Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aydır kilo almamisimson durum nedir?
Bebisler sağlıklı olsun da verilir kiloben ilk 3 ayda 15 kg aldım canım.. ilk zaman daha yoğun alınıyor.. bu kadar üzme kendini.. bir şekilde vereceğiz o kiloları..
Maşallah size25. haftaya girdim bugün. 2.5 kg aldım
Benim doğumum da mayıs sonu canım yürüyüşle veririm diye düşünüyorum ben de ama korkutmuyo değil bu gidişatAy inşallah ya mayısta benim doğum Allah izin verirse zamanında gelirse yaz bebeği olacak o dönemde yürüyüşle falan veririm inşallah
Peki kaç kilo aldın canım şuana kadarBen 26. Haftadayim 21. Haftada 68 kiloyum şimdide 68 kiloyum 1 ayda hiç almamisim yürüyüş falan yapıyorum 1 aydır
Üzülme canım 14 en geç 16 da geçer bulantı sabırlı ol. Allah yardımcın olsunBu cok kilo alan hamisler
İlk haftalarinz nasil gecti daha dogrusu ilk 3 ayiniz.
Zerre istah yok bende sadece ogun geciriyorum.
Keske kilo alsam. Cnku kilo vermeye calismiyosam ben o donem mutsuzum demektir.
Ben hayatimda ne zaman agir hastalik gecirsem veya mutsuz olsam kilo veriyorum.
Su anda da veriyorum
Omrumde ilk kez istahim kesildi.
Rahmetli dedemi cok severdm cenazesinde aglaya aglaya helva yiyodum. Oyle lanet bi istahim vardi.
Smdi herhangi biseyi canimin cekmesini bile ozledm
çok iyi. ben de bu son bir aydır 1.5 kilo aldım.annem geldi yanıma, pek dikkat edemedim.1 aydır kilo almamisim
Daha hamileligin basindasin mide bulantin 14-15 hafta civari gecmesede biraz azalir kilo almaya baslarsin muhtemelen. Ilk aylarda kilo almak iyi degil zaten.Bu cok kilo alan hamisler
Su anda da veriyorum
Rahmetli dedemi cok severdm cenazesinde aglaya aglaya helva yiyodum. Oyle lanet bi istahim vardi.
Bende korkuyorum ama hamilelik öyle yada böyle kilo alcazBenim doğumum da mayıs sonu canım yürüyüşle veririm diye düşünüyorum ben de ama korkutmuyo değil bu gidişat![]()
7 kilo aldım canımPeki kaç kilo aldın canım şuana kadar
16. Haftaya kadar hiç kilo almadım ben 21. Haftaya kadar 7 kilo aldımBu cok kilo alan hamisler
Su anda da veriyorum
Benimde yoktu ama son aylarda bacaklarimda catlak olustu. Oralara vazelin surmuyordum da30 haftama girdim nisan ayında dogum yapıcam allahın izniyle su ana kadar 6 kilo aldim :) bu haftasına gelipte catlayan oldumu merak ediyorum benim daha karnımda hic catlagım yok insallah boyle devam eder diye umuyorum![]()
Canım az değil mi kaç kiloyla hamile kaldın?30 haftama girdim nisan ayında dogum yapıcam allahın izniyle su ana kadar 6 kilo aldim :) bu haftasına gelipte catlayan oldumu merak ediyorum benim daha karnımda hic catlagım yok insallah boyle devam eder diye umuyorum![]()
ilk aylarda 2 kilo falan verdim 62 ye dustum su an 68 69 arasıyım bebegimin kilosuda haftasına gore normal sukur doktorum hersey olması gerektigi gibi oldugunu soyluyoCanım az değil mi kaç kiloyla hamile kaldın?