tşk ederm cnm
ay yanlış yazmışım evet hızlı çalışıyor
peki hamileyken nasıl kullandınız ilaç?
ablama propycil vermiş doktor
plesantadan geçmiyor demiş ama ben nette baktığım ve anladığım kadarıyla geçiyor
anladım cnm çok tşk ederm
inş. öğrenirsin cnm insan merak ediyoriyi dileklerin için teşekkürler canım.
allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun.umarım hepimiz vakti gelince bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız.
NOT: buarada benim bebişlerde çift yumurta ikizi.inşallah 21 ağustosta ki kontrolümde cinsiyetlerini öğrenirim.:lepi:
sanada çok geçmiş olsunnslm canım bende 7+6 haftalığım bendede hamilelik öncesinden troid yetersizliği var.euthyrox ve tiromeli aynı anda kullanıyorum doktor ilaç dozumu yükseltti ve dört haftada bir kan tahlillerimi yaptırcam büyük ihtimalle ilac dozum dahada yükselcek ama korkma ablan ilaçlarını düzgün alırsa hiç bir şey olmaz
slm canım çok geçmiş olsun...ben hamile deilim ama tedavi görüyorum benimde troitler az çalışıyodu doktor euthyrox verdialtı ay kullandım her ay tahlil yaptırdım ve değerlerim normale döndü çok şükür ilacı bıraktım doktorum değerlerde bir anormallik olursa hamileygen bebeklerde zihin özürlülüğü oluyormuş o yüzden hamilelik boyunca ilaç kullandırtıyo doktorlar...korkmayın çok şükür tedavisi olan bişey tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?