benimde iki tane kedim var ve 35 haftalık hamileyim.herkesin karşılaştığı saçma düşüncelerle bende karşılaştım.bir hayvanın bakımından,sevgisinden,onun sağladığı mutluluktan ancak onu besleyen anlar.dışarıdan konuşanlar sadece boş konuşur. kusura bakmasınlar ama,evinde hayvan dosları olanlara pis diyenlerden benim kızlarımın ve evimin çok çok daha temiz olduğuna iddiaya girerim.:dilcikarnların temizliğine hem onların hem kendi sağlığım için herşeyden fazla özen gösteriyorum.hatta çevremdeki bazı insanların temizliğine ben güvenmem ve ne kedilerimi ne çocuğumu onlara emanet etmem.bu yüzdende çok titiz bilinirim.yani evinde hayvan bulunmayan çevrem evinde iki kedisi olan beni kendilerinden daha titiz olduğumu söylerlerşakkıdı bende doktoruma sormuştum;çiğ et yemedikten dışarı çıkmadıktan sonra ve aşıları olduktan sonra bişey olmaz demişti,hemde toxoplazma testim negatif çıkmasına rağmen.zaten evine hayvan alan kişiler o hayvanın temizliğiyle bakımıyla sorumluluğunuda alırlar sadece sevmek için değil.çünkü gerçekten hayvanseversek onların evimizde oyuncak değil dost olduğunu biliriza.s
Aynen ben de senin gibiyim. Bu yazdıklarından dolayı kocaman öpüldün opuyorumnanaktan
Sağlıklı doğumlar diliyorum.:Saruboceq: