Aynen bende ona $a$iriyorum ben 3cü ayda biraktim o i$lerie$imde bende istemiyoruz bebi$imiz saglikli dogsun diye özlemle bekliyoruz.
Bir de bu forumda 38ci haftasinda bile ili$kiye girdigini söyleyen bayanlar olmu$tu onlarin e$leri içlerine mi bo$aliyordu bilmiyorum.
Benim en son duydugum o $eyden sonra (meni de bulunan bazi maddelerin rahimi gev$ettigi ve dogumu tetiklemesi) nasil oluyorda bazilari 38ine kadar hâla ili$kiye girebiliyorlar bir$ey olmadan? Tuhaf degil mi?...
Bo$almiyorlardir herhalde....
O beyaz $eye gelince bebek dogduktan sonra yurtdi$inda yeni yasalara göre bebek artik ilk günden yikanmiyor çünki bebegin içinde bulundugu kesede ki o su o kadar güzel ve bebegin cildine yarayacak $eyler içeriyormu$ ki ilk dogdugu gün bebegin cildini korusun diye yikamiyorlar. Yani o erkegin spermi felan degil tamamen bebegin cildini koruyan bir madde o da kese içerisinde kendiliginden olu$uyor zaten ismini unuttum.
Ama şöylede birşey var ilişkide herzamn kafanın boş olması lazım bence. kafan sürekli orda olursa bişi oldmu ay dikkat edelim kendini kıstlamalar fln bnce böle ne orgazm olunur nede sexden bişi anlanır.. Şahsen bnm için öle.. Birde kişiden kişiye göre değişior, arkadaşım mesela azgın kedi gibiydm diordu bnde öle bişi olmadı. Hormonlarla alakalı tamamen sanrım...Yok canım ne pis doğması yok öyle bişey :)Gelelim ilişki konusuna karşılıklı arzu duyunca,dikkat ve özveriyle oluyor kısa ve öz oluyor ama oluyor dr yapmayın demişti ama eşim o kadar hassastı ki elimde değil o kaçtı ben kovaladım Valla kızlar hormonlarım tavan yaptı eşim dua ediyor ne olur lohusalığın geçincede böyle ol diyeAyrıca belirli hareketler dahilinde ilişki yaşanıyor koca karınla herşey yapılmaz elbette ve çok şükür sorunsuz gebelik yaşadım diyebilirim Hayırlısıylada sorunsuz doğursam ne mutlu bana 36 haftalıkken eşimin yalvarmalarıyla bıraktık ilişkiyi 39+1 olduk oğlumuzu bekiyoruz ayrıca eşinizin sizi o kilolarınızla,selülitlerinizle,çatlaklar ve de koca memenizle arzulaması çok güzel bence ama örnek olmayayım dr yapma diyosa siz yapmayın :)
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz))
zaten ilk 3 ay bulantıdan bırak sevişmeyi tuvalete koşmaktan yatağa bile giremiyodum....
ve eşim inanılmaz hassas bu konuda.sen şu an kutsal bi canlısın falan diyip duruyo.hormanlar konusunda arkadaşlara katılıyorum inanılmaz çoşmuşş durumdayım.geçenlerde o kadar da kutsal değilim canım diye kovaladım adamı))ama yok anacım o sabreddiyoo ))
nasılsa hep benimsinn az kaldı şurda mayısa ne kaldı diyoo))
canınız istiyor mu kızlar Allah aşkına yaaabi benim galiba istemeyen
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz))
zaten ilk 3 ay bulantıdan bırak sevişmeyi tuvalete koşmaktan yatağa bile giremiyodum....
ve eşim inanılmaz hassas bu konuda.sen şu an kutsal bi canlısın falan diyip duruyo.hormanlar konusunda arkadaşlara katılıyorum inanılmaz çoşmuşş durumdayım.geçenlerde o kadar da kutsal değilim canım diye kovaladım adamı))ama yok anacım o sabreddiyoo ))
nasılsa hep benimsinn az kaldı şurda mayısa ne kaldı diyoo))
ilk gebeliğimde hiç bir problem yoktu sık olmamakla birlikte ara ara oluyordu fakat şuan 7 haftalık hamileyim ve düşük tehlikem var daha birşey olmadı kanamam dursa bile tehlikenin yok olduğunu var sayalım eşim korktu birkere bana yaklaşacağını sanmıyorum benimde işime geliyor doğrusu :90:
bende isteğin i si bile kalmadı yaaa yok gelmiyor içimden benim hormonlar ters çalışıyor sanırım....
Doktorun mu soyledi tehlikenin oldugunu? Ins. sag salim atlatirsin canimhayirli ugurlu olsun bebisin
Kizlar hamilelikte iliski sonrasi akintinizda bir degisiklik oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?