Hamilelikte isim konusu kp ile olay oldu!!!! Lütfen fikirlerinizi söyleyin:(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hifa nedir ya bence kp haklı ismi beğenmemekte. Bu çocuklara farklı olsun diye bu kadar çektirmek nedir allah aşkına? Ama ben hatice de koymazdım ikisinden de farklı her yaşta kullanabileceği kullanışlı güzel bir isim koyardım
Canım ben illede o olucak diye diretmiyorum hikayesini okudugumda etkilenmiştim öyle ortaya atmıstım begenmediler tavırlarına sinir oldugum icin inat ediyorum. Yoksa baska birsürü isim önerdim ayşe fatıma sümeyye gibi hifa değişik diye koymak istemedim yani

Iki isimde güzel değil ama siz hifa istiyorsaniz kimse birsey diyemez sonuçta 9 ay karninizda taşıyıp siz doguracaksiniz.
Isme karar verdik hifa koyacağız deseydiniz keşke, sizce ne olsun demek yerine. Ben olsam asla karıştırmam kimseyi, eşinde bi değişik ortak nokta ne, ya hifa olacak ya hatice. Ortak dediği iki isim hatice hifa mi olsun dicek anlamadim
Yok baska isimde anlasalım muhabbeti oldu kp benim inat yaptıgımı dusunerek aklınca bana inat yapıyo kendi doğum yapacak gibi

Esine eger benim istemedigim ismi koyarsan size hakkimi helal etmiyorum diyin cocugu tasiyan besleyen buyuten anne. İsim konusunda en cok annenin hakki var ve sormayin gerekirse konusmayin tavir koyun yani

Daha önceki konularini okudum. Bu bebek bile asilama ile olmus. Kötü giden evlilikte.. Adam tasinmak bile istemiyor. Sana kendi bebegin ismi verme hakki bile vermiyor.

Cok kötü yerlere gidecek diyorsun ve ona ragmen bilerek bebek yapiyorsun. Bu kadar ihmalkarlik fazla. Cidden fazla.
Asılama değil kendiliğinden oldu ne aşılaması Kötü yerlere gidecek derken ailesiyle konusmama gibi burdan tasınma gibi. Eşimle bi sorunum yok ailesi aklına giriyor cok fazla etkileniyor cocuk yaparken ailesini dusuncek değilim kötü evliliğim yok çok şükür annesiyle sorunlarım oldu eşim tasınmak istedi ben hemen istemedim hallolur diye iyi niyetli yaklaştım gene olmadı sen fazlasını yapmazsınn🤪

Yok baska isimde anlasalım muhabbeti oldu kp benim inat yaptıgımı dusunerek aklınca bana inat yapıyo kendi doğum yapacak gibi
Büyükler üstlerine vazife gibi çocuğun ismine neden karışırlar anlamadim ki. Eşinede kayinpederede "ben annesi olarak çocuğumun ismine karar verdim, hifa." de. Bu isim konusunu tartışmak bile cok can sıkıcı. Eşiniz yanınızda olsa birilerine hesap bile vermek zorunda kalmazdınız

Asılama değil kendiliğinden oldu ne aşılaması Kötü yerlere gidecek derken ailesiyle konusmama gibi burdan tasınma gibi. Eşimle bi sorunum yok ailesi aklına giriyor cok fazla etkileniyor cocuk yaparken ailesini dusuncek değilim kötü evliliğim yok çok şükür annesiyle sorunlarım oldu eşim tasınmak istedi ben hemen istemedim hallolur diye iyi niyetli yaklaştım gene olmadı sen fazlasını yapmazsınn🤪

O yüzdenmi diğer konularınızı sildiniz 2-3 dk önce 🤣🤣🤣🤣
Bide eşim taşınmak istedi ben istemedim demişsiniz. Başka biryerdede eşime taşınalım diyorum kabul etmiyor diyorsunuz.
Yazık gerçekten sizde annelik yapacaksınız daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Eşinizin size saygısı olmaması şaşırtmadı.

