hamilelikte kac kilo aldiniiz

İlk hamileliğimde yaklaşık 25 kg aldım. Hamilelik öncesinde ne yese kilo almayan tiplerden olmama güvenip abartılı yemiştim.
İkincide 7-8 kg aldım sanırım. Son 17 gün hastanede yattığım için tartılamadım.

Ben nie boyleym yaaa. Herks zayflyo ben hemen almya basladiiim
Kuzum sevin bence ne guzel keyfini cikar dogumdan sonra veriyosun zaten 5 kilom kalmisti bnm sadece oglumdan kalan bunda da dert etmiyorum veririm gene insallh surekli mide bulantisi daha kotu yat kalk dua et bence

18.haftamdayim ve 5 kilo aldım sanirim en son ki halimde degisiklik olmadiysa Dr. um her ay için 1 kg normal demişti bakalım sonuna kadar kaç kilo alacağım

Vay beee masallah valla supermiiis. Ben cabk kilo alyrm yaa korkuyrm o yuzden dogmdan snra kalr faln diee

Ben zaten hayatımın en yüksek kilolarındaydım hamile kaldığımda. İlk aylarımda da hiç bulantım falan olmadı. Haliyle sürekli aldım. 20 kilo ile bitiririm inşallah diye umut ediyorum. Çalışmıyor olsam kesin daha fazla alırdım

Insallah bakalmm. 20Dende fazla olmasnda aman.dogumu falnda etkilr belki

Bugun 10+2 yiz 6 haftadan beri yemek sifir ekmek zeytin icimden zeytin agaci cikicak sanirim verirsin kuzum dert etme ama dikkat et gene normal dogum icin kilo iyi degil
Iste benmde korkum ondan yaa.norml dogm olsn istyrm. Cok almk istemyrm o yuzdn. Yuruys bandi var haftada 4 gum faln yuruyormda

Kilo almak sorun değil.. Ama doğumun hareketlerin nefes alman ona göre zorlaşıyor. Ne kadar az kilo o kadar sağlıklı anne.. Kilo almayacağım diye elbette ki besinsiz kalmamak gerekli ama beyin obetesi de yaratmamalı.. 1 lokma da yesen aynı 10 lokmada yesen aynı tat.. Bedenimize neden kötülük yapalım ki

Vay beee masallah valla supermiiis. Ben cabk kilo alyrm yaa korkuyrm o yuzden dogmdan snra kalr faln diee
Hiiiç korkma canım kafaya takarsan kilolar gitmez yani stresten kilo veremez aksine alırsın ben hiç kafaya takmadım hep bebeklerimin sağlıklı olmasını istedim bebeklerim sağlıklı doğunca onların verdiği huzur ve mutlulukla kendimle ilgilendim yemeği kesmedim istesemde kesemem zaten çünkü hayatta em keyif aldığım şey yemek yemektir ama ömrüm boyunca spor yapmayı ihmal etmedim hiç ve her doğumdan sonra 40 çıkınca evde spor yaptım bebeğimi alıp yaz kış demeden yürüyüş yaptım vs.
Sende dengeli beslen herşeyi ye gebelikte doğumdan sonra düşün gerisini korkma yani kilodan falan

Iste benmde korkum ondan yaa.norml dogm olsn istyrm. Cok almk istemyrm o yuzdn. Yuruys bandi var haftada 4 gum faln yuruyormda
Aciktiginda abur cuburdan cok ceviz ye badem ye meyve ye yemeklerini duzenli ye bakalim bu hafta alicakmisin kilo vitaminlerde kilo yapiyo ne yazikki ben 30 kilo aldim ama yemek yedigim için degil son 4 ay serumla gecti cok sisirdi onlar beni

Valla supersin yaaa imrendim sana:)

Aciktiginda abur cuburdan cok ceviz ye badem ye meyve ye yemeklerini duzenli ye bakalim bu hafta alicakmisin kilo vitaminlerde kilo yapiyo ne yazikki ben 30 kilo aldim ama yemek yedigim için degil son 4 ay serumla gecti cok sisirdi onlar beni
Evet serum cok sisiriyo diyorlar. Ayneeen bu hafta dikkat edyrm bakalm. Hafta sonu tartilcaam

Ben 30 haftamdayim 12 kilo almisim canım ucmusum sanırım ama zaten zayiftim ben 46 yla hamile kaldım şuan 58 olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…