Evet yasayanlr cok kotu bssy diyor. Sukur ben yasamadmdaÇok çok zor bulantı durumu anlatamam ..
Kuzum sevin bence ne guzel keyfini cikar dogumdan sonra veriyosun zaten 5 kilom kalmisti bnm sadece oglumdan kalan bunda da dert etmiyorum veririm gene insallh surekli mide bulantisi daha kotu yat kalk dua et benceBen nie boyleym yaaa. Herks zayflyo ben hemen almya basladiiim
Vay beee masallah valla supermiiis. Ben cabk kilo alyrm yaa korkuyrm o yuzden dogmdan snra kalr faln diee
Kızımda 31 kilo aldım
Oğlum da 20 kilo aldım.
Kızıma hamile kaldığım da 21 yaşımda ve 49 kiloydum 80 kilo olmuştum.
Oğluma hamile kaldığım da 40 yaşımda 58 kiloydum 78 kilo ile doğuma gittim.
(Oğlumu 56 gün önce dünyaya getirdim.Kzımı da oğlumu da sezaryenle doğurdum.Kızımda 1 yıl sonra 53 kiloya düşmüştüm.Oğlumda henüz yeni doğum yapsamda gebelik öncesi pantolonlarımı giymeye başladım bile.Ben yemek yemeyi seven bir kadınım aşırı yemek yerim ve herşeyi yerim fastfoodlar ve abur cubur da buna dahil.Fiziğim hiçbir zaman kötü olmadı tabiri caizse hep taş gibi oldu
Yani genetik bir durum benimkisi.
Ne hamilelikte nede öncesinde Kiloyu hiç dert etmedim ben kendimi her şekilde seviyorum.)
Oda dogruu. Ilk gebelgm ya ondn korkyrm boyle yaaa.seninki nekdrliktiKuzum sevin bence ne guzel keyfini cikar dogumdan sonra veriyosun zaten 5 kilom kalmisti bnm sadece oglumdan kalan bunda da dert etmiyorum veririm gene insallh surekli mide bulantisi daha kotu yat kalk dua et bence
Bugun 10+2 yiz 6 haftadan beri yemek sifir ekmek zeytin icimden zeytin agaci cikicak sanirim verirsin kuzum dert etme ama dikkat et gene normal dogum icin kilo iyi degilOda dogruu. Ilk gebelgm ya ondn korkyrm boyle yaaa.seninki nekdrlikti
Insallah bakalmm. 20Dende fazla olmasnda aman.dogumu falnda etkilr belkiBen zaten hayatımın en yüksek kilolarındaydım hamile kaldığımda. İlk aylarımda da hiç bulantım falan olmadı. Haliyle sürekli aldım. 20 kilo ile bitiririm inşallah diye umut ediyorum. Çalışmıyor olsam kesin daha fazla alırdım
Iste benmde korkum ondan yaa.norml dogm olsn istyrm. Cok almk istemyrm o yuzdn. Yuruys bandi var haftada 4 gum faln yuruyormdaBugun 10+2 yiz 6 haftadan beri yemek sifir ekmek zeytin icimden zeytin agaci cikicak sanirim verirsin kuzum dert etme ama dikkat et gene normal dogum icin kilo iyi degil
Hiiiç korkma canım kafaya takarsan kilolar gitmez yani stresten kilo veremez aksine alırsın ben hiç kafaya takmadım hep bebeklerimin sağlıklı olmasını istedim bebeklerim sağlıklı doğunca onların verdiği huzur ve mutlulukla kendimle ilgilendim yemeği kesmedim istesemde kesemem zaten çünkü hayatta em keyif aldığım şey yemek yemektirVay beee masallah valla supermiiis. Ben cabk kilo alyrm yaa korkuyrm o yuzden dogmdan snra kalr faln diee
Yok yok seninkide superms vallaaa masallah:)bnde. Insallah 18e 5 kiloyla girerm18.haftamdayim ve 5 kilo aldım sanirim en son ki halimde degisiklik olmadiysaDr. um her ay için 1 kg normal demişti bakalım sonuna kadar kaç kilo alacağım
Zeytin özellikle siyah zeytin çok kilo aldırır bilginiz olsunBugun 10+2 yiz 6 haftadan beri yemek sifir ekmek zeytin icimden zeytin agaci cikicak sanirim verirsin kuzum dert etme ama dikkat et gene normal dogum icin kilo iyi degil
Aciktiginda abur cuburdan cok ceviz ye badem ye meyve ye yemeklerini duzenli ye bakalim bu hafta alicakmisin kilo vitaminlerde kilo yapiyo ne yazikki ben 30 kilo aldim ama yemek yedigim için degil son 4 ay serumla gecti cok sisirdi onlar beniIste benmde korkum ondan yaa.norml dogm olsn istyrm. Cok almk istemyrm o yuzdn. Yuruys bandi var haftada 4 gum faln yuruyormda
Valla supersin yaaa imrendim sana:)Hiiiç korkma canım kafaya takarsan kilolar gitmez yani stresten kilo veremez aksine alırsın ben hiç kafaya takmadım hep bebeklerimin sağlıklı olmasını istedim bebeklerim sağlıklı doğunca onların verdiği huzur ve mutlulukla kendimle ilgilendim yemeği kesmedim istesemde kesemem zaten çünkü hayatta em keyif aldığım şey yemek yemektirama ömrüm boyunca spor yapmayı ihmal etmedim hiç ve her doğumdan sonra 40 çıkınca evde spor yaptım bebeğimi alıp yaz kış demeden yürüyüş yaptım vs.
Sende dengeli beslen herşeyi ye gebelikte doğumdan sonra düşün gerisini korkma yani kilodan falan
Baska bisey yiyemiyorum ki kuzum zeytin bastiriyo mide bulantimi suan icin kilo almis değilim ama ilerisini bilemem :)Zeytin özellikle siyah zeytin çok kilo aldırır bilginiz olsun
Evet serum cok sisiriyo diyorlar. Ayneeen bu hafta dikkat edyrm bakalm. Hafta sonu tartilcaamAciktiginda abur cuburdan cok ceviz ye badem ye meyve ye yemeklerini duzenli ye bakalim bu hafta alicakmisin kilo vitaminlerde kilo yapiyo ne yazikki ben 30 kilo aldim ama yemek yedigim için degil son 4 ay serumla gecti cok sisirdi onlar beni
Zayf hamile kalanlar daha cabk kilo alyo diyolr zatn yaaBen 30 haftamdayim 12 kilo almisim canım ucmusum sanırım ama zaten zayiftim ben 46 yla hamile kaldım şuan 58 olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?