- 27 Ağustos 2016
- 60
- 12
- 38
- 32
- Konu Sahibi Ekilemranipulu
-
İnşallah dikkat edebilirim hamur işini kesemiyorum ve kafamda hamileliğin yakışmayacağını şişman olduğum fikri var hep hep stresliyim o yüzden tarçınlı sit limonlu su bunlar göbek bölgesine iyi gelir diye duydum ama hamilelikte zararlı mı olur bilmiyorumYürüyüş yapabilirsiniz ve hamurişi yemezseniz belki faydası olur ama ağır sporlar riskli olabilir bence gerekte yok tüm hamilelik boyu dikkat ederseniz o kadar kilo almazsınız
geçmiş olsun.Ne kadar sanslisin bulantin yok. Ben dort aydir hamileyim yeni yemek yemeye basladim. Ne kadar sanslisiniz anlatamam. Diyet falan da yapmayin aclik cok kotu birsey siz yuruyun sadece.
Ben yatakta yatarak Kilo verdim acliktan
Hic guzel birsey degil. Saglikli olsaydim da kilo alsaydim. Ilk uc ay dort Kilo veriyorum kendiliginden. Serumla ayakta duruyordum
Amiiin. Sirf bu yuzden baska cocukken yapmayacagiz. Ilkinde 48 kiloya duymustum ya. Hayatimda onbes senedir o rakami gormemistim Ben. Ikinci hamilelikte fazladan bes Kilo alip basladim cok Kilo veriyorum diye.geçmiş olsun.
bende konu sahibine sizin gibi olanları örnek verecektim.
zaten ilk üç ay, çoğu hamilelikte bulantı oluyor, yemek yiyemiyorsun. kilo alımı bu yüzden ya hiç olmuyor yada veriliyor.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularınıza İnşaallah.
benim arkadaşımda sizin gibi oluyor. Hastanelerde yattı, serumlarla yaşadı resmen. o da ikinci çocuğunu yaptı.Amiiin. Sirf bu yuzden baska cocukken yapmayacagiz. Ilkinde 48 kiloya duymustum ya. Hayatimda onbes senedir o rakami gormemistim Ben. Ikinci hamilelikte fazladan bes Kilo alip basladim cok Kilo veriyorum diye.
Aclik cok kotu birsey bulanti da berbat
Rabbim herkese yasatmiyor bunu ama cok zor
İnşallah dikkat edebilirim hamur işini kesemiyorum ve kafamda hamileliğin yakışmayacağını şişman olduğum fikri var hep hep stresliyim o yüzden tarçınlı sit limonlu su bunlar göbek bölgesine iyi gelir diye duydum ama hamilelikte zararlı mı olur bilmiyorum
Canım bulantın olmadığı için çok şanlısın bende yatarak zayıflayanlardanım ve emin ol bu hiç te güzel bişey değil. çok çabuk acıkmama rağmen bişeyler yiyemiyorum ve sürekli çıkarıyorum. şuan eşimden ayrı ailelerimizin yanına geldim ki biraz olsun toparlıya bileyim. inşallah çabucak biter ve ben artık iğrenmeden bişeyler yiyip içebilirim
Hahahah duygularıma tercüman oldunuz hamile olmadan aşeren şu an Canım birşey istese ben aşermek mi normal bir şey mi anlayamam gün içinde en az beş kere canım şunu istedi diyen bir insandım taktıkçada verilmiyor sanırım en iyisi takmamakBosverrrr ne diyeti bol su ic 2.5 lt belki 3 ... Ben 82 kiloyum gebelik icin kilo verdim 71 e dustim sonra insulun direnci icin ilac aldim.millet kilo verdi ben kilo aldim... Simdi dikkat etmeye calisiyorum... Istahim acik tatli krizlerim zirvede ve hamile degilken bile aseren biriyim ama kilo bu zamanda takilacak en son şey.. Yeterki saglikli beslenmeye calis... Arada kacamaklar elbet olur
Allah yardimcin olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?