Bende 73 ile hamile kaldım şimdi 87 kiloyum kiloyu hiç sorun etmiyorum doğursamda çok takmam herhalde hamile kalıp aylarca bir canlı bir mucize taşıyorsun onunla ilgili hayaller kurup hareketleriyle şimdiden mutlu oluyorsun gün ve gün sayıp günlerin geçmediği her gün heycanlanıp hemde telaşlanıyorsun annelik iç güdünle sıkı sıkı giyinip daha dikkatli oluyorsun hasta olmamak için şimdiden kendini değil ilk öncelik onu düşünüyorsun küçücük ellerini ve ayaklarını hayal edip uyumaya çalışıyorsun hareketlenince rahatsızmı oldu demeden geçmiyor yer değiştirip yetmezse kalıp evin içinde dolanıyorsun kilo takabileceğim en son şey bu kadar güzellikler getiren kiloyu yemişim ben
Merhaba, cok hizli kilo aliyorsan sekerle alakasi olabilir, sekerine baktir mutlaka. Ama hamilelikte en dogal sey kilo alimi. Su an vucudun bebegin dogumuna hazirliyor kendini. Dogumdan sonra bebegini doyurabilmen icin yag depoluyor. Dogumdan sonra da depoladigin yaglari kullanarak sut yapacaksin ki bebegin ac kalmasin. Sadece doganin kanunlari isliyor aslinda.
merhaba şekerime baktırmama gerek yok zaten 5 yıldır tip 1 diyabet hastasıyım ve insülin kullanıyorum kilo almama insülinlerinde etki var fakat doktor ve diyetisyen 12 kiloya kadar normal diyor :)) kaç 12 alacağız bakalım
59 kilo ile hamile kaldım şuan 18+3 günlük 63,8 kilom 5 kilo aldım aslında çokta kilo almış gibi durmuyorum ya sizlerinde dediği gibi son 3 ay kilo alımı çok fazla olduğu için ilk aylarda ne kadar az alırsam o kadar iyi olur diyor doktor