- 7 Ağustos 2015
- 441
- 271
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kızİnşallah cinsiyeti belli mı sizin ?![]()
Masallah :) allah bağişlasin..normal mi dogdu ikisi de..İlk ogluma 58 kiloda hamis kaldim 83 kilo ile doguma girdim 25 kilo aldim 4 kilo dogdu pasam. İkinci ogluma 63 kilo ile hamile kaldim 78 ile doguma girdim 15 kilo aldim o da 3860 gr dogdu. Simdi 58 kiloyum yine hiic dogurmamis gibi![]()
Maalesef sezeryan oldu ikiside bir genel diferi spinal. Simdiki aklim olsa normal dogururdum ama.Masallah :) allah bağişlasin..normal mi dogdu ikisi de..
Aman öyle demeyin ben iyikide sezeryan oldum diyorum. İkinciside mecburen sezeryan olucak Allah izin verirse. Benim kaç arkadaşım varsa normal doğum yapan çektikleri sancı sırasında üstünü başını yirtanlari biliyorum açıdan doktora beni sezeryana alın diyen gözüm korku. Ama tabiki her bünyede aynı değilMaalesef sezeryan oldu ikiside bir genel diferi spinal. Simdiki aklim olsa normal dogururdum ama.
Ay canimm normal olsunda o an ustumu yirtayim. Ben spinalden sonra nasil bas agrisi cektim oldum dirildim. Hala belim normal degil cok agrim oluyor. Valla 2. De arasi 5 seneydi normal istedim. 37. Hagtada suyum geldi nisanim geldi dr gittik hafif adet agrim vardi. Bakti ki 3 cm aciklik var yalvardim normal olsun diye kendi g..tunun keyfine sezeryana aldi. Sirf beni beklememk icin gece nobetten cikmis hanimefendi. Cok pismanim devlete gitseydim normal dogurturdu. Hedefim ikincide de arayo 5-6 sene yapip normal digum insallah. Onu da tatmak istiyorum. Daha oglum 2 yasinda 3/4 sene var bakalimAman öyle demeyin ben iyikide sezeryan oldum diyorum. İkinciside mecburen sezeryan olucak Allah izin verirse. Benim kaç arkadaşım varsa normal doğum yapan çektikleri sancı sırasında üstünü başını yirtanlari biliyorum açıdan doktora beni sezeryana alın diyen gözüm korku. Ama tabiki her bünyede aynı değil
Kilolu mu hamile kaldiniz yoksa normal kiloda mi ? Cok az almisiniz. Muhtemelen dogumdan sonra eski kilonuzdan daha az olursunuz. :)Ben yarım kilo aldım. Onu da bu hafta aldım ne yazık ki. Çok dikkat ediyorum, paketli gıda yoki şeker yok, gazlı içecek yok, şeker yok, kızartma yok, haftada bir kere makarna/pilav vs yiyorum. Haftada bir kere de serbest bir öğünüm var.
Sebze ve et ağırlıklı besleniyorum.
Ben cok bilmiyorum ama 4 kilo bir bebek ormal cok zor dogmaz mi ya:) gerci ben iki türlu de korkuyorum ama hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz:)Maalesef sezeryan oldu ikiside bir genel diferi spinal. Simdiki aklim olsa normal dogururdum ama.
