Sevgili güzel anne
Rabbim benim yüzümü güldürdüğü gibi senin de yüzünü güldürecek inşaAllah sakın benim gibi kafayı takıp da bebeğini de kendini de üzme canım kardeşim.
Ben doğuma giderken bile iki gözü iki çeşme ağlıyordum.Sezaryenle doğum yaptım narkoz verirlerken de ağlıyordum sonra kendime ilk geldiğim de bebeğim bebeğim nasıl sağlıklımı dediğimi hatırlıyorum.Artık nasıl bir psikoloji olmuş ki bende ameliyat da bile sayıklamışım.Ameliyathane de kendime geldiğim zaman "Hadi uyan oğlunun karnı acıkmış seni bekliyor" dediklerin de ağlamaya başladım.Ameliyathaneden çıkarken kapıda annem ve eşim beni bekliyordu eşim beni görünce ağlamaya başladı bende bir durum var sandım meyer eşim benim ameliyatdan sağ salim çıkmama sevinmiş ondan ağlamış.Annem yanıma yaklaştı yanaklarımdan dudağımdam öptü ve kulağıma eğilip "Güzel kızım dünya tatlısı çok güzel sağlıklı bir oğlun oldu hiç korktuğun gibi değil" dedi.Biran önce yukarı çıkıp oğluma kavuşmak tek dileğimdi ve yukarı çıktım odama gelir gelmez oğlum geldi sanki dünya durmuştu ben ve oğlumdan başka kimse yokmuş gibiydi nasıl ağlıyorum ama anlatamam kızım da böyle olmamıştım o zaman çok gençtim tabi kızım şimdi Üniversiteye gidiyor oğlum ustalık eserim
Velhasıl canım oğlum pembiş yanakaarı pamuk teniyle cennet kokusuyla kollarımdaydı.
O anı asla unutamam....
İnşaAllah sende bebeğini kucağına aldığın o anı bana yazarsın tamammı
Allah teâlâ senide bebeğini de bizim gibi sağlıkla kurtarsın kardeşim.