- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
hayır niye sizin adınızı koyuyormuş ya o da bi değişik =) o bebeğin de annesi var sonuçta. onun da belki kendi gönlünden geçenler var. değişikler gerçektennAllah razı olsun ondan bu konuda beni hiç üzmedi ..ama doğumu yaptıktan sonra yaşı kırka dayanmış (ama aklı havada) kaynım evime geldi ve annesinin yanında bana " sen neden annemin ismini koymadın? Sen çocuğuna benim annemin adını koysaydin ..benim de bir gün kızım olacak olsaydı senin adını koyacaktim" dediBenden cavabini aldı gerçi İllaha keyif kaçıracak erkek ailesi bu mevzuda
hahahah erkeklere zaten yarım ağız bile söylesen böyle şeyleri, ikiletmeden yaparlar.Bir yakınımın olayı gibi olmuş ama onunki felaket , doğum yapınca kocasına " istersen annenin ismini koyalım " demiş , kocası hiç sesini çıkarmamış ne tamam demiş ne olmaz demiş , gitmiş nüfusunu çıkarmaya annesinin ismini yazdırmış , sonra da nüfus kâğıdının resmini çekip gönderdi , kadına inme iniyodu gördüğünde , e ben öylesine sormuştum dedi , valla dedim kendin zemin hazırlamışsın yapcak bi şey yok .
Sorma düşüncesizliginizi ettiğinize göre hayirli olsun hosgeldin Hatice bebek
Cevap olarak kaynima ; "benim ismim çok güzel evet ,kendi ismimi koymam garip olurdu kızıma ondan koymadım ..ama sen kızın olursa kendi annenin ismini koy bence " demiştimhayır niye sizin adınızı koyuyormuş ya o da bi değişik =) o bebeğin de annesi var sonuçta. onun da belki kendi gönlünden geçenler var. değişikler gerçektenn
bi de kızı olmazsa ne olacakmış, orayı da merak ettim
hahahahahahha yani kp kv görümce elti duydum da gelinle uğraşan kayın ilk kez okudum ya.Cevap olarak kaynima ; "benim ismim çok güzel evet ,kendi ismimi koymam garip olurdu kızıma ondan koymadım ..ama sen kızın olursa kendi annenin ismini koy bence " demiştimoğlu oldu bir sene sonra ..insan böyle laflar eden adamın oğluna babasının ismini felan koyacağını sanır öyle değil mi ?! Tabi ki öyle birşey yapmadı
Babası böyle devam ederse eşim babasının istediği ismi koyar o yüzden sinirlerim bozuluyor.
Benim analık hakkımı kendim 3e cıkardım,ee cocukta 3Ek olatak Allah gostermesin sözüm kesinlikle bu kızcağız için değil ama gelinin doğum yaptığı sırada ölen kayınpeder, kayınvalide ,koca,kayın ,görümce yok!! Ama çocuğunu doğururken gözlerini yuman çok anne varİlk cocugumuz için isim ararken dönüp dönüp eşime sordum " sen bu ismi beğendin mi ?" diye bana "analık hakkı ..ilk bebeğin ..ismini koymak senin hakkın " demişti.
İlki analık hakkimdi ...ikincinin ismini "ablalık hakkı" olarak ablası koydu ..soyadı zaten babasından o hakkını öyle kaybettiBenim analık hakkımı kendim 3e cıkardım,ee cocukta 3
Esim 5dkda aklına ne eserse yumurtlayacaktı,ki eeeee ıııııı sey mi olsaaaa derken dedim ki yıllardır kararlı oldugun sevdıgın isimler var mı?
Dedı kı yok.
Dedim benim var
Super çözüm:)İlki analık hakkimdi ...ikincinin ismini "ablalık hakkı" olarak ablası koydu ..soyadı zaten babasından o hakkını öyle kaybetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?