Hamilelikte hiç bişey yiyememek

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
28
Merhaba kızlar, hiç bişey yiyemiyorum. Herşeyden midem bulanıyo. Zorla yemeye çalışıyorum bikaç lokma anca yiyebiliyorum. Tüm gün aç geziyorum resmen. Çok üzülüyorum bebeğim beslenemiyo diye. Sürekli hasta gibi hissediyorum kendimi. Ne yapmam lazım. Bu durumu yaşayan bayanlar nasıl bi yol izlediniz? Bu arada konuyu yanlış yere mi açıyorum

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah.Ben gebeliğimin ilk 4 buçuk ayı hasta gibi yattım.Yiyemiyor ve yediğimi de çıkarıyordum kilo kaybım oldu..Bu durumda etrafta anneniz ya da bir yakınınız size yardımcı olmalı.Kendinize bakacak haliniz olmuyor.İlaç vs..hiç bir şey iyi gelmiyor en azından bende öyle oldu..Az az sık sık yemek lazım tabii yemeği siz değil başkası hazırlamalı.Mutfağa girmek kokular vs.uyarıcı oluyor ve bulantıyı daha da tetikliyor.Ben durumumu anlattığımda çok kimse abarttığımı düşünüyordu gebesin canım olacak o kadar deniyordu ama yaşamayan bilemez..İnşallah bir an evvel geçer ve gebeliğinizin tadını çıkarırsınız.Bu arada konunuzu olması gereken bölüme taşıdım.

Amin inşallah çok teşekkür ederim cevabınız için. Malesef kimsem yok tek başınayım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah sizde bebeğinizi. Bir şekilde halledeceğim artık herşey bebeğim için :)

Bende 4. ay a kadar bulantı ve kusmadan 2 kilo verdim, su bile içemiyordum, işe 1 ay ara vermek zorunda kaldım Allah yardımcınız olsun

ben ılk 4 ay 10 kılo verdım
su bıle ıcemedım hep serum hem acıllık oldum
hep dustum bayıldım cok zordu
yemek yapamadım eşimde dısarda yedı geldı kokusu bıle kusmama neden oluyordu
yenı yenı gectı
doktorum bana korkma ılk 3-4 ay kanından rahmınden beslenıyor bebege bı zararı olmaz sonrada duzelırsın zaten dedı nıtekım de oyle oldu
sende korkma

Bende 4. ay a kadar bulantı ve kusmadan 2 kilo verdim, su bile içemiyordum, işe 1 ay ara vermek zorunda kaldım Allah yardımcınız olsun
Sağolun Allah razı olsun. Bulantım çok oluyo ama kusmadım daha şimdiye kadar. Kusacak gibi oluyorum hemen yatıyorum geçiyo. En sevdiğim yemeklerden tiksiniyorum görmeye hatta düşünmeye bile tahammül edemiyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Çok halsiz kalıyorum hasta gibi yatıyorum. Midem kazınıyo , zoraki bikaç lokma yiyebildiğimde biraz düzeliyorum. Herşeyden tiksiniyorum. Hiç yiyebildiğim bişey yok isteyerek. İlk hamileliğimde böyle değildi çok iştahlıydım çok yiyodum doymuyodum. Bunda tam tersi oldu. Şimdi tatil okullar açıldığında napıcam bilemiyorum okulum var. Nasıl gidip gelicem çok zor olacak.

sureklı rapor alacaksınız malesef
cok zor oluyor allah kolaylık versın
4. ay ve sonlarına dogru baya rahatlıyorsun ama :)
bebişin canı sagolsun deyıp guc toplamak lazım

sureklı rapor alacaksınız malesef
cok zor oluyor allah kolaylık versın
4. ay ve sonlarına dogru baya rahatlıyorsun ama :)
bebişin canı sagolsun deyıp guc toplamak lazım
Amin canım inşallah sağol. Baba da yok eş dostta yok bazen deli cesaretime hayran kalıyorum. Allah büyük açar bi kapı. Rapor devamsızlığa işlemiyo ne yazık ki sadece sınav dönemlerinde işe yarıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…