- 24 Mayıs 2016
- 1.248
- 476
- 123
- 44
canım yok iğneli değildi benim, 1 seans gittim ondada sanırım 5 haftalık hamileydimS
Siz koltuk altiniza igneli yaptirdiniz ama hamileyken dimi? Kac seans gittiniz peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yok iğneli değildi benim, 1 seans gittim ondada sanırım 5 haftalık hamileydimS
Siz koltuk altiniza igneli yaptirdiniz ama hamileyken dimi? Kac seans gittiniz peki
Bende lazere 2 yil kadar gittim yuzumu mahfetti sadece etkili oldugu yer koltuk altim oldu hic cikmiyor cikan 1 2 tane tuy okdr. Genital eskisi gibi çıkmasada yogun tuy seklinde geri ciktilar. Igneliye de yuzum icjn devam etmek istiyorum napsam bilmiyorum ya kendim alsam hoop geri eskisi gibi olacak okdr para cope gidecek hem maddi hem manen coktumben hamilelikten hemen öncesinde lazere başlamıştım. 3/4 seans gittim.gözle görülür bir azalma var ama yeterli değil tabi. Ağda son aylarda özellikle erken doğuma sebebiyet veriyormuş.;Son aylara kadar ağda, son zamanlar mecbur jilet olacak diye düşünüyorum.
Benim yuzumdeki yogunluk alindi zaten sadece 15 en fazla 20dk yaptirabilirim estetisyenim de kisa seanslar calisirim onun disinda kasilmalar olur ben bunu goze alamam dedibenim doktorum koltuk altına yaptırdığımı ve devam edip edemeyeceğimi sormuştum koltuk altı olabilir ama genital bölge olmaz demişti. ben koltuk altına evlenmeden önce başladığım için bitti gibi birşeydi zaten
He sizinki lazer epilasyon muydu ? Doktorunuz sadece ona mi izin verdi koltuk alti icincanım yok iğneli değildi benim, 1 seans gittim ondada sanırım 5 haftalık hamileydim
Ağrıdan kendimizi kasarız diye mi acaba?hamileyken ağda bile önermiyor doktorlar.
Erken doğum sebep oluyormuş.Ağrıdan kendimizi kasarız diye mi acaba?
Ağda tek başına erken doğuma sebep olmaz sanırım , etrafımda arkadaşlarım son aya kadar ağda yapıp Zaman'ında doğum yaptılar , belki özel durumları olan kişiler için geçerlidirErken doğum sebep oluyormuş.
Aaa son aya kadar agda mi yaptilar ??Ağda tek başına erken doğuma sebep olmaz sanırım , etrafımda arkadaşlarım son aya kadar ağda yapıp Zaman'ında doğum yaptılar , belki özel durumları olan kişiler için geçerlidir
aynen canım evetHe sizinki lazer epilasyon muydu ? Doktorunuz sadece ona mi izin verdi koltuk alti icin
benim doktorum ağdayı da yasakladı ki hiç bir riskim olmamasına rağmen. Bende mecburen vazgeçtim.Aaa son aya kadar agda mi yaptilar ??
Lazerde can yakiyor ve kasilma yapiyor amaaynen canım evet
Lazerden sonra mi killar fışkırdi?bunun cevabını bende merak ediyordum henüz görüşmedim doktorumla ama diz altı ve koltuk altı sanırım sorun olmayacaktır diye umuyorum, kıllar fışkırdı nasıl iştir hayret![]()
valla ben koltuk altımda sıkıntı yaşamadım canımda yanmadı ama genital bölgeyi bilmiyorum tabi ki.Lazerde can yakiyor ve kasilma yapiyor ama
Genital çok fena aciyor. Yukarida ki arkadaş agda yapan arkadaslarinin olduğunu söylüyor acaba zarari var mi ya iyice kafam karisti. Lazer yaptiriyodum 2 ayda bir cok rahatlatiyodu simdi bayadir gitmiyorum yogun bi sekilde tekrar ciktilar parayi pesin odedigim icin gitmekte istiyorum ama hamileyken lazer ışınınin illaki zarari vardir lazer yaptirmam da igneliyi yuzume 10 15dk.yaptiricam gibime geliyor cunku onada su zamana kadar cok para harcadim emeklerim cope gitsin istemiyorum dakikasina 2.55 tl aliyolar dusunun saati 155tl.falan her gitmemde 1 saate yakin yaptiriyodum. Kendim makasla falan kisaltsam tuylu gitsem cok utaniyorum ya offf off kdin olmak cok zorvalla ben koltuk altımda sıkıntı yaşamadım canımda yanmadı ama genital bölgeyi bilmiyorum tabi ki.
