Doğuma Hazırlık Hamilelikte KaÇ Kilo Aldık?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende az diye üzülüyordum senin baya iyiymiş 3 kilo :)senin depolarda vardır belki

evet allaha şükür benim depo saglam:)))),, hahaha....... 65 kıloyum, boyumda 170. basta korktum ama kılo almayınca bebek nasıl beslencek dıye cok şükür iyiymiş:))

kızlar maşallah bende 20. haftamdayım 6 kg almısım ama ılk 3 ay hıc alamadım 4. ay 3kg 5. ay 3kg Normalmı sizce anam böyle her ay 3 kg daha alsam önumde 4 ay var 12 kg eder e 6 kg da onceden vardı eder 18 kılo anammmmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18:

kızlar maşallah bende 20. haftamdayım 6 kg almısım ama ılk 3 ay hıc alamadım 4. ay 3kg 5. ay 3kg Normalmı sizce anam böyle her ay 3 kg daha alsam önumde 4 ay var 12 kg eder e 6 kg da onceden vardı eder 18 kılo anammmmmmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18:

benimde senin gibi olcak galıba canım, sımdılık 3 kılo aldım :), iştahım olmadıgı için cok yiyemıyorum, normalde daha cok yıyordum:)

bende öyle arkadaşlarım hemen acıkırdı hamilelikte bense biraz zor acıksam bile bi parça bisküvi falan yetiyo yani neyse yaz geldi artık bol bol meyve yeriz bak ona hayır demem

kızlar bende 27.haftadayım 10 kilo aldım ama korkuyorum daha kaç hafta var o yüzden haftalar çabuk geçsede kilolar yerinde saysa istiyorum

33. haftamdayım 53 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum:)
Görünürde 70 gibi gözükmüyorum hiç ama ilginçtir o 17 kiloyu nereme aldım bilemiyoruz:)

60 kg ile hamile kaldım
82 kg ile doğuma girdim
doğumdan 1 hafta sonra 69 idim ..
oğlum süt alerjisi olunca bende süt ve süt ürünlerinden diete girmek zorunda kaldım emdiği için 9 ayda 9 kg verdim
şimdi 60 kiloyum
uzun oldu biraz ama nasıl verdiğimi anlatmak istedim
eğer mecburi diet olmasa zor verirdim emzirince deli gibi tatlı ve yemeğe saldırıyordum çünkü:))

2 hamileliğimdede 41 haftada 19:) rejim yaparak geçti ömrüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…