valla biz doğuma 3 gün kala bile girdik çok şükür bişi olmadıı kızım sağlıklı
bak gör cadoloz99un bebeği tertemiz doğacak göreceksiniz
bak gör cadoloz99un bebeği tertemiz doğacak göreceksiniz
hay maşallahgerçekten merakımdan soruyorum,ben şu an oturup kalkarken bile zorlanıyorum(37. hafta)..doğuma 3 gün kala zor olmuyor muydu?
nekadar doğru bilmiyorum alakası varmı onuda bilmiyorum ama annemler ben evde kızken bi defa kadınlar arasında konuşurlarken duymuştum erkek hamilelik süresince kadının içine boşalırsa bebeğin yüzündeki o pislik katmanı fazlaca oluyormuş yani babanın bütün spermleri yüzündeki vücudundaki o beyaz yapışkanları oluşturuyormuş benden sölemesi
konunun yeri burasımıdır bilemedim gerçi, yanlış oldu ise affola!
hamilelikte ilişki doktorun kontrolu ile gerçekleşiyor ama doktora soramaya çekindiğimiz bir konu var!
ilişki sırasında eşimin korunması (prezarvatif kullanması) gerekirmi? daha açık olarak söylemek gerekirse eşimin içime boşalmasında sakınca varmı?:26:
Desene benim oğlum pis doğacak daha önce niye söylemedin 36 haftalık olana kadar yaptık biz 39 oldum bugün :))) Şaka maka Allah herkesin bebeğine sağlık versin inşallah :)))
Canim bi aynaya bak istersen ...Acaba sen nasil ciktin tertemiz mi .. Ya da annen sen den sonrami yapmamaya karar vermis ...
al bendende o kadar.eşim sağolsun nefret ettirdi o işidebenim hormonlarda bi bozukluk var herhalhiiiç coşamadım gitti,psikolojik olarak da beklerdim yani 3-6 ay arası istek artıyormuş falan diye ama ı-ıh
benim hormonlarda bi bozukluk var herhalhiiiç coşamadım gitti,psikolojik olarak da beklerdim yani 3-6 ay arası istek artıyormuş falan diye ama ı-ıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?