Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırmıştım hamileyken doğuma kadar hemde..kasık ve karın bölgesine..hiç sıkıntı yaşamadımHamileyken igneli epilasyon yaptiran var mi ???
Cok teşekkürederim ya doktora falan sordunuz mu siz yaptirirken? Aynen en iyisi devam edeyim biliyorsunuz igneliye baslayinca baska biseyle alinmamasi gerekiyor alinirsa hoop basa dönüyoruz o yuzden sorayim dedim. Bu arada hamilelik sonrasi cikti mi alinan tuyler ve kac seans gittiniz siz? Birde nereye gittiniz acaba? Ben m.koyde zeynep hanima gidiyorum.Yüzünüz için sıkıntı olmaz bence.. düşünün ben yaptiriyordum karnıma oğluş hareket ediyordu altta10 dk falandı benim kendinizi sıkmazsaniz sorun yok boşa harcamayın yaptırdıklarınızı..inşallah hamile kalır tüylerden de kurtulmaya devam edersiniz
![]()
Oys ne guzel ya darisi basima insallah. Peki 10dk.nin uzerine ciktiniz mi hic ?Bebiste de skinti olmamis ne guzel bende yaptirayim o zaman inşallah hamile kalirsam :)Ben 3 sene falan gittim kasık ve karın bölgesine şimdi kollarima geçtim Ankara Kızılay da..tabi hamilelikte daha seyrek gittim ama sıkıntı olmadı doktora da sormadım açıkçası yapan kişi çok deneyimli kendimi sıkmadığımı görünce devam etti..tekrar çıkmadı hiç kaymak gibi oldu![]()
benim doktorum sadece koltuk altı için müsade etti. genital bölge yaptırılmaz dedi. ağda'ya bile sakıncalı dedi. bence hamileyken doktorunuza sormadan yaptırmayın derimHamileyken igneli epilasyon yaptiran var mi ???
Insalla ya cok tesekkur ediyorum ilginize :))Çok hatırlamıyorum şimdi 4 sene önceydi ama geçmiştir mutlaka dk ile alakalı değil zaten kasmayın yeter inşallah olur bebişiniz![]()
Canim ben sadece yuzume yaptiriyorum ama hamileligi de ertelemek istemiyorum 3 yillik evliyim artik bebis dusunuyoruz ama igneliye basladigim icin de yarida kesmek istemiyorum cunku igneliye basladiktan sonra baska biseyle alinmamasi gerekiyor 1yila yakindir gidiyorum. Hamilelik surecinden sonra genitali dusunuyorum yuze devam etmek istiyorum uzmanim 10 15.dk gibi kisa sureligine calisirim onun disinda olmaz demisti. Doktor ne der bilmiyorumbenim doktorum sadece koltuk altı için müsade etti. genital bölge yaptırılmaz dedi. ağda'ya bile sakıncalı dedi. bence hamileyken doktorunuza sormadan yaptırmayın derim
Ben 1 yil kadardir gidiyorum yüzüm icin her ay gidip 45 50dk.yaptiriyorum ama hamilelik dusundugum icin tedavi yarida kalmasin diyorum eger baska biseyle alirsam hoop basa doner o yuzden tamamen bitene kadar kendi yontemlerimle almamam lazim. Zaten nolduysa o lazerden dolayi boyle yuzum tuylendi nomalde hic belli olmayan ayva tuylerim vardi komple vucut paketi alinca yuzumede saf gibi yaptirdim ayva tuyleride gider bebek poposu gibi olurum umidiyle simdi resmen belli oluyor o tuylerin rengi koyulasti mahfetti :/Yıllar evvel iğneli epilasyonu yüzümde denedim ama 1-2 dk dayanabildim acı eşiğim düşük. Evde nlp yapıyorum acısı yok denecek kadar az ama acı olunca karnımı kastığımı farkettim bıraktım. Zaten doktor da ilk 12 hafta böyle şeylerden kaçın demişti. Evladımdan kıymetli değil ya sonra yaparım.
Eee neyle alicaz o zaman jiletle mi :/hamileyken ağda bile önermiyor doktorlar.
Bide siz hamile iken neyle aliyodunuz jilet mi ? Agda disinda hersey sertlesmw ve kararma yapar ama :/benim doktorum sadece koltuk altı için müsade etti. genital bölge yaptırılmaz dedi. ağda'ya bile sakıncalı dedi. bence hamileyken doktorunuza sormadan yaptırmayın derim
valla bende memnun değilim ama yapacak birşey yok maalesef, bebişlerimiz için herşey yapılıyor :) ben epilasyon aletinin jilet gibi olan kısmı vardı onu kullanıyorum mecburen. Jiletten daha iyi en azından, doğumdan sonra ağda'ya devam.Bide siz hamile iken neyle aliyodunuz jilet mi ? Agda disinda hersey sertlesmw ve kararma yapar ama :/
ben hamilelikten hemen öncesinde lazere başlamıştım. 3/4 seans gittim.gözle görülür bir azalma var ama yeterli değil tabi. Ağda son aylarda özellikle erken doğuma sebebiyet veriyormuş.;Son aylara kadar ağda, son zamanlar mecbur jilet olacak diye düşünüyorum.Eee neyle alicaz o zaman jiletle mi :/
benim doktorum koltuk altına yaptırdığımı ve devam edip edemeyeceğimi sormuştum koltuk altı olabilir ama genital bölge olmaz demişti. ben koltuk altına evlenmeden önce başladığım için bitti gibi birşeydi zatenCanim ben sadece yuzume yaptiriyorum ama hamileligi de ertelemek istemiyorum 3 yillik evliyim artik bebis dusunuyoruz ama igneliye basladigim icin de yarida kesmek istemiyorum cunku igneliye basladiktan sonra baska biseyle alinmamasi gerekiyor 1yila yakindir gidiyorum. Hamilelik surecinden sonra genitali dusunuyorum yuze devam etmek istiyorum uzmanim 10 15.dk gibi kisa sureligine calisirim onun disinda olmaz demisti. Doktor ne der bilmiyorum
Siz koltuk altiniza igneli yaptirdiniz ama hamileyken dimi? Kac seans gittiniz pekivalla bende memnun değilim ama yapacak birşey yok maalesef, bebişlerimiz için herşey yapılıyor :) ben epilasyon aletinin jilet gibi olan kısmı vardı onu kullanıyorum mecburen. Jiletten daha iyi en azından, doğumdan sonra ağda'ya devam.