vitamin hapları çok kilo aldıryor en başta.
ben 22 kilo aldım
neyse en azından yalnız değilmişim her doktora gittiğimde yine çok almışsın diye cümleye başlıyor
sinir oluyorum bu 7 8 kilo ile doğum yapan bayanlar nasıl beceriyor acaba :)
yani şimdi diyorsunuz ki daha bu aldığım ne ki asıl kilolar 6. aydan sonra başlıyor öylemi :)
aynen öyle son 3 aya girince fazla kilo alımı oluyor umarım doğumla ve süt vermekle biraz gider,ben şimdiden koşu banttı bakıyorum hayatımda ilk defa kendime bakınca hem mutlu hemde çok şişko hissediyorum ama önemli olan bebişler onlar sağlıklı olsunlar da kilo gider üzülmeyelim bebişleri strese sokmayalım
kesinlikle önemli olan bebişlerimiz çok şükür normale göre 1 hafta önden gidiyor büyümek için sabırsız galiba :)
ben hamile kıyafeti almadan elbiselerle geçiririm bu 9 ayı diyordum ama pek te öyle olmayacak sanırım
korkudan canım tatlı istediği halde onu bile yemiyorumpeki sen 6.aya kadar ne kadar almıştın kendimi hazırlıyım bu duruma bari :))
neyse en azından yalnız değilmişim her doktora gittiğimde yine çok almışsın diye cümleye başlıyor
sinir oluyorum bu 7 8 kilo ile doğum yapan bayanlar nasıl beceriyor acaba :)
yani şimdi diyorsunuz ki daha bu aldığım ne ki asıl kilolar 6. aydan sonra başlıyor öylemi :)
Merhaba bende 33 haftamdayım son 3 ay mutlaka alınıyor çünkü bebek hızla büyüyor o yüzden kilo alımıda hızlanıyor bende o kadar dikkat etmememe hamur işi tatlı kızartma ekmek yemememe rağmen aldım ilk 6 ay 5 kilo aldım şimdi kilo alımım hızlandı, bakalım 1,5 ayım kaldı kaç kiloyla tamamlıycam.
merhaba kizlar . ben suan moskova da yasiyorum, ve inanin cildirmamak elde degil. :) kaidnlar arkadan tig gibi, onden sadece basket topu yutmus gibi gobekcikleri var , okadar. doktoruma sordum nedir bu isin sirrisabah kahvaltisinda standart kahvatiya ek olarak et, tavuk yada balik. oglen sebze ve yine e gurubu, aksam corba, sebze , tahil. aksam yemegi cok cok hafif olmali. ara ogunler cok onemli , mutlaka meyve ceviz findik vb yenmeli. 7 den sonra yemek yenmemeli. eger cok acikirsan bir bardak kefir, yarim elma. burda kefir cok iciliyor. sut, kefir , yogurt bolca tuketilmeli. yedigin her seyden az az yiceksin, tam doymayacaksin yani. ama acikmayacaksin da. ve tabiki bol su. doktorum bana bunlari soyledi. ben su ana kadar kilo almadim, insallah da almam cok fazla. suan bebisimin durumu cok iyi sukurlr olsun :)
merhaba
hayırlıs olsun bebişin önemli olan onların sağlığı tabiki ama insan kiloyu da kafasına takmadan yapamıyor bayanların genetiğinde var sanırım :)))) keşke bizimde sadece göbeğimiz büyüse başka bir yerimiz şişmese onlar gibi şuan 18 haftamdayım 63,5 kiloyum 70 kadar yolu var diyodum ama bu hızla 80 bulcam galiba :))) sanırım genetik meselesi ne kadar dikkat edersen et o kiloyu alıyosun
öncelikte hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)ben hamilelikten önce kadınlar 30 kilo aldım gibi laflar edince dalga geçerdim yuhh 9 ayda okadar alınır mı hiç durmadan yemek mi yediniz falan gibi :)) başına gelmeden anlamıyomssun
su içsen bile yarıyo dedikleri bu olsa gerek diyetisyene gittim diyet listesi aldım tamm kontrol altına aldım gibi düşünüyordum 1 hafta çok dikkat ettim tartıya bi çıktım 1 hafta da 1.5 kilo almışım :)))) nasıl becerdim bende anlamadım umarım doğumdan sonra kolay veriliyodur yoksa yandık :))
bu arada şuana kadar toplamda kaç kilo aldın :)
Valla yemesende alınıyormuş bende şaşırıyorum bazen,
Şu ana kadar 7 kilo aldım çok dikkat ederek hergün yürüyerek ama artık fazla çıkmıyorum yoruluyorum:) Zaten minyon tipliyim birde kilo takıntılıyım bakalım az alırsam doğum sonrası vermek kolay olur heralde doğumda zaten 5-6 kilo gidiyormuş bünyeye göre sonrasında uykusuzluk yorgunluk derken ne kadar az alırsak o kadar iyi...
sen kaç kilosun kaçıncı haftandasın şuana kadar ne kadar kilo aldın
merhaba kızlar
hamilelikte neden bu kadar hızlı kilo alınıyor Bunun bir çözümü yok mu
hamilelikten önce yediklerimle hemen hemen aynı orantıda yememe
rağmen hızla kilo alıyorum. Ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?