- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hifa çok kötü degilmi sizce yaBen hifa istiyorum. Kp hatice diyor. Hatice de cok güzel isim ama mevzu biz eşimle hifada karar kıldık karar kılmamıza rağmen tek başına vazgeçmesi.
Keşke hiç danışmasaydınız canım kayınpederin süzme cahilmiş.O ismi koymazsanız konuşmam nedir ya,konuşmazsa konuşmasn elbet konuşmak zorunda kalacak.Evlat senin evladın kimseye laf düşmez.Benim annem de benim adım olucak diyordu annemin adı da Hatice yok diyince de inş oğlun olur diyodu ki okumuş kadın torun konusunda herhalde ne kadar okumuş olursa olsun bi cahillik saçmalık oluyor büyüklerde niyeyseKızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!
Keşke baştan "nezaket yalancılığı" yapmasaydınız, formaliteden(!) sormasaydınız.Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!
Sessiz kalma...Direkt..Hamileliğini kullan..Rüyamda gördüm bu isim olacak de.De bir şeyler .Çocuğa en çok seslenecek olan sizsiniz.İsim hakkı sizin.Yedirme kimseye .Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın
Yaaa bu ayrı bir mesele ama çok güzel bir konuya değinmissiniz.Ben de ismin kökenine çok önem verdim.Benim Kayinvalide Melisa ,, görümcem Azraa diye tutturdu ..İpek koydum kizimin ismini ozturkce..Neden Türkçe isim değil cidden anlamıyorum ya Arapça isim ya da anlamı olmayan abidikgubidik isimler furyası var. Hatice de arapça hifa da. Mis gibi anadilinizden seçip korusanız keşke.
Merhaba bende size biley sorabilirmiyim.ateş isimleri koyulmazmış ve güneş ateş ismine girio die duydum bi fikriniz varmı bu konudaMerhaba Sakın beni yanlış anlamayın özellikle yavrunuz Hayırlı uğurlu olsun Rabb'im Sağ Salim kucağında bebekle evine dönmek nasip etsin
Hifa ismini ilk kez sizden duydum merak edip anlamına baktım sabreden kadın demekmiş
isimlerin insanlar üzerindeki etkilerini bilmiyorum hiç araştırdınız mı
istisnasiz olarak söylüyorum bu ismi koymanız durumunda yavrunuz sürekli sabretmesi gereken olaylar ile karşılaşacak
yerinizde olsam kesinlikle bu ismi koymazdım
Elbette son kadar sizin siz bilirsiniz
Isım konusu özel ilgi alanım öyleki arayıp danışanlar olur tekrar uyarmak isterim koymayın
merhaba isim mizaca doğrudan etki ediyor bu bir gerçek bu yüzden Ateş ismini asla ve kesinlikle hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum zaten hani etrafımızda var mı bilmiyorum ama düzgün bir ateş görmedim hani ismi ateş olup da düzgün bir şekilde Yaşar bir insandan görmedim Güneş de koyulmamalı sanki güneşle ilgili bir çalışmam olmadı bilmiyorum ama güneş isminde birini tanıyorum ama maalesef çok büyük bir acı yaşadı kendisi bilmiyorum güneşte tavsiye etmem sankiMerhaba bende size biley sorabilirmiyim.ateş isimleri koyulmazmış ve güneş ateş ismine girio die duydum bi fikriniz varmı bu konuda