Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alamazsınız da işten çıkarmaları yasak dava açabilirsiniz.Arkadaşlar selam,
Kurumsal bir firmada çalışıyorum. Aralıkta doğum iznine çıkıcaktım malesef eylül sonu işten çıkarılıyorum.
Doğum izninde sgk'dan doğum parası alabilir miyim?
Yok yasak değil çıkarır sebebi varsa ona bakarsan her işten çıkarmada dava açabilirsinalamazsınız da işten çıkarmaları yasak dava açabilirsiniz.
Sadece beni değil, 4 kişiyi bölümü kapadı şirket. Hepimize aynı hakları veriyorlar 8 maaş falan.alamazsınız da işten çıkarmaları yasak dava açabilirsiniz.
Tazminatıda vermeliler ve işsizlik bağlanır ama istifa etmeSadece beni değil, 4 kişiyi bölümü kapadı şirket. Hepimize aynı hakları veriyorlar 8 maaş falan.
Tazminat işte toplamda 8 9 maaşa denk geliyor. İşsizlik maaşıda çok az. Doğum parama yanıyorumTazminatıda vermeliler ve işsizlik bağlanır ama istifa etme
Ben 20 alıyorum işsizlik maaşı az evet aynı şeyleri yaşadım ağustosta doğurdum nisanda iş çıkışım olduTazminat işte toplamda 8 9 maaşa denk geliyor. İşsizlik maaşıda çok az. Doğum parama yanıyorum
Ben ay sonu peşin alacağım ama şu doğum parasını alamaamk cok koydu bana. Ben en az 7 ay çalışmayacağım. Bir de kariyer açısından sıkıntıBen 20 alıyorum işsizlik maaşı az evet aynı şeyleri yaşadım ağustosta doğurdum nisanda iş çıkışım olduben de toplamda 11 maaş aldım neredeyse ama taksitle
Bizde de ofise dönüldü ve iş yeri taşındı ve ben başka şehirdeyim. Dönmeyi düşünmüyorum ya en azından 2 sene. Bebek olmasaydı şanslıydık ama. Çoğu arkadaşım daha iyi iş bulduBen ay sonu peşin alacağım ama şu doğum parasını alamaamk cok koydu bana. Ben en az 7 ay çalışmayacağım. Bir de kariyer açısından sıkıntıSizi ne diye çıkardılar? Siz ne zaman işe dönmeyi düşünüyorsunuz?
Evet aldığım parada karda olcaktım hamile olmasam yaBizde de ofise dönüldü ve iş yeri taşındı ve ben başka şehirdeyim. Dönmeyi düşünmüyorum ya en azından 2 sene. Bebek olmasaydı şanslıydık ama. Çoğu arkadaşım daha iyi iş buldu
Hayır bana tazminat kıdem yıllık izin ve 3 maaş verdiler herkese farklı ne kadar birikmişse o kadar verildiEvet aldığım parada karda olcaktım hamile olmasam yaSize hamilesiniz diye mi o kadar verdiler? Bizde herkese aynı verdiler.
Anladım. Hamileliğin hiç avantajı yok yani para alırken.Hayır bana tazminat kıdem yıllık izin ve 3 maaş verdiler herkese farklı ne kadar birikmişse o kadar verildi