Hamilelikte iliski

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Kızlar merhaba 11+2 günlük hamileyim Rabbime binlerce kez hamdolsun.. Ama eşimle aramızda cinsel ilişki pek kalmadı gibi. Eşim ve ben bebegimize bişey olur korkusuyla pek cesaret edemiyoruz. Etsek bile en çok eşim bi yerin agriyormu iyi misin diye sürekli soruyor.. Böyle olunca da ikimizde pek bişey anlamıyoruz. Aslında anlamasamda olur yeter ki evladım iyi olsun fakat böyle de korkuyorum ya eşim bunalirsa diye.. Sonrada aklıma binbir türlü kötü şeyler geliyor ne yapmam lazım bilemiyorum

Bizde 13. Haftada 1 kez brbr olduk sonra cesaret edemedik. Hala brbrlik olmadi ve bende istemiyorum esimde. Ilerde sorun olmaz insallah ama zaten gobek buyudukce insan zaten zorlaniyo her konuda. Bide iliski dusunulmuyo yani. Gecen gun sordum neden hic istemiosun diye. Bebege bsy olur diye korkuyorum ben iliskisiz olmem dedi. Zaten bebek yokkende cok duskun biri degildi. Sag salim bebegimizi kucagimiza alalim da iliski olmasada olur bence.

İlk üç ay düşük riskim olduğu için yanaşmadık birbirimize sonrasında haftada bir ya da iki defa birliktelik olmuştur.( Doktorun müsaadesi ile ) son ay yine bırakmıştk çünkü benim sancılarım vardı. Korkmaya gerek yok ki kibar olduktan sonra, sadece hamile iken belirli pozisyonlar var onların dışında riske düşüyor yine. Kibar olduktan ve yavaş olduktan sonra doktor da izin verdikten sonra bir sorun olacağını sanmıyorum...

Hiç aklınıza saçma sapan şeyler getirmeyin. Bu ilişkinizi sınayan birşey. Eşinizin size ne kadar değer verdiğini ne kadar güvenilir olduğunu gösteren bişey. Zaten zor hamile kalmıştım ve 2 de düşüğüm vardı. Doktor müsade ettiği halde 9 ay birlikte olmadık bebeğe bişey olur korkusuyla. Şimdide lohusalığın geçmesini bekliyoruz. Eşimden yana hiçbir zaman korkum olmadı. Araya soğukluk girdiğini de düşünmüyorum. Olmuyorsa zorlamayın. Güvenilir adam sizi seven adam bunalmaz hiçte bişeycik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…