Olabilir canım ama ben 4.aydan sonra almaya başladım öncesinde hiç bisey yoktuZayf hamile kalanlar daha cabk kilo alyo diyolr zatn yaa
Yaş oldu 40.Valla supersin yaaa imrendim sana:)
Ben simdiden aldiiim. Sonrasni dusunemyrmmmOlabilir canım ama ben 4.aydan sonra almaya başladım öncesinde hiç bisey yoktu
Ayyy insallah yaaa. Agzndan bal damlyoo:))Yaş oldu 40.
Düşün bu yaşta tekrar anne oldum ve kilodan falan korkmadım sende korkma imrenmene gerek yok sen benden daha Fit olacaksın sende o azim var gibi
Bebisler sağlıklı olsun da kızlar doğumdan sonra verirsiniz bisey olmaz.ben zayifim vermesem iyi ama gidecek kesin kilolarBen simdiden aldiiim. Sonrasni dusunemyrmmm
27. Haftamdayım ve toplamda 12 kilo oldu. Biraz fazla ama malesefMeraba kizlaar. Gebelikte kac kilo aldnz. Ben 11. Haftadaym 3 kilo aldm yaa smdiden. Birz fazla yedm hamile oldgmu ogrenince:))ilk gebelk olnca gaza geldim sanirim:)
İlk 12 hafta sürekli istifra halini de ekleyim mide bulantısı ile geçmişti haliyle kilo vermesem bile az aldim diye tahmin ediyorum ama Dr hamur işi kizartmayi kes demişti zaten bunlar kilo aldırıyor süt yoğurt peynir yumurta et tavuk yersek fit hamişler oluruz ama yine de zor oluyorYok yok seninkide superms vallaaa masallah:)bnde. Insallah 18e 5 kiloyla girerm
Ah aah ben hamur isi cok yedm ilk zamanlrda ondn oldm ya boyle zateen:)İlk 12 hafta sürekli istifra halini de ekleyim mide bulantısı ile geçmişti haliyle kilo vermesem bile az aldim diye tahmin ediyorum ama Dr hamur işi kizartmayi kes demişti zaten bunlar kilo aldırıyor süt yoğurt peynir yumurta et tavuk yersek fit hamişler oluruz ama yine de zor oluyor
Valla haklisin.bende yeni anldm ve dur dedm kendmee18 kilo aldım toplamda bu ay kilo alımım durdu. 12 kiloyu ilk 24 haftada aldım sonrasında gebelik şekeri çıkınca diyete başlamak zorunda kaldım. 24ten 38e kadar da 6 kilo aldım. şu an düşünüyorum da ne varmış o kadar yiyecek, hata etmişim. doktorum hep diyor bebek tatlılardan kızartmalardan yağdan değil proteinden sütten yumurtadan bu gibi şeylerden beslenir diye. yeni hamilelere tavsiyem; her şeyi yemeyin benim gibi. bebeğe yararı yok sağlığınıza zarar
Evet braz cok gbi cunku son haftlr cok alnyo diyolr27. Haftamdayım ve toplamda 12 kilo oldu. Biraz fazla ama malesef
Insallah gdeer:)Bebisler sağlıklı olsun da kızlar doğumdan sonra verirsiniz bisey olmaz.ben zayifim vermesem iyi ama gidecek kesin kilolar
Ayy insallah yaaaaYaş oldu 40.
Düşün bu yaşta tekrar anne oldum ve kilodan falan korkmadım sende korkma imrenmene gerek yok sen benden daha Fit olacaksın sende o azim var gibi
Kızımda 31 kilo aldım
Oğlum da 20 kilo aldım.
Kızıma hamile kaldığım da 21 yaşımda ve 49 kiloydum 80 kilo olmuştum.
Oğluma hamile kaldığım da 40 yaşımda 58 kiloydum 78 kilo ile doğuma gittim.
(Oğlumu 56 gün önce dünyaya getirdim.Kzımı da oğlumu da sezaryenle doğurdum.Kızımda 1 yıl sonra 53 kiloya düşmüştüm.Oğlumda henüz yeni doğum yapsamda gebelik öncesi pantolonlarımı giymeye başladım bile.Ben yemek yemeyi seven bir kadınım aşırı yemek yerim ve herşeyi yerim fastfoodlar ve abur cubur da buna dahil.Fiziğim hiçbir zaman kötü olmadı tabiri caizse hep taş gibi oldu
Yani genetik bir durum benimkisi.
Ne hamilelikte nede öncesinde Kiloyu hiç dert etmedim ben kendimi her şekilde seviyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?