hamilelikte ilişki?

peki kızlar orgazm olduğunuzda sonrasında kasık ağrınız oluyor mu?

kasık ağrısı değil ama kalçama kramp girer gibi ağrı giriyor arada ama har zaman değil

teyzem anlatıyordu onunda bir arkadaşı yaşamış bu olayı kocası illallah etmiş artık günde 3 sefer sabah işe gitmeden öğle paydosunda kocasını eve çağırıyomuş yalvar yakar bide akşamları kocası en sonunda öğlenleri mola vermeden çalışıyormuş hormonların etkisinden kadın kudurmuş artık abartı değil kesinlikle gerçek olay. Çocukta da hiçbişey yok gayette normal bişekilde doğurmuş

Evet bnde son haftalarında nasıl yapabiliorlar anlayamadım doğrusu:S Göbek büyüdükten sonra hareketleri oldukça kısıtlanıor insanın ve belli haraketler olmadanda nasıl yapılabilior onuda anlayamadım:))))))

Ama şöylede birşey var ilişkide herzamn kafanın boş olması lazım bence. kafan sürekli orda olursa bişi oldmu ay dikkat edelim kendini kıstlamalar fln bnce böle ne orgazm olunur nede sexden bişi anlanır.. Şahsen bnm için öle.. Birde kişiden kişiye göre değişior, arkadaşım mesela azgın kedi gibiydm diordu bnde öle bişi olmadı. Hormonlarla alakalı tamamen sanrım...

buna çok güldüm aynen ah hormonlar

İlk 3 ay doktorum ilişkiye girebilirsiniz demişti , ilk 3 ayda bir sefer girdik ondada hafif kahveremsi kanamam oldu doktora gittim normal olabiliyor ilk 3 ay 3 ay bitene kadar ara verin demişti. imdi 4. aya girdiğim de tekrar sordum haftada birkez izin veriyoruz , kasılma kanama vs birşey olursa hemen bırakın dedi. Biz ilişkiye giriyoruz 19 haftalık hamileyim gayet de güzel oluyor hem rahatlıyorum, eşimde rahatlıyor. İsteğim hiç bir zaman kaybolmadı. Cinsel ilişki eşinizle yaşayabileceğin en güzel şey, kafanız rahatlıyor, mutlu olduğunuz o anda bebeğin de hoşuna gidiyor ve oda mutlu oluyormuş. Pozisyona girince ben hep yan yatıyorum eşimde arkamda oluyor. Diğer pozisyonları denemiyoruz bu bizi çok rahatlatıyor. Merak edenlere duyurulur

canınız istiyor mu kızlar Allah aşkına yaaabi benim galiba istemeyen

Bazilarinda ters etki yapiyor valla hormonlardan dolayi

Bence hamilelikte kadinligimizi unutmamiz gerekiyor, guzel ve zararsiz bisey..

Benim adamda oyle yalniz ben ekim sonu doguracagim icin daha yolum cok, erkekler icin zor olmali. Bunu istemiyorum, nasil ikna edeceksem, inat etmis bebek varken dusunemiyorum bile diyor

ilk gebeliğimde hiç bir problem yoktu sık olmamakla birlikte ara ara oluyordu fakat şuan 7 haftalık hamileyim ve düşük tehlikem var daha birşey olmadı kanamam dursa bile tehlikenin yok olduğunu var sayalım eşim korktu birkere bana yaklaşacağını sanmıyorum benimde işime geliyor doğrusu :90:

Doktorun mu soyledi tehlikenin oldugunu? Ins. sag salim atlatirsin canim hayirli ugurlu olsun bebisin

bende isteğin i si bile kalmadı yaaa yok gelmiyor içimden benim hormonlar ters çalışıyor sanırım....

biz 34. haftadayız hiçbirsey degişmedi korkuyoruz ama doktora eşim sordu bi sakınca yok dedi

Doktorun mu soyledi tehlikenin oldugunu? Ins. sag salim atlatirsin canim hayirli ugurlu olsun bebisin

teşekkür ederim aminnnnnn evet canım dr söyledi kanamam vardı kesinlikle ben aksi birşey söyleyene kadar ilişki yok dedi bendede istek yok zaten kılıfı buldum

5+4 günlüğüm ve gecen hafta dr 2 hafta ilişki yok yani kalp atışlarını duyana kadar yok dedi. tabi ben dayanabilr miyim? neredeyse düz duvara tırmanıyorum normalde de istekliydim hamilelik daha fena etti. eşim çekiniyor bu sefer çıldırıyorum adama tecavüz etcem az kaldı. şimdiye ladar 2 defa yaptık. sanırım daha bi zevkli oluyor. karın ağrım ara ara oluyor. allah esirgesin bir şey olmaz inşallah. çok elimi eteğimi çekmek istemiyorum bazı şeylerden ve çok da sakınmıyorum zaten. allaha emanet..

sanırım kendime nazar değdirdim. en son ilişkide kanamam oldu. dra gittik kesin olarak yasakladı. hatta yapaprsanız gelmeyin bile dedi. tam 2 hafta bebiş için katlancaz artık ne yapalım

burayı okurken çok güldüm. tüm hamileler sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah:)

AMA ŞURAYA DA YAZMAYI UNUTMAYIN. AZCIK OKUYALIM:)))))

Son aya kadar serbest sanirim , iliski dogumu kolaylastiriyormus ne kadar dogru bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…