Benim etrafımda hiç örneğim yok açıkçası, sadece duyduğum ve bana söylendiğinde aldığım cevabı söylüyorum. bu forumda da araştırın benzer şeyler, birebir aa evet ağdaya gidip ordan doğum geçtim diyenler mevcut.Son aya kadar mecbur gideceğim ağdaya, ama son ay düşünmüyorum.Ağda tek başına erken doğuma sebep olmaz sanırım , etrafımda arkadaşlarım son aya kadar ağda yapıp Zaman'ında doğum yaptılar , belki özel durumları olan kişiler için geçerlidir
canım ben genital doğumdan öncede düşünmedim doğumdan sonrada düşünmüyorum. genital için ağdaya gidiyordum ama doktorum ona da gitme dedi bence gitmiyoprum. bence sen doktorumla konuş en iyisini o bilir. çünkü site de bazı kişiler doğuma kadar ağdaya gitmişler ama bana hayır dedi doktor, değişiyor yaniGenital çok fena aciyor. Yukarida ki arkadaş agda yapan arkadaslarinin olduğunu söylüyor acaba zarari var mi ya iyice kafam karisti. Lazer yaptiriyodum 2 ayda bir cok rahatlatiyodu simdi bayadir gitmiyorum yogun bi sekilde tekrar ciktilar parayi pesin odedigim icin gitmekte istiyorum ama hamileyken lazer ışınınin illaki zarari vardir lazer yaptirmam da igneliyi yuzume 10 15dk.yaptiricam gibime geliyor cunku onada su zamana kadar cok para harcadim emeklerim cope gitsin istemiyorum dakikasina 2.55 tl aliyolar dusunun saati 155tl.falan her gitmemde 1 saate yakin yaptiriyodum. Kendim makasla falan kisaltsam tuylu gitsem cok utaniyorum ya offf off kdin olmak cok zor
Cnm igneli için doktoruna danış yine de tabi kendini kasıp kasmama durumuna göre de kararını verirsin ..benim doğum zamanindaki forumdaki arkadaşlar çoğunlukla agdamizi yapıp doğuma öyle gittik.cok aşırı bir acı sıkıntı yaşamıyorsun ağdada sakınca yok bence o kadar da tetikleyici birşey değil yaniGenital çok fena aciyor. Yukarida ki arkadaş agda yapan arkadaslarinin olduğunu söylüyor acaba zarari var mi ya iyice kafam karisti. Lazer yaptiriyodum 2 ayda bir cok rahatlatiyodu simdi bayadir gitmiyorum yogun bi sekilde tekrar ciktilar parayi pesin odedigim icin gitmekte istiyorum ama hamileyken lazer ışınınin illaki zarari vardir lazer yaptirmam da igneliyi yuzume 10 15dk.yaptiricam gibime geliyor cunku onada su zamana kadar cok para harcadim emeklerim cope gitsin istemiyorum dakikasina 2.55 tl aliyolar dusunun saati 155tl.falan her gitmemde 1 saate yakin yaptiriyodum. Kendim makasla falan kisaltsam tuylu gitsem cok utaniyorum ya offf off kdin olmak cok zor
Anladim canim :/ tesekkur ediyorum ilgin icin. En iyisi doktor kontrolundeyken doktora danismak.canım ben genital doğumdan öncede düşünmedim doğumdan sonrada düşünmüyorum. genital için ağdaya gidiyordum ama doktorum ona da gitme dedi bence gitmiyoprum. bence sen doktorumla konuş en iyisini o bilir. çünkü site de bazı kişiler doğuma kadar ağdaya gitmişler ama bana hayır dedi doktor, değişiyor yani
Bana kalsa tuyler gitsin diye 2 saat de yatarim o masaya ama estetisyenim en fazla 1saat oneriyor cildi yormamak icin en tabiki aciyor ama tuy kil derdi bitecek diye katlaniyorum. Hamile kalirsam da 15dk.falan yaptiririm ayda 1 gitsem sorun olmaz insallah tabi once hamile kalmam gerekiyor rabbim nasip ederse insallah doktora danisirim igneliyi ve genital icin agdayi :)Cnm igneli için doktoruna danış yine de tabi kendini kasıp kasmama durumuna göre de kararını verirsin ..benim doğum zamanindaki forumdaki arkadaşlar çoğunlukla agdamizi yapıp doğuma öyle gittik.cok aşırı bir acı sıkıntı yaşamıyorsun ağdada sakınca yok bence o kadar da tetikleyici birşey değil yani