- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Amin canım benimHepiniz çok tatlısınız güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim , inşallah tüm anne adayları yavrularını sağlıkla kucağına alır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benimHepiniz çok tatlısınız güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim , inşallah tüm anne adayları yavrularını sağlıkla kucağına alır![]()
Amin canım benim
Durur canım iyi düşün iyi olsun. Kabızlığa kivi çok iyi gelmişti bana bi dene istersenhızlı kilo alımı sonrasında insallah benimde kilo alımım durur =(
Ama bu kilo alımında demir hapının çok büyük etkisinin olduğuna eminim çünkü kabızlık yapıyor demir hapları, üstünde birde bugün magnorm adında magnezyum ilacı basladık![]()
Akşam ekmek ,hamur işi ve aburcuburlarını dün itibariyle kestim ,makarna -pilava da son verdim yemeğin yanında haslanmış sebze yedimDurur canım iyi düşün iyi olsun. Kabızlığa kivi çok iyi gelmişti bana bi dene istersen
Harika olmuş :)Akşam ekmek ,hamur işi ve aburcuburlarını dün itibariyle kestim ,makarna -pilava da son verdim yemeğin yanında haslanmış sebze yedimsabah güzelce yumurta peynir ve sütle kahvaltı yaptım ekmek yemedim .İnsallah bundan sonra dikkat ederek devam edicem . Bana güç verdiniz kızlar
![]()
Eheh ya ben normalde de cok yemek yiyemiyorum :) gec kalkiyorum 12 de kahvalti yapiyorumHemen hemen ayniyiz ama ben cok kilo almisim sana gore. Boyum 170, 61 le hamile kaldim simdi 67 oldum :/ nasil bu kadar az aldin sırrın nedir :)
Yoo almanıza gerek yok. Şu anda bebek 400 gr:) O kadar alsanız yeter. Kilo hep sıkıntı.Ben normalde de kilolu biriyim, 77 ile hamile kaldım şuan 80,5'um gayette iştahlı yiyorum daha fazla almam lazım da almıyorum gibi sanki anlayamadım sevinsem mi bilemedim :) Akşam 6 dan sonra hiçbişey yiyemiyorum hazımsızlıktan dolayı sanırım ordan yırtıyorum biraz
Inanmiyorum ben de aynı seyleri yapiyorum :)) gec kalmiyorum 11 12 gibi kahvalti aksam 7 ye kadar meyve ve cerez, 7 de yemek ve sonrasinda bisey yemiyorum kilo olmasin diye ama bu halde boyle olduEheh ya ben normalde de cok yemek yiyemiyorum :) gec kalkiyorum 12 de kahvalti yapiyorumaksam 6 ya kadar meyve ve yogurt falan yiyorum 6 7 gibi yemek yiyorum guzelce ondan sonra aksam 10 gibi yine meyve yiyorum :) bunye ile alakali bence komsum var o 6 kilo aldi ayniyiz dusun. Ve benim gibi 11 de kahvalti yapip bir daha aksam yiyor ama cok sisti o baya bi :)
Hahaha sorma cok hareketliyim inan hic is bile yapmiyorum evde.. eşimle beraber yapiyoruz herseyiInanmiyorum ben de aynı seyleri yapiyorum :)) gec kalmiyorum 11 12 gibi kahvalti aksam 7 ye kadar meyve ve cerez, 7 de yemek ve sonrasinda bisey yemiyorum kilo olmasin diye ama bu halde boyle oldudedigin gibi bunye demek ki. Ama ben 12 saat uyuyorum ve cok az hareket ediyorum. Sen cok mu hareketlisin acaba ondan mi :)
Kilolara takilma bosveeeer bebisler saglikli olsun en onemlisi o canim :)Inanmiyorum ben de aynı seyleri yapiyorum :)) gec kalmiyorum 11 12 gibi kahvalti aksam 7 ye kadar meyve ve cerez, 7 de yemek ve sonrasinda bisey yemiyorum kilo olmasin diye ama bu halde boyle oldudedigin gibi bunye demek ki. Ama ben 12 saat uyuyorum ve cok az hareket ediyorum. Sen cok mu hareketlisin acaba ondan mi :)
Hamilelik başlangıç kilomuz ve hazımsızlık vb yaşadıklarımız aynı umarım bende senin haftalara geldiğimde o kadar az almış olurum hazımsızlık Yeni başladı bende önceki haftalarda daha çok yiyordumBen normalde de kilolu biriyim, 77 ile hamile kaldım şuan 80,5'um gayette iştahlı yiyorum daha fazla almam lazım da almıyorum gibi sanki anlayamadım sevinsem mi bilemedim :) Akşam 6 dan sonra hiçbişey yiyemiyorum hazımsızlıktan dolayı sanırım ordan yırtıyorum biraz
Başlangıç :56,5Başlangıç 57
16.hafta 60
20.hafta 62
22.hafta 64
25.hafta 65
28.hafta 66
29.hafta 67
30.hafta 67
Her doktor başka yaklaşıyo canım duruma ben de anlamadım. Benim doktorum şu ana kadar hiç fazla demedi bana. Boyun kaç acaba onun mu etkisi var. Benim boyum 1.66Başlangıç :56,5
16.Hafta 58
21. hafta 61 Dr oo çok almışız biraz yavaşlayalım dedi =(
Bende bir haftadır çok dikkat ediyorum İnşallah faydası olurAkşam ekmek ,hamur işi ve aburcuburlarını dün itibariyle kestim ,makarna -pilava da son verdim yemeğin yanında haslanmış sebze yedimsabah güzelce yumurta peynir ve sütle kahvaltı yaptım ekmek yemedim .İnsallah bundan sonra dikkat ederek devam edicem . Bana güç verdiniz kızlar
![]()
Dikkat et canım şimdiden ben 16 ile 24 arası 8 kilo almistim sonra dikkat ettim biraz 29uncu haftaya kadar almamisim 32. Haftadayim şimdi 2 bucuk kilo daha almışımValla canım 20. Haftadayım simdiden 6 kilo almışımson 4 ayda neler olacak acaba
Bende gündüz değilde akşam çok acıkıyorumBen normalde de kilolu biriyim, 77 ile hamile kaldım şuan 80,5'um gayette iştahlı yiyorum daha fazla almam lazım da almıyorum gibi sanki anlayamadım sevinsem mi bilemedim :) Akşam 6 dan sonra hiçbişey yiyemiyorum hazımsızlıktan dolayı sanırım ordan yırtıyorum biraz