Benim de başından beri var ve hala geçmedi malesef. İdrar kültürü aldılar mı? Kültür temiz çıkarsa çok önemsemiyorlar.Kızlar merhaba 5+4 haftalık hamileyim. İdrar testinden sonra idrarımda enf çıktı bu sebeple monurol kullandım ama hiç etki etmedi.idrarımı yaparken yanma oluyor. Bol su içiyorum geçiyor yine başlıyor. Hamileliğin başlarında idrar enfeksiyonu geçiren var mı varsa neler yaptınız, çok korkuyorum bebeğe zarar verir diye. Doktorum bugün tekrar test vermemi istedi ama antibiyotik verse oda gebelikte zararlı olmaz mı. 19nda kalp atışı için gideceğiz
Kültür almadılar bugün vereceğim canım benim korkum bebişe zarar olması zaten hamilelikte çok sık yaşanan bir enfeksiyonmuşBenim de başından beri var ve hala geçmedi malesef. İdrar kültürü aldılar mı? Kültür temiz çıkarsa çok önemsemiyorlar.
Yanma ağrı akıntı ne ararsan var bende de geçmiyor bir türlü ama idrar kültürü önemli canım o temiz çıkarsa korkmaKültür almadılar bugün vereceğim canım benim korkum bebişe zarar olması zaten hamilelikte çok sık yaşanan bir enfeksiyonmuşidrarında yanma var mı senin de
Şimdi test vermeye gidiyorum canım inş enfeksiyon biraz da olsa hafiflemiştir ama içimi rahatlattın çok teşekkür ediyorumYanma ağrı akıntı ne ararsan var bende de geçmiyor bir türlü ama idrar kültürü önemli canım o temiz çıkarsa korkma
Benim de çıktı iki kere antibiyotik kullandım asıl antibiyotik kullanmazsanız bebeğe zararı olurKızlar merhaba 5+4 haftalık hamileyim. İdrar testinden sonra idrarımda enf çıktı bu sebeple monurol kullandım ama hiç etki etmedi.idrarımı yaparken yanma oluyor. Bol su içiyorum geçiyor yine başlıyor. Hamileliğin başlarında idrar enfeksiyonu geçiren var mı varsa neler yaptınız, çok korkuyorum bebeğe zarar verir diye. Doktorum bugün tekrar test vermemi istedi ama antibiyotik verse oda gebelikte zararlı olmaz mı. 19nda kalp atışı için gideceğiz
Çok teşekkür ediyorum canım, idrar kültürü yaptırdım sonucunu bekliyorum bir an önce çıksın da kullanayım geçsin artıkBenim de çıktı iki kere antibiyotik kullandım asıl antibiyotik kullanmazsanız bebeğe zararı olurhamilelerin de kullanabileceği antibiyotik ten veriyolar
Çok teşekkür ediyorum canım dikkate alacağım sağoldoktorunuza danışarak cranberry takviyesi alabilirsiniz. bol su için tuvaletten sonra çok iyi yıkayıp kurulayın.
Ben 8 haftalıkken ve 10 haftalıkken mi ne kullandımÇok teşekkür ediyorum canım, idrar kültürü yaptırdım sonucunu bekliyorum bir an önce çıksın da kullanayım geçsin artıkhamilelik bu kadar yeniyken de kullandırıyorlar mı acaba
Ben 8 haftalıkken ve 10 haftalıkken mi ne kullandım
Şu an kacinci haftadasiniz aceba? Her sey yolunda mi?☺Ben 8 haftalıkken ve 10 haftalıkken mi ne kullandım
Öncelikle çok geçmiş olsun benim de ilk 3+ çıkmıştı değerim dr antibiyotik verdi ama kendi doktorum kullanma dedi ben de kullanmadım o gün başlayarak her gün 3 lt su içtim ve her gün iç çamaşırı değiştirip, kendi elimde yıkadım sonraki testte 1+ ya düştü değerim. Nioli yağını çok duydum ama hiç denemedim açıkçası onu da bir doktorunuza sorabilirsiniz istersenizKızlar merhaba 5+4 haftalık hamileyim. İdrar testinden sonra idrarımda enf çıktı bu sebeple monurol kullandım ama hiç etki etmedi.idrarımı yaparken yanma oluyor. Bol su içiyorum geçiyor yine başlıyor. Hamileliğin başlarında idrar enfeksiyonu geçiren var mı varsa neler yaptınız, çok korkuyorum bebeğe zarar verir diye. Doktorum bugün tekrar test vermemi istedi ama antibiyotik verse oda gebelikte zararlı olmaz mı. 19nda kalp atışı için gideceğiz
Teşekkür ediyorum :)Öncelikle çok geçmiş olsun benim de ilk 3+ çıkmıştı değerim dr antibiyotik verdi ama kendi doktorum kullanma dedi ben de kullanmadım o gün başlayarak her gün 3 lt su içtim ve her gün iç çamaşırı değiştirip, kendi elimde yıkadım sonraki testte 1+ ya düştü değerim. Nioli yağını çok duydum ama hiç denemedim açıkçası onu da bir doktorunuza sorabilirsiniz isterseniz
21. Haftadayim simdilik yolunda ama enfeksiyon devam ediyor dogurana kadar da eder büyük ihtimalleŞu an kacinci haftadasiniz aceba? Her sey yolunda mi?☺
21. Haftadayim simdilik yolunda ama enfeksiyon devam ediyor dogurana kadar da eder büyük ihtimalle
Sag salim,kolaylikla kucaginiza alasiniz21. Haftadayim simdilik yolunda ama enfeksiyon devam ediyor dogurana kadar da eder büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?