Komsum 6 kilo dogurdu normal. Dikisi faxlaydi ama dr cok iyiydi cok guzel dikti hic sikinti olmadi. Dedim ya iyi dr iyi anestezi uzm. Denk gelmekle alakali. Bana ilkinde normal digum yapalim cati musait defi ben dogumdaki kesiden korktum sezeryan istedim. Aaaa sezeryanda koca bi kesi ya ben minnacik kesiden korktum. Utandim kendimden.Ben cok bilmiyorum ama 4 kilo bir bebek ormal cok zor dogmaz mi ya:) gerci ben iki türlu de korkuyorum ama hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz:)
68 kilo halime kaldım. Boyum 170. Kilolu değilim sanırım, ama zayıf da değilim :)Kilolu mu hamile kaldiniz yoksa normal kiloda mi ? Cok az almisiniz. Muhtemelen dogumdan sonra eski kilonuzdan daha az olursunuz. :)
Herşey gonlunce olsun canım... Keşke spinal değilde genel anestezi olsaydin. Benim panikatagim olduğu için genel istedim sadece bir gün dehşet ağrım oldu oda ağrikesiciyle filan yatistirdik. Kısmetse temmuz ayında doğumum yine genel olurum ama çok korkuyorum doğumdanAy canimm normal olsunda o an ustumu yirtayim. Ben spinalden sonra nasil bas agrisi cektim oldum dirildim. Hala belim normal degil cok agrim oluyor. Valla 2. De arasi 5 seneydi normal istedim. 37. Hagtada suyum geldi nisanim geldi dr gittik hafif adet agrim vardi. Bakti ki 3 cm aciklik var yalvardim normal olsun diye kendi g..tunun keyfine sezeryana aldi. Sirf beni beklememk icin gece nobetten cikmis hanimefendi. Cok pismanim devlete gitseydim normal dogurturdu. Hedefim ikincide de arayo 5-6 sene yapip normal digum insallah. Onu da tatmak istiyorum. Daha oglum 2 yasinda 3/4 sene var bakalim
Ah keskeee. Ama o ani da yasamak dusununce cok guzeldi hemen emzirdim mesela opustuk prensimle. Cok guzeldi. İkincide daha az agri oluyor bu kesin. Tabi tecrubede okuyor.Herşey gonlunce olsun canım... Keşke spinal değilde genel anestezi olsaydin. Benim panikatagim olduğu için genel istedim sadece bir gün dehşet ağrım oldu oda ağrikesiciyle filan yatistirdik. Kısmetse temmuz ayında doğumum yine genel olurum ama çok korkuyorum doğumdansanki ilk sezeryan olan ben değilmişim gibi.
Gayet iyi almisin canim. Kilolu degilsin :) ben son 3 ay cok az kilo aliyorum genelde 4 ila 7 aylikken kilo aliyorum :) bu hamilelikte biraz daha erken almaya basladim galiba insallah diger hamileliklerim gibi 8-9 kg ile bitiririm. :)68 kilo halime kaldım. Boyum 170. Kilolu değilim sanırım, ama zayıf da değilim :)
Umarım öyle olur, 6. aydayım daha 3 ay var kimbilir belki çok alırım.
Bende çok kaçırdım bugün canım yarın diyetisyen randevum var şimdi ben 22 haftalık gebeyim bebis 542 gram ben 60 kilo çıktım bugün acaba 1 kilo falan versem nasıl olur diyorum 26.haftayı en azından 59 kilo ile bitirsem süper olur sonrasında 10 kilo ile kapatınca bi sorun olmaz diyorum ama iştah aldı başını gidiyosevinirim :)
çok iyiBen toplam 8 kilo Aldım ve doğumdan 1 ay sonra 15 kilo verdim
aynen kesinlikle. bugün ilaçları karıştırıp bi vitaminden iki tane içmişim 1 saat arayla.Benim 25 bitiyo, ama sürekli ilaç almak çok sinir bozucu(
bana sorduysan erkekİnşallah cinsiyeti belli mı sizin ?![]()
ben de bu aralar ipin ucunu çok kaçırıyorum yaa. dikkat etsem gider kilo sanırım ama işte edemiyorum, ben de tatlılardan gidiyorum:) senin 70 kiloya kadar yolun var ama ben şimdiden 70 im. 75 i aşmam inşallah.Bende çok kaçırdım bugün canım yarın diyetisyen randevum var şimdi ben 22 haftalık gebeyim bebis 542 gram ben 60 kilo çıktım bugün acaba 1 kilo falan versem nasıl olur diyorum 26.haftayı en azından 59 kilo ile bitirsem süper olur sonrasında 10 kilo ile kapatınca bi sorun olmaz diyorum ama iştah aldı başını gidiyo![]()