- 22 Mart 2016
- 1.600
- 1.240
- 133
Ayyy bu nasıl analız hakikatenAfedersiniz kp=tşklı kaynanaBu erkek babaları niye karısından daha çok kv olmak için çırpınırlar anlamam
Anacuğum tam bir analiz ustasıdır.Bu da onun lafıAyyy bu nasıl analız hakikaten
Belki tanınmamak için farklı yazmıştır
Haha aynısını yaşadım yaSizin dediğiniz isim ne onlar ne olsun istiyor merak ettim bide ben kesinlikle onların dediğini yapmazdımkv Melisa koyalim güzel isim demişti ben Melisa ismini severim ama sırf o dedi diye koymamistim
valla tebrik ederim eşini. o erkeklerin sayısı çoğalmalı... biz neler okuyoruzEk olatak Allah gostermesin sözüm kesinlikle bu kızcağız için değil ama gelinin doğum yaptığı sırada ölen kayınpeder, kayınvalide ,koca,kayın ,görümce yok!! Ama çocuğunu doğururken gözlerini yuman çok anne varİlk cocugumuz için isim ararken dönüp dönüp eşime sordum " sen bu ismi beğendin mi ?" diye bana "analık hakkı ..ilk bebeğin ..ismini koymak senin hakkın " demişti.
Allah razı olsun ondan bu konuda beni hiç üzmedi ..ama doğumu yaptıktan sonra yaşı kırka dayanmış (ama aklı havada) kaynım evime geldi ve annesinin yanında bana " sen neden annemin ismini koymadın? Sen çocuğuna benim annemin adını koysaydin ..benim de bir gün kızım olacak olsaydı senin adını koyacaktim" dedivalla tebrik ederim eşini. o erkeklerin sayısı çoğalmalı... biz neler okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?