hamilelikte kac kilo aldiniiz

Ben 75 ile hamile kaldım şuan 80-81 arası gidip geliyorum. Daha 5,5 aylık yahu. Her ay bi kilo alsam iyi. Ama böyle giderse zor

Yok yok seninkide superms vallaaa masallah:)bnde. Insallah 18e 5 kiloyla girerm
İlk 12 hafta sürekli istifra halini de ekleyim mide bulantısı ile geçmişti haliyle kilo vermesem bile az aldim diye tahmin ediyorum ama Dr hamur işi kizartmayi kes demişti zaten bunlar kilo aldırıyor süt yoğurt peynir yumurta et tavuk yersek fit hamişler oluruz ama yine de zor oluyor

51 le hamile kaldım ilk üç ay 48 e düştüm
şimdi 57 olmuşum. 9 kilo almışım. tam da kilo alma dönemleri sanırım vay halime

18 kilo aldım toplamda bu ay kilo alımım durdu. 12 kiloyu ilk 24 haftada aldım sonrasında gebelik şekeri çıkınca diyete başlamak zorunda kaldım. 24ten 38e kadar da 6 kilo aldım. şu an düşünüyorum da ne varmış o kadar yiyecek, hata etmişim. doktorum hep diyor bebek tatlılardan kızartmalardan yağdan değil proteinden sütten yumurtadan bu gibi şeylerden beslenir diye. yeni hamilelere tavsiyem; her şeyi yemeyin benim gibi. bebeğe yararı yok sağlığınıza zarar

Ah aah ben hamur isi cok yedm ilk zamanlrda ondn oldm ya boyle zateen:)

Valla haklisin.bende yeni anldm ve dur dedm kendmee

29. HAFTADA 6,5 kilo aldım
51 kilo ile hamile kaldım 57,5 heralde 9 kilo ile tamamlarım hamileliği

9 kilo aldım ama 10 olmuştur sanıyorum bir kaç gündür tartılmadım

Hep aklımdaydınız .Uzunca bir zaman mesajda atmadınız.Hamileliğim riskli diyordunuz.Çok şükür bebeğinizde sizde iyisiniz.Allah analı babalı büyütsün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…