Orta yol falan bulmayın cocuk sizin cocugunuz kimse karismasin siz koyun ismini. Esinize de tavrinizi koyun almayin alttan falan. Bu son taviz olmucak istedikce isticekler. Sizin de bi hayatiniz var bi yerde engel koymalisiniz.

Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın:(
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!
Valla siz kaşınmıssınız niye kp kv soruyorsunuz ki kendilerini nimetten saymıslar... sormanız hata anne baba karar verir istediginizi koyun...birde bu isim nedir Allah aşkına sülaleye yakısmazmıs ne ki isim

Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın:(
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!
Biz kv kp. E sormadimiz halde bu isim konulcak denildi 9 torunu var hicbirine isim koymamis benim ogluma isim bulmis mutlaka olcakmis bende kabul etmedim size sormadik cevap vermeyin dedi. Bende benim çocuğum siz karisamazsiniz illa bi isim istiyosaniz bitane daha yapin cocuk kendi istediginizi koyun dedim tavır yaptilar edepsiz dediler biz benim sectim ismi solucez dediler bende gostermicem ozaman dedim. Ki esim bile karismadi ikimizinde yasi kucuk degil 2. Cocugu pek dusunmuyoruz. Ne istiyosan o olsun dedi kp. ne. Siz kendi istedigini soleyin koyun cocugunuza.

O yüzdenmi diğer konularınızı sildiniz 2-3 dk önce 🤣🤣🤣🤣
Bide eşim taşınmak istedi ben istemedim demişsiniz. Başka biryerdede eşime taşınalım diyorum kabul etmiyor diyorsunuz.
Yazık gerçekten sizde annelik yapacaksınız daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Eşinizin size saygısı olmaması şaşırtmadı.

Fake mi çikti? Konularinda önce normal bir sekilde hamile kalip düsük yapmisti sonra igne ile hamile kalmisti. Ki oda tuhafti, düsük ocakti, igne subatti.

Yani bu hamilelikte normal gelismedi. Ki hatta düsünürsem, simdi 5 aylik hamile bile degil yazdiklarina göre. Catlama ignesi subatta olduguna göre..

Kaç ay hamile oldugu bile dogru çikmadi. Yazik.

1591890879534.webp

Çocugun ismine baba bile değil anne karar vermeli. Sen onu taşıyorsun büyütüyorsun emeğin daha fazla. Neden büyüklere danıştınız? Isım işine karışan başka nelere karışıyordur aman yarabbi.... kimseyi ilgilendirmez istediğiniz ismi koyun

Valla kusura bakmayin başta onlara sorarak hata etmişsiniz. Keşke hiç sormasaydınız onlar sorduğunda da bu ismi takacağız net. Her eziyeti anneler çeksin isim derdi de millete düşsün hey yarabbim.

Fake mi çikti? Konularinda önce normal bir sekilde hamile kalip düsük yapmisti sonra igne ile hamile kalmisti. Ki oda tuhafti, düsük ocakti, igne subatti.

Yani bu hamilelikte normal gelismedi. Ki hatta düsünürsem, simdi 5 aylik hamile bile degil yazdiklarina göre. Catlama ignesi subatta olduguna göre..

Fake mi değilmi bilemem ama kafası çok karışık. Net.

Hata sızde nıye soruyorsunuzkı bunun saygısızlıgımı var kendım yaptım kendım tasıyorum ve kendım buyutecegım tabıkıde ısmınıde ben verecegım. Herkes kendı cocuguna koysun ısım belkı bodaha cocuk olmayacak onada sız karar vermeyeceksenız artık. Bıde ısımle sulale ne alaka acaba. Ben olsam esımle kavga ederdım

Ben hifa istiyorum. Kp hatice diyor. Hatice de cok güzel isim ama mevzu biz eşimle hifada karar kıldık karar kılmamıza rağmen tek başına vazgeçmesi.

ilk basta soruyorsunuz sormasaydiniz katlanmaj zorunda kalmayacaktiniz adama Fikrini sormussunuz belirtmis ayrica hifa yerine hatice daha hos sanki ama kbya inat yerinde olsam ikisinide koymam gider baska bisey koyarim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X