Hamilelikte isim konusu kp ile olay oldu!!!! Lütfen fikirlerinizi söyleyin:(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstemediğim halde altlı üstlü oturmadım değil istedim zamanında ama suan pişmanım. Ben cıkıp sormadım eşim gitti danıştı büyükler diye ben asla sormam. Hifa ismine sıra gelince konuda size isim ne olsun diye fikirlerinizi sormadım farkettiyseniz...
Keşke eşinizin ailesine de bize sormadığınız gibi sormasaymışsınız.

Not : konu içinde laf olsun diye kv ve kp e isim ne olsun diye sorduk yazan sizsiniz. Ben ona istinaden cevap yazdım

Baştan sormanız hata olmuş,siz zaten bilmiyor musunuz kayınvalidenizin huyunu, aman evladım siz koyun anne baba olarak diyecek olgunlukta bir kadın olsa bu zamana kadar sorun yaşamazdınız herhalde.

Siz ortak karar vermişken, annesinin lafına uyup isimden vazgeçen eşiniz, onunla çözün probleminizi. Eşinizle anlaşamasanız orta yolu bulun diyeceğim ama kayinvalidenizle bulmak zorunda değilsiniz.
Kv karışmıyor kp istemiyor

Çok haklısınız , onlarda anlaşmaya çalışabilirlerdi. Siz gönlünüzü bozmayın umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız :)

Niye sordunuz ki?
Cocuklarimin isimlerini ben koydum, esim de onayladi.
Birinde istemedigi oldu, degistirip başka koyduk.
Ne benim aileme, ne de esimin ailesine sormadik.
Onay almak istemissiniz, vermemisler diye bozuluyorsunuz.
Baska isim koyun, en Olmadi iki isim koyun

Mesela bence buraya da ismi yazmamaliydiniz.
Eleştiriye acildi simdi isim :)

Niye sordunuz ki?
Cocuklarimin isimlerini ben koydum, esim de onayladi.
Birinde istemedigi oldu, degistirip başka koyduk.
Ne benim aileme, ne de esimin ailesine sormadik.
Onay almak istemissiniz, vermemisler diye bozuluyorsunuz.
Baska isim koyun, en Olmadi iki isim koyun

Mesela bence buraya da ismi yazmamaliydiniz.
Eleştiriye acildi simdi isim :)
E sordular meselenin benim ismi dert etmediğimi anlamıyolar :(((

Hamile kadına yaşattıklari strese bak ya. Hiç düşünme bencil ol. Senin hamile haline acımayana sen hiç acıma. Çocuk bizim çocuğumuz, onu 9 Ay ben taşıyorum karnımda ve bu ismi koymak istiyorum kimse alınmasın gücenmesin, büyüğümsunuz saygım sonsuz ama bu konu başka evladım söz konusu. konu benim için kapanmıştır de
Hamile kadına yaşattıklari strese bak ya. Hiç düşünme bencil ol. Senin hamile haline acımayana sen hiç acıma. Çocuk bizim çocuğumuz, onu 9 Ay ben taşıyorum karnımda ve bu ismi koymak istiyorum kimse alınmasın gücenmesin, büyüğümsunuz saygım sonsuz ama bu konu başka evladım söz konusu. konu benim için kapanmıştır de
Hamılelikte ne var ki?Gayet güzel bir sürec.
Çiçegin acmasına,bir guzel meyvenin buyumesine,olguslasmasına sahit oluyoruz,hareket ediyor,buradayım dıyor,hiç kimseyle kuramayacagı bir bag kuruluyor.
Öyle dizilerdeki gibi iki elinle alttan desteklemezsen futbol topu gıbı yuvarlanıp gıtmıyor yanı:))
İsme evet karıstırmasın,ben rıske gıremeyecegım için kimseye sormadım,eşimle cebellestim biraz ve kazandım.
Ben sorayım ama sen bilirsin desinler,öyle olgun insanlar nerede?

Hamılelikte ne var ki?Gayet güzel bir sürec.
Çiçegin acmasına,bir guzel meyvenin buyumesine,olguslasmasına sahit oluyoruz,hareket ediyor,buradayım dıyor,hiç kimseyle kuramayacagı bir bag kuruluyor.
Öyle dizilerdeki gibi iki elinle alttan desteklemezsen futbol topu gıbı yuvarlanıp gıtmıyor yanı:))
İsme evet karıstırmasın,ben rıske gıremeyecegım için kimseye sormadım,eşimle cebellestim biraz ve kazandım.
Ben sorayım ama sen bilirsin desinler,öyle olgun insanlar nerede?
Ders oldu. Ben sormadım zaten eşim sordu annesi babası işte.. ama onada ders oldu.

karşındakini hak etmediği şekilde adam yerine koyarsanız olacağı bu ,

bu arada hifa ismide bir değişik miş
Manası cok derin okudugumda hikayesini etkilenmiştim. Ama takıldıgım nokta o değil baska isimde olabilir ama hatice asla sırf beni insan yerine koymayıp direttikleri için.!

Ben sorsam ahhh eşim büyükler annem babam bi danısalım dedi altlı üstlü oturmanın dezavantajlarından biri!

o zaman sizin ailenizede sorun, onlar büyük değil mi? Sizde tembihleyin ailenizi, ortalık karışacaksa siz karıştırın kp değil. Ama Hifa zor bir isim, anlamı ne bilmiyorum ama orta yollu başka bir isim düşünmez misiniz?

Madem o isimde karar kıldınız niye soruyorsunuz ki? Ağrımayan başınızı ağrıtmışsınız.

E sordular meselenin benim ismi dert etmediğimi anlamıyolar :KK43:((
Daha 4 ay var, esinizle halledin meseleyi.
Ben babanin da soz hakki oldugunu düşünüyorum isim konusunda.
Esiniz hatice de diretiyorsa iki isim koyun
Yada baska bir isim bulun, ortak zevkinize uyacak.
En olmadı iki isim koyacaksiniz.
Uzmeyin kendinizi.

o zaman sizin ailenizede sorun, onlar büyük değil mi? Sizde tembihleyin ailenizi, ortalık karışacaksa siz karıştırın kp değil. Ama Hifa zor bir isim, anlamı ne bilmiyorum ama orta yollu başka bir isim düşünmez misiniz?
Tabiki dusundum ben anlasmak icin herseyı yaptım başka isim olsun hifa da olmasın hatice de ama onlar direttikleri icin ben inat yapıyorum. Bu arada aileme sordum agızlardan bi isim alamadım karısmıyolar. Hifanın anlamı da cok derin hikayesini okudugumda etkilenmiştim ama illede takılıp kalmadım öyle ortaya atmıstım bu ne bizim sülale diyemez olmaz istemiyorum bianda böyle laflar duyunca insan sinir oluyor

Madem o isimde karar kıldınız niye soruyorsunuz ki? Ağrımayan başınızı ağrıtmışsınız.
Yok karar kılmadık eşim sordu ben asla sormam. Öyle ne koycaz karar veremedik sizin önerceginiz bşy var mı dedi önce yok biz karısmayız dediler sonra ben bana hifa yakın geliyo diyince bianda o ne öyle kimse diyemez sülaleden bizim sülalede hatice yok hatice olucak diyince kafamdan kaynar sular döküldü iş inada bindi. Baska isimde anlasalım ikiside olmasın dedim yok hatice tamam bitti diyip kestirip attılar saçmalığa bakar mısınız? Ben hariç hepsi doğurucak! Bu yüzden inat ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X