rahim kaslarını gevşettiği için düşüğe sebep olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…