Hamilelikte isim konusu kp ile olay oldu!!!! Lütfen fikirlerinizi söyleyin:(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır niye sizin adınızı koyuyormuş ya o da bi değişik =) o bebeğin de annesi var sonuçta. onun da belki kendi gönlünden geçenler var. değişikler gerçektenn
bi de kızı olmazsa ne olacakmış, orayı da merak ettim

hahahah erkeklere zaten yarım ağız bile söylesen böyle şeyleri, ikiletmeden yaparlar.
genelde net olacaksın bu konularda. istiyorum yada istemiyorum. erkekler o ayrımı yapmada biraz zorlanıyor çünkü. annesine hiç gidesim yoktu bi defasında. istersen gidelim dedim. ama nasıl yorgunum. aradan 5 dk geçmedi, sen ne ara gidip aradın anneni. akşam bekliyorlar, yemeğe gelin dediler" dedi. ne ara yetiştirdin anlamadım ki!

Alt ust oturmak meselesi degil bu. Karisacak hadsizlige sahip olanlar kilometrelerce oteden bile karisiyor. Kimseye fikrini sormayacaksiniz, su isim nasil demeyeceksiniz. Cocuk dogdu mu, adi şu diyeceksiniz bitti gitti.
Ilk cocugumda karismaya calisti esimin anne babasi, hatta annesi trip bile yapmisti. Ikincide bebek dogunca ogrendiler ismini, yorum bile yapamadilar. Cunku butun kahrini ceken benim. Esim bile su isim diye diretemez, cunku doguran bakan benim. Kolay mi ya dogum sancisi, gece uykusuzlugu bilmem ne

Merhaba Sakın beni yanlış anlamayın özellikle yavrunuz Hayırlı uğurlu olsun Rabb'im Sağ Salim kucağında bebekle evine dönmek nasip etsin

Hifa ismini ilk kez sizden duydum merak edip anlamına baktım sabreden kadın demekmiş

isimlerin insanlar üzerindeki etkilerini bilmiyorum hiç araştırdınız mı

istisnasiz olarak söylüyorum bu ismi koymanız durumunda yavrunuz sürekli sabretmesi gereken olaylar ile karşılaşacak

yerinizde olsam kesinlikle bu ismi koymazdım

Elbette son kadar sizin siz bilirsiniz

Isım konusu özel ilgi alanım öyleki arayıp danışanlar olur tekrar uyarmak isterim koymayın

Cevap olarak kaynima ; "benim ismim çok güzel evet ,kendi ismimi koymam garip olurdu kızıma ondan koymadım ..ama sen kızın olursa kendi annenin ismini koy bence " demiştim oğlu oldu bir sene sonra ..insan böyle laflar eden adamın oğluna babasının ismini felan koyacağını sanır öyle değil mi ?! Tabi ki öyle birşey yapmadı

Benim ismin de Hatice tadında bi isim,babaannemin ismini koymuş babam. Diğer iki kardeşimin ismi çok güzel Damla,Hakan gibi orta modern isimler. Piyango bana çarpmış arada gıcık olurum babama. Hiç memnun değilim

Bu arada Hifa da güzel değil Hatice de ikisini de beğenmedim,konusahibi siz kimsiniz demiş de yahu bu kızçe ele karışacak bizlerle yaşayacak herkes beğenmeyecek ismini hoş mu bu tavrınız.

Kayınvalide ile kayınpederin tavrını beğenmedim onlara düşmez ama sizde pek beceremiyorsunuz bu isim işini valla kk olarak biz mi olaya el atsak napsak bilemedim

Hata siz de formaliten sorduk anne babasına ayıp olmasın diye demişsiniz niye sordunuz ki ??? Bende 26 haftalık hamileyim asla sormadım sormam da , anne babayı ilgilendirir bu konu

hahahahahahha yani kp kv görümce elti duydum da gelinle uğraşan kayın ilk kez okudum ya. güzel cevap vermişsiniz ağzınıza sağlık

Babası böyle devam ederse eşim babasının istediği ismi koyar o yüzden sinirlerim bozuluyor.

Koydurtmayin hanımefendi? Çocuğu siz doguracaksiniz, kahrını siz çekeceksiniz. Mücadele edin. Eşinize kesin konuşun. Bu çocuğu ben karnında taşıyorum eğer benden izinsiz gider başka bı isim yazdirirsan sana hakkımı helal etmem deyin, eğer inancliysa. Ne dmeek eşim anne babasının istediği ismi koyar, sizden izinsiz böyle bişey yapabilmesi söz konusu mu yani? Siz kabullenmişsiniz bile baştan

Benim analık hakkımı kendim 3e cıkardım,ee cocukta 3
Esim 5dkda aklına ne eserse yumurtlayacaktı,ki eeeee ıııııı sey mi olsaaaa derken dedim ki yıllardır kararlı oldugun sevdıgın isimler var mı?
Dedı kı yok.
Dedim benim var

İlki analık hakkimdi ...ikincinin ismini "ablalık hakkı" olarak ablası koydu ..soyadı zaten babasından o hakkını öyle kaybetti

Aileye sormakta büyük hata yapmışsınız. Eşinizle özel konuşun ikiniz bir isme karar verip çocuğumuzun adı bu diyin kimseden onay beklemeyin.

İlki analık hakkimdi ...ikincinin ismini "ablalık hakkı" olarak ablası koydu ..soyadı zaten babasından o hakkını öyle kaybetti
Super çözüm:)
Bizim için cok onemli olan bu konu erkekler için"ha Ali ha Veli ne farkeder" mantıgında cogu zaman cunki

9 ay karninda taşı, sonra da ismini baskalari koysun. Sinir oluyorum ya. Zaten basta diplerine oturmakla ipleri onlara vermissiniz. Ben araya mesafe koyardim. Konusmazsa konusmasin. Eninde sonunda konusacak. Tehdite bak ya.

Sinir oluyorum böyle insanlara ya. Onlara ne ismin ne olacağından. Çocukları evlenince herşeyin söz sahibi sanan insanlara gerçekten sinir oluyorum. Siz de ne diye soruyorsunuz onu anlamadım ? Taşıyan sizsiniz doğuran sizsiniz, eşiniz ile ortak isim bulmuşsunuz daha neyi soruyorsunuz. Koymayın istedikleri ismi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…